תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קובץ טבלה ב PDF שאני רוצה להמיר לוורד ולשמור על המבנה של הטופס. בעזרת אקרובט DC עשיתי שמור כ- word. עד כה הכל בסדר. בוורד הטבלה ערוכה משמאל לימין. אני רוצה שיהיה מימין לשמאל מבלי שהטקסט יזוז. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS: 1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003 ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה. 2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) . כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי קצת להשתמש ב- cryengine 3 sdk, ונתקעתי בחלק של בניית מודל תלת מימדי באמצעות התוכנה, עד עכשיו הצלחתי לבנות צורה של בית, אבל אני לא מצליח לעשות את החלקים הפנימיים שלו ולא מצליח לגרום לו להיות מוצק (כלומר שאני לא יעבור דרכו והוא יעלם לי כשאני עובר דרכו). מצאתי מודלים של בתים ב- database וראיתי שיש בהם גם חלקים פנימיים, אבל אני עדיין עובר דרכם, מישהו יודע איך לגרום לכך שאני לא אוכל לעבור דרך הקירות ושאני אוכל גם לפתוח דלתות (או שזה דורש תכנות כלשהו)?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים ואני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה בישביל לעצב את האתר. איזה תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כחודש ימים קרתה לי תקלה במחשב הנייד עם ההארד דיסק, אחד מההמלצות שקיבלתי זה היה להשתמש בתוכנה testdisk. הבעיה היא שמרוב אינפורמציה שקיבלתי איבדתי את הצפון. כרגע אני לא מצליח להעלות את מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro. אתמול ניסית לעדכן את הדרייבר שלי מ5.7 ל5.10, אבל משום מה אחרי שאני נכנס להתקנה אני מקבל את Error 0x80040707. אותו הדבר קרה כשניסיתי להתקין את 5.9. ניסיתי להקין את הדרייבר עצמו בלבד מבלי כל התוספות, ושם קיבלתי טעות כזאת: 0x80040707, Dll function call crashed islayer.islgetdirectxversion ניסיתי להתקין את Directx 9.0c שוב אך זה לא עזר. לבסוף נכנסתי ל dxdiag ומשום מה הוא לא מציח לסיים את הבדיקה הזאת שהוא עושה בהתחלה (לא בטוח מה הוא עושה בעצם) בטענה שהקובץ netdtect.dll לא נמצא. מה אני יכול לעשות? אף פעם לא הייתה לי בעיה בהתקנת דרייברים לפני זה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי יותר מידיי אנשים במסנג'ר ואני רוצה לפתוח עוד מסנג'ר שייפעל בו זמנית עם השני הייתה לי פעם תוכנה בשם "multi messenger" אבל אין אותה לגרסא החדשה של המסנג'ר האם יש איזה משהו שאוכל להפעיל איתו 2 מסנג'רים בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה אני נתקל בהודעת שגיאה שעת ההתחברות לשרת בחלון "מידע שרת". לא כל השרתים נותנים את ההודעה! לפי מה שידוע לי, מדובר רק בשרת אחד מבין שלושת ה- PROBENPRINZ שנותן את ההודעה הבאה: "...your port #### is not reachable, you have a low id" לא משנה איזה PORT אני מגדיר, הוא נותן את ההודעה בהתאם ל-PORT שהגדרתי. לא יודע במה מדובר ומאיפה הוא מביא את ההודעה הזו בשל הנתונים הבאים: (ראה תמונה מצורפת למטה לפי המספרים). 1. הודעת השגיאה שאומרת שיש לי low Id. 2. מה שסותר את המידע שנותן לי ה emule ברגע שאני מתחבר לשרת. שלפי מה שהוא אומר, יש לי ID גבוה לאללה... 3. קצב ההעברה של הנתונים כלפי חוץ אינו נמוך, מה שמאפיין משתמשים שיש להם ID נמוך. משתמשים מצליחים ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קידוד של סרטים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP PRO). התקנתי גם את הגרסה האחרונה של NIMO, שעד לפני שפירמטתי את המחשב קידדה לי מצויין את כל סוגי הקבצים ויכולתי לצפות בכולם. עכשיו יש לי מספר קבצים שאני פשוט לא יכול לראות (ויכולתי לראות לפני הפרמוט). כשניסיתי לבדוק ב - GSPOT מה הבעיה הופיע לי שהמקודדים הדרושים נמצאים על המחשב ולא צריכה להיות בעיה אבל כשנכנסתי ובדקתי לעומק ראיתי את ההודעה הבאה: DirectShow is apparently able to play the file as well' though it has selected a different codec: the ffdshow mpeg-4 video decoder, whose primary 4cc (xvid) does not match the file's 4cc (mp43). This because the codec claims to be able…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה הזאת מעטה לי את המחשב,לא רק שהיא תופסת כמעט שליש מהיכולת של המחשב אלא גם לא יעילה מספיק. ניסיתי כמה פעמים למחוק אותה ואחרי שהתקנתי אנטי-וירוס אחר וכל הזמן הוא נתקע,ניסיתי כל מני אנטי-וירוסים (כולם עדיפים על נורטון) וכולם תקעו לי את המחשב שאני מסיר את התוכנה אני לוחץ על ALL שזה שואל אותי כמה להסיר,גם אני מוחק את הדברים שלו מכונן C וזה לא עוזר...האם יש כלי או מדריך כבר להסיר את האנטי-וירוס הזה? כי זה ממש מעצבן ,וכל הזמן הטכנאי שלי שם לי נורטון ואני אומר לו שלא ישים בכלל אנטי-וירוס (כדי שאשים אנטי-וירוס אחר) בקיצור איך להסיר אותו ולחיות עם מחשב מהיר בלי הנורטון? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-