תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים החלטתי לעזוב את ג'ימייל ולחפש מייל חינמי שלא מחטט במידע. כרגע, zohomail ניראה לי הכי סביר, למרות שהוא די מיושן, יש לו את רוב המוצרים שיש לגוגל (יומן, דוקס וכו') ואיחסון של 5 ג'גה. הבעייה העיקרית היא עם האנשי קשר, אם אני מייבא אותם מג'ימייל אז הוא לא מיבא הכל, ואם אני מעלה קובץ, אז את השמות בעברית הוא הופך לג'בריש. יש למישהו פיתרון? או, לחילופין, הצעה לחלופות אחרות למייל וליומן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון גילית בעייה בקובץ אקסל שאני עובד עליו. כשאני מנסה לבצע פעולה עיצוב כלשהי על מס' תאים בו זמנית אני מקבל הודעת שגיאה: "עיצוב תא שונים רבים מדי" לא טעיתי בציטוט ההודעה. ככה היא מופיעה. אפילו הניסוח שלה לא ברור. בכל מקרה, רק אם אני סוגר את הקובץ ופותח שוב אז יש מצב שזה מסתדר ונותן לי לעצב. אשמח אם מישהו יידע מה זה אומר ויכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה שתעשה את זה, כמובן צריכה לעבוד ב-WIN XP תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי קובץ טבלה ב PDF שאני רוצה להמיר לוורד ולשמור על המבנה של הטופס. בעזרת אקרובט DC עשיתי שמור כ- word. עד כה הכל בסדר. בוורד הטבלה ערוכה משמאל לימין. אני רוצה שיהיה מימין לשמאל מבלי שהטקסט יזוז. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לתוכנה שמבצעת חיפוש במחשב ומנקה קבצים / עוגיות מיותרות שמעמיסות על המחשב ..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג בוורד 2013, אולי אוכל לקבל עזרה קטנה : נוסחאות מתמטיות בוורד 2013 לא מופיעות ריקות בעת ההצבעה עליהן . התרוצצתי בימים האחרונים בפורמים וקראתי המון חומר בנושא . כלום לא עזר . הסרתי והתקנתי מחדש , התקנתי ערכת תאימות שכתבו בפורום מייקרוסופט שהיא תסדר את זה וכלום . הוספתי משתמש חדש לחלונות 8.1 , בתקווה שזה יעזור . אשמח אם מישהו לעזור לי בזה , כי אני ממש צריך את זה לאוניברסיטה . תודה! יש תמונה שמסבירה שבעצם אמור להיות גופן בשם cambria MATH שלא מופיע בהגדרות של Equation option היכן שהשורה Default font for math regions . המשבצת של הפנט ריקה וצריך להיות מוזן במשבצת הזו הפונט cambria MAT, שמשום מה נעלם . במחשב אחר, עם אותה התכנה בדיוק ואתו היוזר הכל פועל מצויין .…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צילמתי תמונה של הים והוא לא יצא בצורה אופקית(ישרה). כיצב ניתן ליישר את הים בצורה אופקית ב photoshop? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגודל של הדף כברירת מחדל הוא 100% וזה קטן לי מדי אז אני משנה ל150 הבעיה כי שכל פעם שאני יוצא מהדף השינוי לא נשמר..מישו יודע איך מבצעים שמירה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-