עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, אחרי ההתקנה כשרוצים לפתוח את התוכנה, כותבים שאין אפשרות לפתוח את התוכנה בגלל אי התאמה עם גרסאות 64 סיביות windows. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by assaf990,

יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amos2009,

אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, חשבתי על זה קצת, מכיוון שמדובר במשהו לא מסובך (להערכתי), אף אחד עוד לא שיחרר תוכנה לצפייה בתלת מימד למחשב ? הרי בסך הכל יש תמונה (FULL/HALF SBS) שהטלביזיה יודעת את הפורמט המדוייק, חוצה אותו ל-2 (לאורך/רוחב) ומקרינה כל חצי מסך בנפרד לכל עין, ובו זמנית העין השנייה דרך BLUETOOTH מוחשכת. זה נראה לי דבר די פשוט, אף אחד לא שיחרר תוכנה כזאת, חינמית/בתשלום ? אם כן, אשמח להכוונה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אז תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by hagay21,

האם יש קשר בין סוג הדפדפן למהירות פתיחת הדפים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Jonnyboy,

לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by hutorihunzu,

אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Rami0786,

שלום לכולם.. לפני כחודש ימים קרתה לי תקלה במחשב הנייד עם ההארד דיסק, אחד מההמלצות שקיבלתי זה היה להשתמש בתוכנה testdisk. הבעיה היא שמרוב אינפורמציה שקיבלתי איבדתי את הצפון. כרגע אני לא מצליח להעלות את מערכת ההפע…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

הוודו שלי שובר שיאים חדשים !! על רזולוציה של 480x680 308 3d marks מה אתם אומרים? ;D

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש את : SYGATE Personal firewall Pro Outpost שאני לא יודע עליו יותר מדי KERIO שאמרו לי שהוא נחשב לאחד המובחרים ביותר מה אתם חושבים את מי עדיף לקחת? ותגידו על סמך מה אתם מבססים את מה שאתם אומרים. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by elgard,

למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eliyahoo2,

היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. - לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לבנות אתרים ואני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה בישביל לעצב את האתר. איזה תוכנה מומלצת?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים