תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר ל-PS. בהתחלה המליצו לי ללכת על Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe והייתי מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 בעקבות המלצה של חנות שאלתי על מעבד והדיון התגלגל לכרטיסי מסך עד שהמודר החליט שהוא מתדרדר יותר מדי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414841 ולכן אני שואל אתכם: מי מהם עדיף? הערה למודרים: אני שואל כאן כי המליצו לי לשאול כאן, כי כאן יש הרבה אנשים שמתעסקים עם PS. אם צריך להזיז לפורום כרטיסי מסך, זה בסדר גמור מצידי.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כחודש ימים קרתה לי תקלה במחשב הנייד עם ההארד דיסק, אחד מההמלצות שקיבלתי זה היה להשתמש בתוכנה testdisk. הבעיה היא שמרוב אינפורמציה שקיבלתי איבדתי את הצפון. כרגע אני לא מצליח להעלות את מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להדפיס שטר דולר אמריקאי דרך פוטושופ ואני מקבל הודעה שלא נין להדפיס שטרות. ניסיתי כל מיני דרכים להדפיס ושומדבר לא עובד אני כל הזמן מקבל הפניה לאתר www.rulesforuse.org. עשיתי משהו חמוד עם השטר בפוטושופ ואני רוצה להדפיס אותו .. אני ממש לא בקטע של זיוף או משהו בסגנון הזה ניסיתי אפילו להקטין את השטר למידות יותר קטנות או יותר גדולות , זה עדיין לא נותן להדפיס. אני זוכר שקראתי אז כתבה (אולי אפילו פה באתר) שיצרנים של המדפסות הכינו הגנה כזאת בדרייבר של המדפסת .... יש איזשהו אלגוריתם שיודע לזהות שזה שטר ומונע הדפסה שלו ב-windows. הם יש דרך לעקוף את זה? ד"א , אני לא רואה שומדבר פסול בהודעה הזאת , והיא לא בסגנון של warez או משהו כזה. אם כן מנהלים ,'צטערת…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם קידוד של סרטים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP PRO). התקנתי גם את הגרסה האחרונה של NIMO, שעד לפני שפירמטתי את המחשב קידדה לי מצויין את כל סוגי הקבצים ויכולתי לצפות בכולם. עכשיו יש לי מספר קבצים שאני פשוט לא יכול לראות (ויכולתי לראות לפני הפרמוט). כשניסיתי לבדוק ב - GSPOT מה הבעיה הופיע לי שהמקודדים הדרושים נמצאים על המחשב ולא צריכה להיות בעיה אבל כשנכנסתי ובדקתי לעומק ראיתי את ההודעה הבאה: DirectShow is apparently able to play the file as well' though it has selected a different codec: the ffdshow mpeg-4 video decoder, whose primary 4cc (xvid) does not match the file's 4cc (mp43). This because the codec claims to be able…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות מומלצות ל-Chkdsk של Windows. לפי מה שטכנאי המחשבים שלי אמר, קיימות בשוק תוכנות טובות יותר לבדיקת הדיסק מאשר ה-Chkdsk של Windows.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על זה קצת, מכיוון שמדובר במשהו לא מסובך (להערכתי), אף אחד עוד לא שיחרר תוכנה לצפייה בתלת מימד למחשב ? הרי בסך הכל יש תמונה (FULL/HALF SBS) שהטלביזיה יודעת את הפורמט המדוייק, חוצה אותו ל-2 (לאורך/רוחב) ומקרינה כל חצי מסך בנפרד לכל עין, ובו זמנית העין השנייה דרך BLUETOOTH מוחשכת. זה נראה לי דבר די פשוט, אף אחד לא שיחרר תוכנה כזאת, חינמית/בתשלום ? אם כן, אשמח להכוונה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב...! קיבלתי מחשב חדש חדש, וכבר יש הודעת שגיאה. השגיאה התחילה להופיע, כאשר התקנתי, ואז החלטתי למחוק איזו תוכנה של EA...[הורדתי את המשחק spore, וזה שאל אותי אם להתקין את התוכנה על מנת לקבל עדכונים בעתיד, אז הסכמתי, ולאחר מחשבה שניה, מחקתי]. ומאז, השגיאה מופיעה. זה מופיע בצורה כזו: אני מקלידה כתובת של אתר, לוחצת "אנטר", אחר כך קופצת לי השגיאה. אני לוחצת OK, ואתר האינטרנט שרציתי להכנס אליו, הופך להיות לא זמין. אחר כך אני עושה refresh, וזה מסתדר. זה לא קורה באתרים קבועים, אלא באקראי. דוגמא: רציתי להכנס לאתר מסויים וזה מה שקפץ לי: זה ממש מעצבן. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי STEAM (הורדתי הכי אחרון מן האתר שלהם ויש לי USER שם) כמו כן אני מריץ חלונות 7 בגרסת PRO ו 64 ביט. אני מתקין את ה STEAM ההתקנה עוברת בסדר, ואז כשהוא עולה ומנסה לעשות UPDATE הוא נותן הודעת שגיאה לגבי STEAM.exe יש למישהו מושג לגבי הדבר הזה ואיך גורמים לו לפעול?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להחליף את דף הבית, הוא תמיד חוזר אוטומטית לABOUT BLANK ואין כלום.. מישהו יודע מה עושים ? אני רוצה להגיד רק, שהיה לי ספיי במחשב, אבל הכל הכל ירד ואין יותר אז שום ספיי לא קשור כנראה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-