תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מי מכיר או יודע על תופעה שמפעילים את ה- OUTLOOK (אצלי- XP), רוב הספריות מתפקדות תקין ורק ה-Inbox תוקע את התוכנה איך שנכנסים אליו. הדרך היחידה לצאת מזה היא להרוג את ה- OUTLOOK. ניסיתי להריץ Office Recovery ולא עזר. יש איזו דרך למחוק חיצונית הודעות אחרונות מה-Inbox?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחבר מהעבודה למחשב שלי בבית אין לי מושג איך בעבודה אני על ויסטה ובבית על אקספי בבית הפיירוול של אקספי כבוי(סגרתי אותו כדי להמנע מפתיחת פורטים לשיתוף קבצים) ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר אלא רק באנטי וירוס קספרסקי אז רק PCANYWHERE? או שיש משהו אחר שאני יכול להשתמש במחשב שלי בבית דרך המחשב בעבודה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
svpack.exe אין אפשרות למצוא קובץ svpack.exe ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הפריות הדרושות זמינות. שולחן עבודה לא הייתה אפשרות לטעון או להפעיל את svpack.exe שצויין בקובץ WIN.INI . ודא כי הקובץ קיים במחשב או הסר ההפניה אליו בקובץ WIN.INI . מה לעשות? אגב, אם אתם זוכרים לפני כמה זמן פתחתי ת'רד בקשר לסוס טרויאני שהתנחל אצלי במחשב, ההודעות החלו להופיע בדיוק אחרי שסוף סוף הצלחתי להיפטר מהטרויאני.
-
חבר שלי נתן לי הורדה של פראפס פרוץ. אחרי שהתקנתי את הפראפס האנטי וירוס שלי גילה את הסוס טרואני נטרלתי אותו ומחקתי אבל מאז במשחקים וטים ספיק יש לי פינגים גבוהים כ 30 עד 50 פינג יותר מהרגיל. אני התחלתי את הוינדוס במצב בטוח וגיליתי עוד פעם את הסוס הטרואני נטרלתי ומחקתי וחשבתי שזהו נגמר. עכשיו עדיין יש לי פינגים גבוהים מהרגיל וזה פשוט מעצבן אותי!! לקחתי את השם של הסוס הטרואני Trojan-Downloader.Win32.Agent.brf חיפשתי מידע עליו ב viruslist.com אבל אין עליו מידע מתברר שהוא חדש.. אבל איך נפטרים מהפינגים???? לחצתי alt+ctrl+delete והלכתי ל procces ולקחתי תמונה כי אני לא יודע אם יש שם איזה משהו שלא אמור לרוץ ויכול להיות שהוא מקור הבעיה: http://img235.imageshack.us/img235/3196/untitl…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרטים, הסרטים עובדים, שומעים סאונד, אך לא רואים תמונה, מה עושים??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
^ איזה תוכנה הכי מומלצת? פעולה כזו כרוכה בסיכון מסויים של ההארד דיסק? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מהי סיומת toast? ולמה אי אפשר לפתוח אותה ואיך כן אפשר לפתוח אותה??
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לא מצאתי פורום אחר.מה משני הקבצים נחשב איכותי יותר? הבנתי ששניהם יותר טובים מavi ומסקרן אותי להשוות.האם נגן שבמפרט שלו מצויין שהוא מנגן mpeg מנגן mp4?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DVD?? או משהו שה DVD יוכל לקרוא ולהפעיל??? ואם כן איך? תודה... נ.ב האם אפשר לכלול גם את הכתוביות? תודה עם NERO
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי סרט HD בקובץ שמסתיים ב MKV. אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק כדי שאוכל לראות את הסרט ב DVD בסלון. איך אני עושה את זה עם הקובץ הזה? כמו כן , האם ה DVD יקרא אותו כפייל DIV-X רגיל או כמו DVD (אני שואל כי אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף כתוביות בעברית..) תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מדובר בפורטל חיפוש - כלומר יהיה בו מנועי חיפוש מסויימים + פיצ'רים נוספים הלוגוים בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הודעה על BACKDOOR TROJAN מטעם האנטי וירוס NORTON אני קבל הודעה כזאת בתדירות ולעיתים ברצף של 10 ויותר הודעות ההודעה : NORTON ANTIVIRUS VIRUS ALRET HIGH RISK NORTON ANTIVIRUS HAS DETECTED AND REMOVED A VIRUS FROM YOUR COMPUTER HIDE DETALIS (קישור) OBJECT NAME C:DOCUMENTS AND S...\MCM3[1].EXE VIRUS NAME BACKDOOR.TROJAN (קישור) ACTION TAKEN THE FILE WAS AUTOMATICALY DELETED בסוף ההודעה אני נדרש ללחוץ על כפתור "OK" ההודעה מופיעה פעמים רבות שבכל פעם בOBJECT NAME מופיע משהו אחר נראה כמו שם של קובץ אחר אם זה בא לומר שנמחק הקובץ או הוירוס מה ההודעות חוזרות כ"כ הרבה פעמים כמו כן האם זה אומר שעלי לנקוט באיזה צעד דרך התוכנה, כלומר תוכנת NORTON גשהיא מותקנת ה…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הDEFRAG של הויסטה לא מוסבר הוא מסיים לא רואים תוצאות לא כלום יש משהו יותר טוב ? ומומלץ
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-