עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by civic,

אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by vk,

אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי פה. בשבוע האחרון כל דבר שקצת מעמיס על המחשב יוצר תקיעות והפרעות בקול זה קורה אפילו בגלילה מטה או מעלה בYNET או קבצי PDF ובמשחקים שעבדו חלק קודם יש FPS נמוך. בדקתי אם יש וירוסים, עידכנתי דרייברים אבל כלום לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  3. משום מה הבדיקת איות אוטומטית באנגלית לא עובדת אצלי בפיירפוקס, לא פה כשאני כותב ולא כשאני שולח מיילים דרך GMAIL. האופציה מופעלת בהגדרות כפי שמצויין פה אבל עדיין הבדיקת איות אל נכנסנת לפעולה: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Using%20the%20spell%20checker יש למישהו מושג מה קורה? הנה דוגמא למשפט ש"חירבשתי" בכוונה - הדפדפן לא סימן אפילו מילה אחת: wy oh wy is mi firefoox spelchhheic dosnte worc?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by civic,

שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?

5. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע אם זה שייך לפה אך לא ראיתי מקום מתאים. שאני נכנס לGMAIL ואני נכנס לBUZZ אני הרבה פעמים מקבל הודעה שהתצוגה לא מתאימה ואז זה כאילו עושה לי רענון וחיבור מחדש לGMAIL ואז אני יכול להכנס לBUZZ ללא כל בעיה .היתה תקופה שהופיעה לי מעל המיילים הודעה שאם אני רוצה לסדר את עניין התצוגה אז ללחוץ פה אז לחצתי שם ואז כתוב להסיר את GOOGLE בעצם מהדף של התאימות תצוגה הסרתי ואז זה שוב חזר הבעיה.. מה עושים? תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by sapartil,

יש לי סרט שהורד בשני חלקים/קבצים נפרדים שניהם על הדסקטופ ושניהם ירדו בסיומת RAR אני מנסה לחלץ את אחד מהם ואחרי כמה שניות המחשב מקפיץ את ההודעה הבאה you need to have the following volume to continue extraction יש לי את החלק השני וכשאני לוחץ לו BROWS ובוחר אותו זה לא עובד ,למה ?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. בעיקר תצביעו על מה שאתם ממליצים. לאחר ההצבעה תוכלו לראות את התוצאה מייד. אם קיים אצלכם אנטי וירוס שלא ברשימה אנא תרשמו לי אותו ואני אוסיף אותו ולאחר מכן תוכלו להצביע בשבילו. אל תרשמו לי אנטי וירוס שלא רשמתי ברשימה אם אינכם משתמשים בו או אינכם ממליצים עליו.{אלא רק אנטי וירוס שאתם משתמשים או ממליצים} אני עושה את זה בשביל להבין באמת איזה אנטי וירוס עושה את העבודה כמו שצריך. למשל avira מצויין אבל הוא לא מצא לי כמה וירוסים לעומת קספרסקי שכן מצא אבל לעומת זאת קספרסיקי גורם ליותר בעיות ודורש הרבה משאבים. הרבה ממליצים לי על אנטי וירוס שונים והייתי באמת רוצה לדעת על איזה אנטי וירוס באמת רובם מרוצים וממליצים{כי בדרך כלל הרוב הוא זה שצודק}

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה שאני מנסה לשפוך image לץוך כונן ide עולה ההודעה הבאה שזה מגיע ל99 אחוז: insert recovery disk .. ומשום מה שניסיתי עם כונן sata לא ביקש שום דבר מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אהלן ראיתי לא מזמן את הפתיח החדש של האח הגדול http://www.facebook.com/video/video.php?v=1254281293594 יש למישו מושג מי עיצב את זה?? זה איזה שהוא סטודיו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. קודם כל , אין לי מושג אם זה שייך לפורום הזה פה , אם לא , אתם יכולים להעביר את הפוסט הזה למקום הראוי לו , וכמובן להודיע לי לאן זה הועבר , בכל אופן , אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לשלוט על תוכנות במערכת ההפעלה Windows XP , לפתוח תוכנות , לסגור תוכנות , להריץ מוסיקה וקבצים , והכל בעזרת פקודה קולית , אני יודע שהדבר קיים ב-VISTA ובמערכת הפעלה 7 כערך מובנה , אני מחפש תוכנה שתהיה כמובן חינמית , ומקצועית ( זאת אומרת טובה , ולא סתם זבל ) , למי שיודע על תוכנה כזאת להודיע לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alex.turovsky,

התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. באיזה פורמט צריך לצרוב סרט כדי שבטוח הנגן DVD יקרין אותו ? או במילים אחרות מהו הפורמט הכי נפוץ/בסיסי/פשוט בשביל לראותו אותו בנגן DVD ?

• 8 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה

20. שלום, לפני שבוע בערך התחילה להיות תקלה נורא מעצבנת, בהתחלה לא היה אפשר ללחוץ על קבצים ותיקיות בשולחן העבודה, ולפעמים זה היה מסתדר לבד, או שהייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר, או שהייתי נכנס דרך הסייר. אבל עכשיו אפילו אם אני רוצה להיכנס דרך הסייר אני לא יכול להיכנס, ובכלל לא יכול להיכנס לאף תיקייה וגם חלק מהסמלם בשולחן העבודה נעלמו ויש רק את השם שלהם. וכשאני מנסה להיכנס דרך הסייר מופיעה לי ההודעה הזאת: "קריאה למערכת נכשלה" תחת הכותרת "explorer.exe" פרטי המערכת: windows 7 32 bit ultimate מה יכולה להיות הבעייה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by esaly,

היי לכולם! אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה לתוכנה (לא חייבת להיות חינמית אגב) להמרת סרטי DVD לפורמט AVI. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות לאחר חיפוש בגוגל וכולן לא ממש ידידותיות למשתמש. המון תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי מקבץ עמודי PDF שמאוחדים בתוך קובץ אחד אני רוצה להכנס עמוד עמוד ולערוך מבחינת מחיקת אייקונים וטקסט והוספת דברים אחרים. האם זה אפשרי? בעזרת איזו תוכנה?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by dolev16,

שלום,מאתמול התחילה לי בעיה שעוד לא קרתה לי אף פעם, כשאני שם כתוביות כדי לראות את הסרט, הכתוביות פשוט הפוכות.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. איך אפשר לשפר את הביצועים של הuTorrent?

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים