תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מסנה את סוג בעיברית הווארד? כי העתקתי טקסט מאיזה אתר אל הווארד, והטקסט מופיע בווארד הפוך. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בהמשך לזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151265.msg2283873#msg2283873 (שלושה עמודים...) תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להכין סרטון תמונות ליומולדת של אמא שלי. ואני לא יודע באיזה תוכנה להשתמש יש איזשהם המלצות לתוכנה מקצועית אבל נוחה לעבודה? אני לא צריך דברים מסובכים: 1. תמונות. 2. סרטונים קצרים. 3. מוזיקת רקע. 4. אפשרות לכתיבה (הדפסת אותיות במהלך הסרטון). האם כדאי להשתמש בWindows Movie Maker? אשמח להצעות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית מסוג NIKON COOLPIX S550. היא עבדה מצויין והעברתי תמונות כרגיל מאז ומתמיד. היום ניסיתי לחבר אותה והמחשב לא זיהה אותה, היה צליל חיבור של חומרה למחשב אבל המחשב לא זיהה אותה. למצלמה יש תוכנה מיוחדת שאיתה ניתן להעביר תמונות מהמצלמה למחשב והתוכנה לא מזהה את התמונה. ניסיתי גם דרך אשף הסורק והמצלמה וגם שם המצלמה לא מזוהה.. ניסיתי להתקין מחדש את המצלמה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור????
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר ל-PS. בהתחלה המליצו לי ללכת על Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe והייתי מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 בעקבות המלצה של חנות שאלתי על מעבד והדיון התגלגל לכרטיסי מסך עד שהמודר החליט שהוא מתדרדר יותר מדי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414841 ולכן אני שואל אתכם: מי מהם עדיף? הערה למודרים: אני שואל כאן כי המליצו לי לשאול כאן, כי כאן יש הרבה אנשים שמתעסקים עם PS. אם צריך להזיז לפורום כרטיסי מסך, זה בסדר גמור מצידי.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד המשתמשים בארגון שלי מנסה לשלוח טבלת אקסל דרך התוכנה עצמה, בצורה של: Home-->send by email. האפשרות הנ"ל פותחת לו חלון אאוטלוק עם קובץ האקסל מצורף. בנסיון לפתוח את הקובץ המצורף (רק לשם בדיקה, עוד לפני שההודעה נשלחה) הוא מקבל הודעת שגיאה שאת רובה אני לא זוכר, רק זוכר שכתוב משוה עם OLE". יחד עם זאת האקסל נתקעת לו. מישהו נתקל בזה פעם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי מחדש את דפדפן כרום . אני כעת מחובר לחשבונות שלי (גוגל+כרום). בנוגע לכרום : מסתבר שהגדרתי משפט-סיסמא לסנכרון . מאחר והגדרתי אותו לפני שנתיים יש לי בעיה בלהזכר מה המשפט-סיסמא . יש לי משהו כמו 200 סימניות וחבל לי לבצע להם איפוס (מחיקה של כל המידע!). את כל הסיסמאות שלי אני זוכר ולכן אין לי בעיה לאבד את כל מה שהסנכרון אחראי עליו (מלבד הסימניות !) יש דרך כלשהי לשחזר את הסימניות בלבד ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בהתחלה עליתי לחלונות XP ב"מצב בטוח" התוכנה Malwarebytes Anti-Malware סורקת קבצים סיום דוח הסריקה.והוא היה תקין. עשיתי כמה פעמיים פעם אחד בשבוע עושה עידכונים. אחרי שעבר חודש עשיתי עידכון תוכנה ויצא גירסה חדשה . והתקנתי תוכנה גירסה חדשה. בסיום גם עידכונים. ועשיתי הפעלה מחדש עליתי ב"מצב בטוח" ועשיתי סריקה.בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בזמן סריקה אחרי חצי שעה משהו כזה.פתאום ניעצר ויש הודעה שגיאה. אני לא מבין למה יש הודעה שגיאה הזאת. איך פותרים הבעיה הזו? אחרי שיהיה תשובה פיתרון לתקלה. אני אבדוק שוב סריקה ב"מצב בטוח" תוכנה הזה. האם הוא תקין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מאגר שירים, אני חייב לסנן, נראה לי שיש מלא כפולים. אני צריך סינון לפי ID3 TAG, אולי גם גודל קובץ, אולי גם מחרוזות זהות בשם השיר... פשוט שתקפיץ זוגות חשודים ככפולים, יש תוכנה כזו? האמת זו תוכנה מאד קלה לכתיבה, אין לי ידע בתכנות בסביבת ווינדוז, אחרת הייתי עושה את זה לבד.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול אוסף סרטים שתיראה טוב ושיש לה אפשרות לעדכן מידע על סרטים דרך האינטרנט וקלה לתיפעול ואם אפשר גם שתתמוך בעברית, ושהבסיס נתונים שלה ירוץ מהר.. קניתי את התוכנה "All My Movies" אך הבסיס נתונים שלה עובד יחסית לאט ויש בה כל מיני בגים, ואין לא יותר מידי אופציות.. המחיר זה לא הבעיה(כל עוד זה לא יותר מ-500 ש"ח) העיקר שתעבוד מהר ושיהיה לה את האופציות שציינתי.. יש לכם המלצה על אחת כזאת טובה??
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי קבלו מלא מדריכים (סורי הרוב באנגלית...): תוסיפו גם עוד מלא כדי שאנשים יבינו איך עושים דברים תותחים!!! יש כאן גם המון קישורים לתמונות פונטים ומברשות!!! מברשות וסטילים : סט מיברשות שימושיות -----> הורדה: http://members.lycos.co.uk/ozgallery/oz_Brush_pack.rar אתרים למברשות : http://www.pslab.ru/download/index.htm http://www.freephotoshop.com/html/free_styles.html פונטים : חבילה ראשונה - 1200 גופנים ! בקובץ zip 48 מגה! ftp://193.140.54.18/pub/fonts/fonts.zip חבילה שניה - 500 גופנים !! בקובץ zip 13 מגה! http://store.yahoo.com/lib/3dcafe/fonts.zip חבילה שלישית - חבילת הגופנים של חברת Adobe החברת שיצרה את פוטושופ ! מומלץ! Part 1 http://f1.pg.briefcase.yahoo…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-