תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, אני רואה שאתם כותבים "הורדתי מהמירק gta3" מה זה מירק קאזה או משהוא דומה ומאיפה מורידים אותו.
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים ואני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה בישביל לעצב את האתר. איזה תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתבצע המרה של PDF למשהו שאפשר לקרוא ממנו. (אני מניח ש PDF ל WORD יספק את הדרישה, אשמח גם לקצת תובנות בעניין הזה) בסופו של דבר אני צריך לקחת את כל מה שרשום ב PDF ולהפוך למעין string ארוך של אותיות חיפשתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא עשתה את העבודה בצורה טובה. הק'צ הוא שזה (לא התוכנה) צריך להיות בעברית כלומר ה PDF שאני צריך לקרוא הוא בעברית לא איכפת לי לשלם על התוכנה אבל אני צריך שהיא תעבוד טוב. תודה שגב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי יותר מידיי אנשים במסנג'ר ואני רוצה לפתוח עוד מסנג'ר שייפעל בו זמנית עם השני הייתה לי פעם תוכנה בשם "multi messenger" אבל אין אותה לגרסא החדשה של המסנג'ר האם יש איזה משהו שאוכל להפעיל איתו 2 מסנג'רים בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS: 1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003 ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה. 2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) . כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-