תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי ההתקנה כשרוצים לפתוח את התוכנה, כותבים שאין אפשרות לפתוח את התוכנה בגלל אי התאמה עם גרסאות 64 סיביות windows. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית מסוג NIKON COOLPIX S550. היא עבדה מצויין והעברתי תמונות כרגיל מאז ומתמיד. היום ניסיתי לחבר אותה והמחשב לא זיהה אותה, היה צליל חיבור של חומרה למחשב אבל המחשב לא זיהה אותה. למצלמה יש תוכנה מיוחדת שאיתה ניתן להעביר תמונות מהמצלמה למחשב והתוכנה לא מזהה את התמונה. ניסיתי גם דרך אשף הסורק והמצלמה וגם שם המצלמה לא מזוהה.. ניסיתי להתקין מחדש את המצלמה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור????
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי המחשב שהיא מהירה יחסית(אני לא מצפה שמהירה תגבה 1TB ב10 דקות) אני מעדיף תוכנה שהיא לא חינמית. זהו זה כל הדרישות אם יש תוכנה חינמית שמומלצת לרשום גם אותה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתבצע המרה של PDF למשהו שאפשר לקרוא ממנו. (אני מניח ש PDF ל WORD יספק את הדרישה, אשמח גם לקצת תובנות בעניין הזה) בסופו של דבר אני צריך לקחת את כל מה שרשום ב PDF ולהפוך למעין string ארוך של אותיות חיפשתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא עשתה את העבודה בצורה טובה. הק'צ הוא שזה (לא התוכנה) צריך להיות בעברית כלומר ה PDF שאני צריך לקרוא הוא בעברית לא איכפת לי לשלם על התוכנה אבל אני צריך שהיא תעבוד טוב. תודה שגב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בהתחלה עליתי לחלונות XP ב"מצב בטוח" התוכנה Malwarebytes Anti-Malware סורקת קבצים סיום דוח הסריקה.והוא היה תקין. עשיתי כמה פעמיים פעם אחד בשבוע עושה עידכונים. אחרי שעבר חודש עשיתי עידכון תוכנה ויצא גירסה חדשה . והתקנתי תוכנה גירסה חדשה. בסיום גם עידכונים. ועשיתי הפעלה מחדש עליתי ב"מצב בטוח" ועשיתי סריקה.בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בזמן סריקה אחרי חצי שעה משהו כזה.פתאום ניעצר ויש הודעה שגיאה. אני לא מבין למה יש הודעה שגיאה הזאת. איך פותרים הבעיה הזו? אחרי שיהיה תשובה פיתרון לתקלה. אני אבדוק שוב סריקה ב"מצב בטוח" תוכנה הזה. האם הוא תקין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר אם יש שיר של 5 ד' אני רוצה שהוא יהיה 4:30 ד'
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט ואני לא יודע מה להחליט? אולי משהוא אחר בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מסנה את סוג בעיברית הווארד? כי העתקתי טקסט מאיזה אתר אל הווארד, והטקסט מופיע בווארד הפוך. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רואה שאתם כותבים "הורדתי מהמירק gta3" מה זה מירק קאזה או משהוא דומה ומאיפה מורידים אותו.