עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם למישהו יש המלצות לאיזה תוכנת צריבה לווינדוס Vista SP1 x64 אז שיתן שם של תוכנה שתומכת תודה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by PriorTak,

הי. יש לי כמה מחשבים בעבודה שהבוס מעוניין שלא יכבו או ירסטרטו אותם (או, לצורך הדיון, יכניסו אותם למצב שינה או hibernate). שמשתמשים לא יוכלו לעשות זאת על דעת עצמם וששום תוכנה או כלי אוטומטי (לדוג' עדכוני ווינדוס) לא ינסו לעשות זאת. אני כן צריך שבמידת הצורך הסיס אדמין שלנו יוכל לעשות ריסטארט באופן יזום. הדבר נדרש היות שעל המחשבים האלה יש אפליקציה שמשתמשים בחברה צריכים לגשת אליה מרחוק, והיא צריכה להיות זמינה 24\7. אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מצטער אם אני לא בנושא הנכון, אני מאמין שכן, אז ככה, לחברים שלי יש בעיה עם הכתוביות בסרטים , אם אני לא טועה השפת ברירת מחדל של המערכת הפעלה שלהם זה ברוסית (או אנגלית האמת אני לא זוכר), בכול מקרה, הם יכולים לקרוא ולכתוב בעברית אבל כשהם מפעילים סרט עם כתוביות בנפרד , הכתוביות ברוסית, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. אני עד היום לא מבין מה התוכנה הכי טובה שיש להעתיק שירים מדיסק מוזיקה ל MP3. בנוסף לזה אני לא מבין למה השמות של השירים לא נקראים מהדיסק. אני משתמש ב EASY CD DA CREATOR. תודה רבה יניב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה Premiere Pro 2. ומנסה להקליט קלטת וידאו סרט חתונה באורך 3 שעות. ניתקלתי בבעיה מוזרה ההודעה שגיאה אומרת : Recorder Eroor -------------- Maximum Filesize Exeeeded למה התוכנה מקליטה רק אחרי 15 דקות הפסיק להקליט ונותן הודעה שגיאה? אני רוצה להקליט קלטת 3 שעות. ועוד דבר שמתי לב בקובץ סרט מוקלט הוא בגודל 3.92GB כל כך גדול נפח. האם יש אפשרות להקליט סרט שלא יהיה נפח גדול בקובץ, איך עושים? כדי שאוכל להמיר קלטת סרט חתונה ל- DVD. בברכה מיכאל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפני כמה ימים אני משוטט לי באינטרנט ופתאום קופצת לי ההודעה הבאה של ווינדוס: http://i32.tinypic.com/24mz0v6.jpg שאני מקליק על זה הדף שנפתח לי הוא: http://www.virprotect.com/?aff=1012 מסתבר שזה וירוס (אז אל תנסו להוריד את התוכנה...) והאנטי וירוס שלי עלה זה ואמרתי לו ABORT CONNECTION או DELETE או לא זוכר מה היו האופציות שלי כבר... בקיצור למרות שעשיתי את זה עדיין הסמל הזה ממשיך להבהב לי למטה וכל כמה דקות קופצת לי ההודעה הזאת... זה ממש מעצבן ואני פשוט לא מצליח להעיף את זה. מה אתם מציעים לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני צריך עזרה קטנה ביצירת Action בפוטושופ. יש לי Action שבין היתר מקטין את התמונה, לרוחב 800, ושומר על היחס. עכשיו, אני רוצה להקטין אותה לרוחב 800 במידה והיא אופקית (וזה עובד מעולה), אבל לגובה 800 במידה והיא אנכית (כי אחרת יוצאת תמונה ענקית ברוחב 800 ואורך ענק). אם אני משנה את ה-Action כך שיעשה resize לתמונה לפי הגובה, אז תמונות אופקיות יוצאות ענקיות (מין הסתם)... מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dbx22,

בשביל אקס פי. יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X תודה

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  11. בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  12. בנתיים השתמשתי בשתי תוכנות spysepeer ו-spyboot הם היו טובים אבל אני לא יודע מה עדיף ואם יש לכם משהוא יותר טוב מהם תגידו.. ותסבירו תעצמכם למה הם יותר טובים ולא סתם תגידו שהם יותר טובים..

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by omrit,

היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Stranger,

אפשר קישור או מידע או כל דבר מאיפה אני יכול להשיג את גרסת 2004 של נורטון אנטי-וירוס?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by n_aviv1,

מבקש ממני משהו (כנראה סריאל) בהתקנה מאיפה אני משיג את הסריאל הזה או מה שהוא רוצה?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by :Creative:,

יש לי בעיה... התקנתי windowx xp pro sp2 והוא מבקש ממני את הדבר של ה-30 ימים... איך אני יכול להעיף את זה? תודה רבה על ההעזרה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by MMi,

אני רוצה לדעת איך ניתן לחסום פורטים שלא דרך תוכנה או הראוטר. אפרט, אם חוסמים דרך תוכנה אז ברגע עליית המחשב רואים שתוכנה רצה ברקע. לגבי הראוטר זה פחות או יותר אותו סיפור - ניתן לזהות בקלות שפורט חסום. האם יש עוד דרך לחסום פורטים? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  20. החבילה כוללת: Office Home and Student 2007, Windows Live OneCare, Office Live Workspaces, Windows Live Mail, Live Messenger and Live Photo. כל זה ב69.90$ לשנה (לומרות שחלק מפה זה חינמי) זה די משתלם, אפילו אם הולכים להתמש רק באופיס שבגרסא המלאה עולה 149$. כך נגיד שאם תקנה לשנתיים אופיס 2007 זה יעלה לך פחות מהגרסא המלאה, וזה עוד גמיש הרבה יותר שנגיד תוכל לשדרג ישר לגרסא הבאה של אופיס למשל לעומת זאת מי שקנה אופיס 2007 מלאה יצטרך לשלם על שדרוג. זה יתחיל להימכר רק בUS ב15 ביולי. http://www.pcworld.com/businesscenter/article/147836/microsoft_to_sell_office_value_pack_for_70_per_year.html

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  21. יש לי DivX מותקן אבל המדיה פלייר טוען(claims) שאין לו את ה-Codec. לינק? מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by fireskill,

שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב מכיבוי אחרי בערך דקה מופיע לי המסך הזה(צירפתי תמונה)ואי אפשר לצאת ממנו מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יוצא מזה או משהו. בבקשה תסבירו לי טוב כי אני לא מבין במחשבים. תודה מקרב לב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by ThaOG,

יש לי כמה וירוסים מציקים במחשב אחד מהם גם מכבה לי את המחשב כל 10-20 דקות (זה שסופר לאחור). הבעיה היא שהNOD32 עושה לי בעיות אז מחקתי אותו. ועכשיו אני צריך להתקין משהו ניסיתי להתקין את הAVG אבל זה נותן לי כל הזמן ERORR בסוף ואומר שההתקנה נכשלה. איזה אנטי וירוס חינם אתה ממליצים לי להוריד?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.