עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Stingray,

יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lasalasa1,

איך המחשב שלי נשמע בקשר לבטיחות בגלישה/משחקים אונליין בסטים? - NOD32 AV. - Malwarebytes. - Win7 Firewall. - Common Sense. - כל קובץ במחשב הוא חוקי כולל מערכת הפעלה. אין איפלו warez אחד.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by eity,

היי שידרגתי עכשיו את הכרטיס מסך והספק,ומאז במנהל ההתקנים מופיע לי התקנים אחרים עם סימן שאלה צהוב גדול כזה וכתוב שם audio device on high defenition audio bus התקנתי את הדיסגק של הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וזה עדין מופיע הכרטיס מסך החדש זה ASUS 6850

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by arik100,

שלום , יש ברשותי אלבום בתצורת קובץ FLAC ו CUE , אני מעוניין להפוך אותו למספר קבצי FLAC כמספר הרצועות בדיסק , האם זה אפשרי? האם המידע הזה נמצא בתוך הקובץ? איך עושים את זה אם כן? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by TaZeR,

שלום, באיזו תוכנה ניתן להשתמש על מנת ליצור IMAGE של הכונן של מערכת ההפעלה ולהעביר אותו לכונן שונה (שמחובר לאותו המחשב) - במטרה להחליף כונן קשיח ישן (וקטן) באחד גדול יותר, מבלי להתקין הכל מחדש? כמו כן, האם ניתן ליצור IMAGE של שתי מחיצות ולשחזר אותן כמחיצה יחידה על הכונן החדש? תודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ש לי את SUPER, אבל רציתי לדעת אולי יש תוכנה יעודית, שיותר טובה ממנה לסוג הקובץ הספציפי הזה. אה, וגם - אם מישהו מבין פה בהגדרות של MP3, אשמח אם יוכל לפרט לי אילו הגדרות קידוד מומלצות לקבצי קול (כי 128KB זה קצב סיביות מוגזם לדעתי. ב SUPER יש 2 פרמטרים - קצב הסיביות, ועוד משהו של מגהרצים, שאין לי מושג על מה הוא משפיע. אשמח לדעת גם על מה לכוון אותו..) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נגן DVD יכול להקרין סרט שנצרב על CD ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by YINON110,

בע''ה, האם קיימת תוכנה שבאמצעותה ניתן להסיר טשטוש מתמונה מסוימת?(כתב/פנים וכו'..) חג שמח

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by radicus,

שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, במערכת הפעלה Windows 7 שברשותי, אני קצת מתקשה לחפש טקסט בתוך קבצים גדולים, ניסיתי לשחק עם Findstr ועם העזרה מהדף הזה, אך ללא הצלחה. איתרתי תוכנה נחמדה, חינמית ושאינה דורשת התקנה, בשם AstroGrep שבעזרתה הצלחתי למצוא את מבוקשי, אך לקח לה זמן רב יחסית (מרגיש כאילו ב- WindowsXP החיפוש בתוך קבצים היה מהיר יותר). כעת אני מחפש תוכנה שתעזור לי בנ"ל ואודה לעזרתכם בנדון. רב תודות, אורן.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום חבריא יש לי בעיה קטנה, יש לי NOD32 4. ראיתי מדריכים שלא עובדים לי כגון להוסיף את השורה http://eset.hy.cz/eset_upd/ ולצערי זה לא עזר כלל וכלל. וגם כאשר זנחתי את הדרך הזו וניסיתי שוב יוזר וסיסמא לא קרה דבר, נשארתי עם אייקון כתום במקום ירוק. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by card,

שלום אני מנוי ברשת אורנג'(הגנבים הנבלות), ובמסגרת זאת יש לי כמובן 20 סמסים בחינם דרך האתר שלהם, למנויים אחרים ברשת אורנג'. הבעיה היא שזה לא נותן לי לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון =] אני מחפש תוכנה או אתר, שמאפשרים לשלוח בחינם לסלקום ופלאפון. למעשה, עדיף אפילו אתר על פני תוכנה, ככה זה בטוח לא דורש ממני להתקין כלום. (רק שלא יעבירו את ה-thread הזה עכשיו, בגלל שרשמתי אתר חח) מישהו מכיר משהו כזה? אני רק חייב לפסול שתי אפשרויות מראש: 1) ICQ. אופציה לא כל כך מעניינת. 2) Gmail. הם הוסיפו לאחרונה אפשרות לשלוח סמס דרכם, הבעיה היא שאם תנסו את זה ותשלחו לעצמכם הודעה עם המילה "בדיקה", אתם תראו שאתם מקבלים עוד סמס לפני זה עם הסבר ארוךךךך... לא בדיוק מה שהייתי רוצה שהצד השני יקבל כל פעם כשא…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by zikri00,

אז ככה , ההארד דיסק שלי נמחק , ביצעתי שיחזור לקבצים עם התוכנה GetMyDataBack NTFS הוא שיחזר לי ת'קבצים , אבל מסמכי הWORD יצאו פגומים , שאני מנסה לפתוח מסמך WORD זה פותח לי את השגיאה הבאה : ואחרי שאני לוחץ נפתחת לי השגיאה הבאה : בבקשה אתם חייבים לעזור , תודה מראש . ואם לא פירסמתי את זה בפורום הנכון אז תעבירו אבל אתם חייבים לעזור לי בבקשה .

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, יש לי מחשב עם אופן אופיס ואני לא מצליח לפתוח קבצים חדשים של אופיס כמו docx כמו כן גם פורמטים של מצגות חדשות של אופיס.. מכירים תוכנה או תוסף לאופן אופיס שיקלו לי על החיים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה לקריאה של קבצי PDF. אני מתכוון שזה ממש יקריא בקול כמובן. הקובץ עצמו באנגלית. אני יודע שיש את התכונה ב ACROBAT PDF READER אבל משום מה זה לא עובד. מנסיונכם מה אתם ממליצים? תודה

20. Started by card,

שיכול להוריד רשימה של קבצים לבד.. שתי נקודות חשובות: - האם זה יפעל טוב גם אם אין לי מנוי למגה אפלוד? (האם זה לא יהיה מוגבל בכמות הנתונים היומית שמגה אפלוד מגבילים?) - האם זה ידע להכניס את ה-captcha בעצמו? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הייתי מעוניין בתוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שתמיר DVD עם כמה פרקים לקבצי AVI או MP4 נפרדים - אחד לכל פרק. יכולת להטמיע/להוסיף כתוביות ו/או דיבוב מה-DVD זה בונוס נחמד אבל לא קריטי. חשוב שתהיה multi-threading כדי לנצל את ה-I7 שלי ביעילות מירבית - יש לי עשרות DVD חהמיר. ראיתי את HandBreak אבל היא מעט בעייתית עם AVI הבנתי (מיועדת בעיקר ל-HD) ומניסיוני לא ממש מנצלת ריבוי ליבות בכל קידוד: http://www.videohelp.com/tools/HandBrake מכיר גם את PocketDivxEncoder המצויינת אבל הפרדת הפרקים שם לא משהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי המדפסת HP LASER JET 4 PLUS ניסיתי לחפש דרייבר באתר של HP והוא נותן לי דגם HP LASER JET 4 PLUS\M שזה צבעוני אני צריך בלי M רק שחור לבן תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Dima67,

משום מה מאתמול ה-MPC פשוט נשאר מעל כל שאר החלונות. אני לא יכול לפתוח שום חלון אחר "שיעלה" על גבי MPC. אני קודם צריך להוריד את MPC ל-TASKBAR ורק אז לדפדף בין שאר החלונות הפתוחים שלי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים