עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Or ei,

אם תאילו בתובכם לתת לי לינק לקובץ תודה...

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by avi112211,

מישהו יכול לעזור לי במציאת דריבר לווינדוס ויסטה לכרטיס קול שלי - creative vibra 128?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Or ei,

אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tommy_g,

שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by sim12345,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות video print screen, כלומר לצלם את הפעולה שאני מבצע במחשב. תודה מראש.

6. Started by Sargon,

אני לא מצליח להעלות ווידאו לערוץ שלי ביו טיוב. העלתי הרבה סירטונים בעבר והיום אני פשוט לא מצליח. הבעיה היא עוד לפני שאני בכלל בוחר קובץ מהמחשב אלא הדף שאמור לתת לי אפשרויות להעלות את הסרט נתקע על LOADING(של הדף לא של סרט). אחריי כמה זמן נוספת הודעה שהדף נטען יותר מדי זמן ושאני יכול לבחור להעלות בעמצאות תופס פשוט יותר אבל זה גם לא עובד(אומנם התופס נטען). יש אפשרות להעלות ליו טיוב סרט מהGOOGLEּ+ אז העלתי לGOOGLE + וזה אכן עלה והכל אבל הכפתור של הIMPORT בYOUTUBE גם לא עושה כלום. קראתי שאוליי זה בעיה עם הCOOKIES באיזשהוא פוסט מ2010 ומחקתי COOKIES של השעה האחרונה אבל זה לא עזר. אני משתמש בCHROME WINDOWS 7 יש לכם מושג? אוליי זה פשוט יסתדר מעצמו מחר...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by dititnt,

מי מכיר תוכנה ל video wall מחשב שתומך ב 9 מסכים אשמח לשמוע המלצות -הפניות

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by שבע-שנים,

כיצד אפשר לטעון כתוביות לקובץ וידאו?

10. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  11. החלון הזה תמיד עולה לי כשאני פותח את האקספלורר והדפדפן נסגר לי מה עושים עם זה אה ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Bakke,

ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE. האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות. הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת. אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE. אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה.. אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32. ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by NaDav.p,

היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by 3d7,

יש לי Windows XP Professional x64. התקנתי את התוכנות הבאות: Alcohol 120% 1.9.6.5429 DAEMON Tools Pro 4.10.218.0 בשתי התוכנות ה-Shell Integration לקבצי Image לא עובד. מישהו מכיר אולי איזשהו Patch לתוכנות האלה שמאפשר Shell Integration (כנראה שיש להם בעיה עם 64 ביט, כי ב-32 ביט זה עובד)? במידה ולא, אז מישהו מכיר אולי תוכנה אחרת (עדיף חינמית) שיוצרת Virtual Drive, ומאפשרת לעשות Mount בקליק ימני על קובץ Image ו-Unmount בקליק ימני על הכונן הוירטואלי, ומתאימה למערכת הפעלה 64 ביט?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by MBN,

אז ככה הסרתי גירסה ישנה של התוכנה והVirtual Drive עדיין נשאר והמחשב מזהה אותו בתור כונן רגיל... ניסיתי לעשות לכונן Uninstall דרך הDevice Manager אבל הוא כל הזמן מזהה אותו שוב... התקנתי גירסה חדשה יותר של אלכוהול 120% אבל גם היא מזהה את הכונן בתור כונן רגיל... ואת הגירסה הישנה של התוכנה אני לא מצליח להתקין (הוא אומר שאחד הכוננים לא מזוהה כמו שצריך אז אני מניח שזה קשור) איך אני מוחק (לא להעלים, למחוק) את הכונן שהמחשב לא יחשוב שהוא קיים???

18. Started by 3d7,

יש לי ב-DAEMON Tools Pro אפשרות ליצור Virtual IDE Drive ו-Virtual SCSI Drive. יצרתי Virtual IDE Drive ורציתי לשאול מה ההבדלים ביניהם (יתרונות/חסרונות).

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by רוני1,

ישלי סרט בפורמט AVI שאותו אני רוצב לצרוב בעזרת נרו 6 שברשותי ל SVCD שאותו אני אוכל לראות ב DVD .... חיברתי בעזרת VIRTUAL DUB את התרגום לצמיתות לסרט.... 1) האם על מנת לצרוב את הסרט ל SVCD אני צריך עכשיו להשתמש בתוכנה TMPGENC או שאני פשוט יכול לצרוב בעזרת נרו ואסמן לו להפוך את זה ל SVCD ואז אני אוכל לראות את הסרט בדידוידי .....??????????. 2) בתוכנה VIRTUAL DUB גירסא 1.5.10 חסרים לי כל מיני אפשרויות... כמו למשל אין לי מחיצה של AUDIO אלא במקומה STREAM ... ואיו לי ב FILE SAVE AS AVI ו SAVE WAה וכאלו אפשרויות שאני יודע שאמורות להיות.... מישהו יודע מה גורם לזה ואיך לסדר את זה ??????????... תודה מראש......מחכה לתגובות....

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by idan1836,

שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by BONO,

תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by ma4351,

התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by rikus,

לא מצליח להפעיל את ה VIRTUAL MACHINE 2007 SP1 על הויסטה-ברגע שאני לוחץ START אני שומע את הFLOPPY עושה קרחצ ואז יש קישקושים על המסך והמחשב תקוע, ניסיתי כל מיני קונפיגים. אני מחפש להריץ CUBASE שיעבוד לי על הויסטה 64BIT והבנתי מחיפושים שזו הדרך היחידה אם אין לך גרסא מותאמת. אולי יש VIRTUAL MACHINE אחר שאתם ממליצים אבל שידוע שעובד טוב יחסית?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  25. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים