עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Boomerang,

מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by MaStRiX,

סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  4. הייתה איזה קיפצה של החשמל לשבריר שנייה ואיכשהו זה דפק לי תדרייבר של הכרטיס קול! יש לי כרטיס קול soundmax והעדכון שאני עושה דרך מנהל ההתקנים לא עובד כי הוא מבקש דיסק ואין לי מושג איפה הוא. מה שמצאתי בגוגל לא עובד (דרייבר אחד ניסיתי ששוקל 14 מגה). עכשיו אני צריך מישהו שירשם לאתר הזה DriverGuide וישלח לי תדרייבר או יביא לי תמשתמש כי אני לא מצליח...הוא לא שולח לי לאימייל אישור של המשתמש. בבקשה תעזרו כי נשבר לי כבר מהנאחס הזה כלום לא עובד פתאום, כולה דרייבר מסכן אני צריך ואין לי איך להשיג אותו

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  5. בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. באיזה פורמט צריך לצרוב סרט כדי שבטוח הנגן DVD יקרין אותו ? או במילים אחרות מהו הפורמט הכי נפוץ/בסיסי/פשוט בשביל לראותו אותו בנגן DVD ?

• 8 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by alex125,

שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום. לפני כמה שבועות קניתי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט, והכל פועל בסדר. עכשיו, נכון יש את הכפתורים ששולטים על המדיה פלייר? אלה שמעבירים שיר קדימה שיר אחורה? כן, אלה. יש איזה שהיא דרך שאני יכול לעשות שהם ישלטו גם על הWinamp? תודה. ועל הדרך עוד שאלה, מאיפה אפשר להוריד את הפלאג אין של הווינאמפ למסנג'ר?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by gmppaz,

שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by meroosher,

אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. לא מצליח למצוא :-/ תודה.

14. בוקר טוב ושבת שלום בכל נגני הוידאו אצלי במחשב בעט ניגון סרט מופיע פס אדום שמחלק את המסך לשתיים למה זה קרה ומה צריך לעשות כדי שהתופעה תעלם אגב התופעה קורת גם בעת ניגון סרטונים ביוטיוב תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by iakovl,

קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות

16. Started by 3pac,

אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. שאלה בכותרת.... האם זה אפשרי ואם כן עם איזה תוכנה זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by מאור247,

יש המון קודקים למחשב אבל רציתי לדעת אילו הכי טובים והכי רצויים למחשב??

20. Started by Peri228,

היי ! כל פעם שאני מפעיל את ה Outlook ( יותר נכון כשהוא בודק הודעות חדשות ) , הוא מנתק אותי מהאינטרנט ! זה התחיל רק אתמול , למרות שלא נגעתי בשום הגדרה באאוטלוק .. Help (

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by FatherBoard,

לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by assaf990,

גירסה 37090 הורדתי אותה מכמה אתרים, התקנתי מחדש לא עוזר! ואני מקבל הודעת שגיאה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה בעיות בעריכת אודיו בעיה ראשונה היא שיש לי קובץ אודיו עם ווליום נמוך ואז ווליום גבוה,המטרה היא לאזן ביניהם כדי שגם הווליום הנמוך יהיה קצת יותר גבוהה והווליום הגבוה שיירד קצת..יש לי תוכנות אבל אני לא יודע איפה למצוא את האפשרויות בעיה שניה היא קולות של קליקים רעשניים (יש בתוכנות אפשרות למחוק את זה אבל זה לא ממש פותר את הבעיה) בעיה נוספת היא שהקובץ הוא בKBPS נמוך וMONO,רציתי לדעת אם אפשרי לשפר אותו (גם הHz נמוך) ואם פורמט WAV הוא הכי טוב אני אשמח לקבל עזרה והצעות לתוכנות של עריכה תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by efod26,

וקר טוב, לאחרונה יש לי הודעת שגיאה בזמן שהדפדפן פתוח אך המחשב לא בשימוש הדפדפן קורס ואז חוזר בקובץ המצורף יש צילום מסך... מישהו יודע מה ההבעיה: Runtime Error! Program: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplorer.exe *אני משתמש בוינ' 7...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה המלצה על תוכנה שאפשר להליף דרכה רקעים מאחורי התמנות עם Green Screen .... תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.