תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מעיף את זה משם? רשום לי ממש ליד שם האתר שפתוח, MOZILLA FIREFOX (BUILD 2010120307514) זה סתם מיותר ומציק. ניסיתי להתקין מחדש, ולא צלח. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות שנותנות שליחת SMS חינם....האם ניתן לשלוח דרכם SMS לכל מיני שרתים ואז למעשה יוצא שלא משלמים ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מאיזו שהיא סיבה אני שם לב שבזמן האחרון התוכנה הזו לא חוסמת לי פירסומות בדקתי את האפשרויות וראיתי שהאפשרות לחסום פירסומות מסומנת ב V ויש לי רק 2 אתרים בחריגים (אתרים שאני רוצה facebook egged.co.il) אני רואה יותר מידי פירסומות מטומטמות שקופצות לי ואני נאלץ לסגור אותם
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נכנס לסרט ואין תמונה ואין קול מופיע לי רק הדבר הזה שמתי שנכנסים לתוכנה (בלי סרט) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך אנטי וירוס ופיירול חינמים טובים למחשב שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט? מה השוני בין הגירסאות בעצם? תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה... ג'וליה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא XP
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מלא דיסקים מקוריים של משחקים שקניתי ...אני לא רוצה כל הזמן לשים את הדיסקים כדי לשחק במחשקים האלה. האם יש תוכנה שיכולה להפעיל לי את המשחקים האלה ללא הדיסק ? מדובר על דיסקים מקוריים אני לא יודע אם זה משנה .... תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד PHOTOSHOP וראיתי שיש איזה מיליון גרסאות CS1 2 3 4 5 VERSION מה כדאי לי להתחיל ללמוד ???
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-