עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rotman,

אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה קודקים הכי כדאי להתקין במחשב או אם עדיף חבילת קודקים אז איזו חבילה הכי מומלצת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחושב לעבור ל-windows7 64bit האם יהיה לי בעיה להפעיל את הכרטיס טלויזיה עליו? הכרטיס הוא: LIFE VIEW FLY TV PLATINUM FM נכנסתי לאתר של החברה ויש להם רק דריברים ל-xp ומטה. כמו כן, גם התוכנה tvr שהגיע עם הכרטיס טלויזיה בטח לא תעבוד בwindows7, האם יש תוכנה טובה לכרטיס טלויזיה ל-windows 7? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avive,

אהלן, בזמן האחרון הנגן קורס בתדירויות ממש גבוהות,גם לאחר עדכון גרסה. זו בעייה מוכרת ויש לה פיתרון? או לחילופין יש המלצה על נגן איכותי ברמתו שיודע לחפש לבד כתוביות באינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by oRBenDavid,

שלום לכולם אני משתמש היום בתוכנת מייל IncrediMail לצורכי עבודה... רציתי לדעת אם יש תוכנת מייל אחרת יותר זורמת ופחות כבדה ? או שזאת הכי מומלצת ? תודה מראש

6. Started by לאנד,

1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי קובץ RAR גדול שלא ניפתח. וזה חוקי, טוב ? זה המונות של סבתא שלי .... קיצר הבעיה היא שזה תמיד כותב לי שהתוכן הוא לא חוקי או שהוא בפורמט אחר. היו לי כבר כמה קבצים כאלה, (של כמה סבתות), וזה עושה בכולם את אותה הבעיה... ואצל אחרים זה עובד...למה אצלי לא? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כותרת...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור חתימה לאוטלוק בפרמט JPG בתבנית הבאה שם , שם משפחה ,מחלקה , EMAIL , טלפון \פלאפון . מספר פקס יש לי תמונה של לוגו של החברה ואני צריך להלביש את הפרטים הנ"ל על הלוגו וליצא את החתימה ל קובץ JPG התוכנה צריכה להיות מקומית ולא דרך האינטרנט אם אתם מכירים תוכנה מתאימה אשמח לעזרה המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tom1989,

היי יש לי בעיה, יש לי תכונה שאיתה אני יכול לקרוא קבצי PDF ולראות אותם- Adobo reader. הבעיה שלי היא שאני צריך תוכנה שאני יוכל לכתוב על קבצי PDF, למזג קבצי PDF שונים כאלה ואחרים, בעצם לעשות את כול השינויים האפשרים בקבוץ PDF? מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זאת המדפסת http://www.mileservices.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/b/ibm_surepos_300_printer_2.jpg הורדתי לה דרייבר מהאתר הרישמי של IBM ליתר דיוק מכאן: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=pos1R4000123 וזה הוריד לי דרייבר מחברת טושיבה קצת מוזר כי לא מצאתי שרשום איפשהו טושיבה על המדפסת בכל מקרה אחרי התקנת הדרייבר עדיין המדפסת לא מדפיסה,המערכת הפעלה XP והמדפסת מחוברת ביציאת COM אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kobi_sion,

יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by IG,

אני מחובר לרשת, ויש איזה משתמש אחד שכל הזמן מציק לי, נכנס לי למחשב ומוריד דברים. בד"כ אין לי בעייה עם זה, אבל רק אם גם המוריד משתף, והמשתמש המדובר מנייק! אני רוצה לחסום אותו, ורק אותו (אולי עוד כמה קרציות). איך אני עושה את זה? תודה. נ.ב: אני יודע איך להעיף אותו באופן חד פעמי (כפתור ימני על המחשב שלי- מנג'-...), אני רוצה לחסום אותו לגמרי.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by dr.j,

הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Yuron,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן משתמש באקספלורר ושמעתי הרבה על יציאת דפדפנים חדשים... איזה כדי להתקין? ואיפה אפשר להוריד אותו תודה מראש...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by bennyriz,

מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים