עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אחרי שההורדה מסתיימת, מהירות ההעלאה רוב הזמן על 0 ק"ב, במקרה הטוב זה קופץ ל2... אפשר אולי לשחק איך שהוא בהגדרות שייצב לי את זה..?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Transfer,

חיפשתי והפכתי את האינטרנט בחיפושים אחר driver ל SATA מכיוון שאין שום אפשרות בביוס של הלוח הזה לעשות ENABLE (או כל דבר אחר בסגנון) לאפשרות ה SATA, ה HD לא מזוהה ואי אפשר להתקין מערכת הפעלה.. הבעיה די ידועה, צריך להטעין דרייברים של SATA כדי שהמחשב יזהה את ה HD ויהיה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה.. מישהו מכיר דרך טובה יעילה ועובדת לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכם, האם ניתן ליצור מסמך בגוגל דוקס כך שאוכל לשלוח לינק אליו במייל לאנשים בשביל להחתים אותם? אם לא האם יש אפשרות אחרת לעשות זאת? אני צריך להחתים כ-40 אנשים על משהו ואני צריך לשלוח את המסמך כך שהחתימות יתעדכנו אצל כולם ולא בפרטנות אצל כל אחד. אני חושב שראיתי משהו כזה בגוגל דוקס אך לא הצלחתי למצוא זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ScreameR,

ב Win XP PRO ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כיום אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 וכדי להגן על המחשב אני משתמש ב - Norton Internet Security כאשר ה - firewall פעיל. רציתי לדעת האם יש דרך לשפר את "מערך האבטחה" של המחשב - ע"י אפיונים של נורטון ו/או תוכנות נוספות. כל הזמן אני רואה סימנים של "מחשבים אחרים" שמנסים לחדור למחשב שלי ואני רוצה (לנסות לפחות) למנוע זאת מהם... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקי קבלו מלא מדריכים (סורי הרוב באנגלית...): תוסיפו גם עוד מלא כדי שאנשים יבינו איך עושים דברים תותחים!!! יש כאן גם המון קישורים לתמונות פונטים ומברשות!!! מברשות וסטילים : סט מיברשות שימושיות -----> הורדה: http://members.lycos.co.uk/ozgallery/oz_Brush_pack.rar אתרים למברשות : http://www.pslab.ru/download/index.htm http://www.freephotoshop.com/html/free_styles.html פונטים : חבילה ראשונה - 1200 גופנים ! בקובץ zip 48 מגה! ftp://193.140.54.18/pub/fonts/fonts.zip חבילה שניה - 500 גופנים !! בקובץ zip 13 מגה! http://store.yahoo.com/lib/3dcafe/fonts.zip חבילה שלישית - חבילת הגופנים של חברת Adobe החברת שיצרה את פוטושופ ! מומלץ! Part 1 http://f1.pg.briefcase.yahoo…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by bennyriz,

מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE וכרגע לאחר התקנת וינדוס 7 אני לא מוצא מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים.. כרגע אין לי קול במחשב בגלל זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן ושבוע טוב לכולם, עברתי לאחרונה מ-WinAmp ל-WMP בגלל כמות הבאגים המופחתת משמעותית, רק שיש בעיה אחת: אני לא יכול לגרום לו לנגן FLAC. יותר מזה, אני לא מוצא איזה Plug-in רשמי ממיקרוסופט שיאפשר לו לנגן FLAC. מישהו מכיר איזה Plug-in לא-רשמי שיאפשר לי לנגן FLAC עם WMP? בתודה מראש, אורן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by zik125,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם ומקווה שתפתרו לי את הבעיה-אני עובד עם התוכנה VIRTUAL DJ ויש לה בעיה עם עברית(מראה ג'יבריש);אז הורדתי מהאתר של החברה קובץ תיקון שמכיל 4 קבצים(שתי תמונות-כל אחת לרזולוציה שונה, ושני קבצי XML).שאלתי היא מה אני אמור לעשות עם קובץ התיקון הזה כדי שהבעיה של הגי'בריש תיפתר? בתודה מראש ZIK

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. גם שירים ישנים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית מסוג NIKON COOLPIX S550. היא עבדה מצויין והעברתי תמונות כרגיל מאז ומתמיד. היום ניסיתי לחבר אותה והמחשב לא זיהה אותה, היה צליל חיבור של חומרה למחשב אבל המחשב לא זיהה אותה. למצלמה יש תוכנה מיוחדת שאיתה ניתן להעביר תמונות מהמצלמה למחשב והתוכנה לא מזהה את התמונה. ניסיתי גם דרך אשף הסורק והמצלמה וגם שם המצלמה לא מזוהה.. ניסיתי להתקין מחדש את המצלמה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור????

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dor123,

לאחר שלא הגעתי לפיתרון כנגד הבעייה של האיטיות שבטעינת הסירטונים ביוטיוב (וגם עם אתרים אחרים של שיתוף סרטונים, כמו Photobucket.com) עם הוט ובזק בינלאומי (אני גם הסרתי את פיירפוקס והתקנתי אותו מחדש נקי וזה לא עזר), החלטתי להוריד את SpeedBit Video Accelerator, שהיא תוכנה להאצת מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב אשר מתיימרת לשים קץ לבעייה, וגם הרבה אתרים מחו"ל ממליצים עלייה ואומרים שהיא הפתרון הטוב ביותר לבעייה. אלא מה, התוכנה הזו פשוט לא מתפקדת. היא מראה את עצמה כאילו היא מאיצה את טעינת הסרטונים (מציגה את ההודעה Now Accelerating...), אך בעצם לא עושה דבר (הסרטונים נטענים באותה המהירות שהם נטענים בלעדייה). למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.