עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי סרט שמחולק ל-7 קבצים בעלי סיומת: zip.001 zip.002 וככה עד 007 עכשיו ווינראר לא מזהה את הקבצים גם ווינזיפ לא מצאתי שהיה קובץ אחד פגום - עכשיו כשאני מנסה לפתוח זה פותח אותו בנפרד כאילו הוא קובץ לבד לא מחולק כלומר זה לא פותח את כל ה-7 קבצים ואז זה לא מצליח. ווולמן אי אפשר כי אז לכולם יש אותו שם אני צריך איכשהו לגרום לווינראר לזהות שהקבצים האלה הם חלק מקובץ גדול אבל איך?! מה אני יכול לעשות? יש לי ווינראר גירסה 3.51 תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Kurt,

יש לי 2 תיבות דואר ש-90% מהן זה זבל אבל יש בכל אחת בערך 2K אימיילים שחשובים לי. אני רוצה לפתוח תיבה חדשה ולאחד את המיילים החשובים משני התיבות לתוכה. אפשרי? אם כן מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…

5. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

right now i am using LH-codec Pack which is nice, but allmost all of the moviez that i watching at looks not completely smooth, can someone help me ? Thanks alot!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Shiker,

היי חברים יש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVI יש דרך להפוך את זה ל- AVI ? יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by רוני1,

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים????? ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה... ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....??? ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by hakoki,

כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by a04,

בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MandariNa,

תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפוטושופ גרסא CS2 וכשאני כותב בעברית הכתב יוצא הפוך כלומר:"תירבע" איך ניתן לפתור תקלה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by oded6188,

יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BUNNY,

שלום לכול פורום גראפיקה, אני שמח מאוד שהרעיון יצא סוף סוף לפועל הינה כמה מהעבודות האחרונות שלי lightwave 3d עריכת המודר: הקישור הראשון לא עבד והוא עבר תיקון קל

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם, מחפש כלי חינמי שיעשה תילום מסך לאתר אינטרנט מראש הדף ועד לרגליו. אני עושה צילום מסך לתוך פוטושופ או צייר ואני מקבל רק עד חצי דף ואני צריך הכל מקווה שאני מובן תודה

17. שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by YotamZi,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי אתמול ונאבד לי הדיסק עם הדרייבר של הסאונד, הדרייבר נקרא SoundMax ואני לא יודע איזה בדיוק להוריד למחשב שלי: (CPU) 1-Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2194MHz, 0KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 422/2048MB (20.61%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 8500 GT, (Display) 1024x768/32bit/72Hz Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 21h 2m, (uptime) 32m 48s .:. (HDDs) 210GB/372GB(56.4%) free (Ethernet) #1 (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport (100Mb/s) 52.35MB In, 3.39MB Out) תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by avivlevy,

איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by avivlevy,

מחפש תוכנה 3D משהו בין 3D MAX - SKETCUP 3DMAX- ממש מסובכת יותר מידי כלים..... SKERCHP- מאוד קלה ונוחה, אבל יותר מידי ..... חסר כלים אפשריות בקיצור משהו בינהים, אני רוצה סתם לעבוד לפעמים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by frodo,

זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by orit212,

ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by urich,

טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת את system works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הוא והאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים