תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה כאשר אני מנסה לשלוח מייל לקבוצת נמענים מרובה דרך Gmail המייל נשלח במקרה הטוב לחלק קטן מן הקבוצה או במקרה הרע רק לנמען אחד בלבד מתוך כל הקבוצה, ניסיתי לשלוח גם באופן של עותק ועותק מוסתר אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לקבל עזרה - זה די דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום הרבה פעמים כשקוראים כתבה באתרי חדשות, (לדוגמא האתר של הארץ, או ynet, וכו') כל עמוד של כתבה, עושה לעצמו refresh אחרי 5 דקות בערך. האם יש דרך לגרום לדפדפן לא לעשות refresh בעצמו? רק כאשר אני בעצמי לוחץ על הכפתור refresh(או לוחץ F5) אז הוא יעשה, אבל לא בתגובה לבקשה מהאתר.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 תיבות דואר ש-90% מהן זה זבל אבל יש בכל אחת בערך 2K אימיילים שחשובים לי. אני רוצה לפתוח תיבה חדשה ולאחד את המיילים החשובים משני התיבות לתוכה. אפשרי? אם כן מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-7 קבצים בעלי סיומת: zip.001 zip.002 וככה עד 007 עכשיו ווינראר לא מזהה את הקבצים גם ווינזיפ לא מצאתי שהיה קובץ אחד פגום - עכשיו כשאני מנסה לפתוח זה פותח אותו בנפרד כאילו הוא קובץ לבד לא מחולק כלומר זה לא פותח את כל ה-7 קבצים ואז זה לא מצליח. ווולמן אי אפשר כי אז לכולם יש אותו שם אני צריך איכשהו לגרום לווינראר לזהות שהקבצים האלה הם חלק מקובץ גדול אבל איך?! מה אני יכול לעשות? יש לי ווינראר גירסה 3.51 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רינדרתי פעמיים את אותו קובץ פעם אחת על AVI ופעם אחת על MP4 ובשתיהן יש פסים כאלה שחורים שעוברים במסך. אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת בפינאקל ושינוי פורמט סידר את זה. יש משהו בהגדרות שמשפר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-