תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, צילמתי באייפין סרט מדליק שכולל את הבת שלי מקלחת את התינוק החדש. אממה, אי אפשר לשתף אותו כי בצד הימני של המסך יש חלק שלא הייתי רוצה להעלות כבר המרתי את הפורמט מ MOD ל AVI, כבר סובבתי את הסרט וכל מה שנשאר לי זה למצוא תוכנה שיכולה ל"קצץ" כמה עמודות בתחתית של הסרט (או בצד לא משנה לי אני יכול להפוך ולסובב את הסרט לאחר מכן) אשמח להמלצה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לוח אם מאיביי לפני הרבה זמן, בעיקרון הלוח עובד כלומר נדלק ומעלה את ההודעות הרגילות, חיברתי לו כרטיס מסך שעובד היטב, ובקר כוננים , כמו בימים הטובים של פעם הבעיה היא שלא משנה מה שאני מנסה לעשות, וגם הוא מג'ומפר כראוי, כלומר יש לו 8DIP של מפסקים שמכוונים כמו שצריך (בדקתי באנטרנט) , הלוח מכוון להעלות את המערכת הפעלה מכונן A, הוא מסרב להעלות את דיסקט BOOT שברשותי, הכנתי את הדסקט בוט של דוס 5 , מצאתי אתר באינטרנט שיש שם יצירת תקליטוני אתחול לכל מיני מערכות הפעלה, גם ניסיון אתחול של דיסקט בוט דוס 6 לא עובד, למען הסר ספק הדיסקט תקין ונבדק במחשב אחר שם הוא מעלה את המחשב כראוי, אבל בXT אני מקבל הודעה INSERT SYSTEM DISK IN DRIVE A AND PRESS ANY KEY יש לציין שהתקלי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכשיר את התוכנה שנקראת ? Microsoft Windows and Office ISO Download Tool זאת תוכנה שנותנת להוריד גרסאות של וינדוס ואופיס ישר מהשרת של מיקרוסופט . השאלה שלי היא האם גרסאות הוינדוס שמורידים דרך התוכנה מגיעים עם עדכונים אחרונים או בגרסה המקורית שיצאה לראשונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיודעת לזהות את רכיבי החומרה של הלפטופ ולהתקין את כל הדרייברים לבד? כל פירמוט זה סרטי ניחוש איזה דרייברים צריך להתקין. מחשב נייד ASUS Notebook U31SD. רוצה להתקין את ה-WIRELESS שלו. אתר יצרן עם דרייברים: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U31SD&p=3&s=286 בקטגוריה WIRELESS כ7 דרייברים (באסה), איך אני יודע איזה להתקין? התקנתי 4 מתוכם שעשו לי רק בלאגן. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון בגוגל מיוזיק כבר מספר שבועות, ועד עכשיו אני מרוצה. הבעיה כשאני מוחק שירים מהמחשב הם עדיין נשארים בגוגל מיוזיק. יש דרך לסנכרן את המחיקה עם המיוזיק בלי למחוק את השירים ידנית מהמיוזיק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, כשיצא אינטרנט אקספלורר 7 מייד הורדתי אותו... ולאחר תקופה שהוא התחיל לעשות לי בעיות ולהיות ממש כבד ותקוע מחקתי וחזרתי לIE6... ניסיתי לתת לאקספלורר 7 עוד הזדמנות והתקנתי לפני חודש אקספלורר 7 שוב... אבל יש עכשיו המון בעיות, בעיות בסקין שלו [פתאום המראה משתנה למראה ווינדוס 98], הדפדפן נתקע הרבה פעמים, ולפעמים תוקע גם את שאר המערכת כאשר הוא משאיר אחריו "שרידים" - תהליכים שלא נסגרו טוב... יש לכם אולי פיתרון חוץ מהחלפת דפדפן? ואם כבר החלפת דפדפן - ניסיתי לפני שבוע את הגירסא העברית החדשה ביותר של FIREFOX.. וברגע שנכנסתי לוואלה וראיתי טבלת תוצאות אחת שזה עיוות לגמרי ולא היה ניתן לקרוא, אמרתי לעצמי שהדבר האחרון שאני יעשה זה לעבור לפיירפוקס... אם אין ברירה, לאיזה דפדפן כד…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-