עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by skywalker13,

מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.

2. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kobi_sion,

יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by seren99,

שלום אני מנסה לגבות את c אך איך שאני פותח את התוכנה ישנה הודעה שהתוכנה אינה תומכת בכוננים דינמיים הגירסה 13.6 גם ב-win7 וגם ב-win xp הכונן הקשיח שלי חולק לפני שנתיים לארבע וביצעתי בעבר כבר גיבוי ע"י תוכנה זו רק מערכות ההפעלה שודרגו עם הזמן לפחות כך אני חושב האם ניתן לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ImAllMostAwake,

אני נמצא בפורומים רשומים, שאני משלם עליהם כסף, אני לא מדבר על פריצות וכו... אז לא חושב שזה נוגד את חוקי הפורום.. יש לי שאלה פשוטה אני משתמש בutorrent ואני הולך לפרמט ת'מחשב איך אני יכול לגבות את הקבצים שאחרי הפירמוט אני אוכל להמשיך לשתף יש את התוכנה uTBackup אבל לא כל כך הבנתי איך היא עובדת... יש לי קבצים בערך 200 ג'יגה מה אני אמור לעשות ? אחרי פירומט בסך הכל אני אעביר ת'קבצים לפרטשין אחר ... אבל מעבר לזה מה לעשות ? תודה על העזרה מראש, ושוב מקווה שהשאלה לא נוגדת ת'חוקים פה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by orit212,

ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by berner,

חבריה שלום נתקלתי בדפדפן חדש שיש לו יכולות כמו FAIREFOX אשמח לקבל חווד דעת מהחברים על היכולות של הדפדפן כניסה באתר הדפדפן WWW.MAXTHON.COM בברכה :s05:

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by borg,

איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו? האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer? איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox? איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים? העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by iyehuda,

חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי לכולם, אני מעוניינת ללמוד תואר בתקשורת חזותית. מאחר ויש לי כבר תואר בהנדסת תעשיה וניהול אין לי אפשרות להפסיק את החיים שוב לעוד 4 שנים - חייבת לעבוד. האם יש אפשרות לעשות את התואר בלימודי ערב? ביררתי גם על האופציה של לימודי תעודה אך אני מעוניינת בהעשרה מעבר לידע טכני (יש לי יכולת ללמוד לבד את התוכנות, פוטושופ למדתי ואני בדרך ללמוד אילוסטרייטור) לכן אני מניחה שלימודי תעודה לא ממש יעזרו לי, אני צודקת? אשמח לכל תגובה, אני לא ממש מבינה ורק עכשיו התחלתי להתעניין. תודה רבה, שני

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שאלתי כבר כמה פעמיים אני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים ב WINAMP אני מצליח רק ב 2 תעזרו לי בבקשה למנה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by YotamZi,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי אתמול ונאבד לי הדיסק עם הדרייבר של הסאונד, הדרייבר נקרא SoundMax ואני לא יודע איזה בדיוק להוריד למחשב שלי: (CPU) 1-Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2194MHz, 0KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 422/2048MB (20.61%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 8500 GT, (Display) 1024x768/32bit/72Hz Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 21h 2m, (uptime) 32m 48s .:. (HDDs) 210GB/372GB(56.4%) free (Ethernet) #1 (Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport (100Mb/s) 52.35MB In, 3.39MB Out) תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.

21. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית. לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה רעיונות למישהו ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by lharpaz,

היי, כשאני מפעיל את ה- Azureus (קליינט של הביטורנט), יש תהליך בשם javaw שטוחן לי את הצורה של המחשב והוא מתחיל לעבוד נורא לאט. (A64 3200 עם ג'יגה זיכרון, אז לא אמורה להיות בעיה כזו). אם אני לא טועה שלשום היתה לי איזו הודעה של הורדה והתקנה של משהו של Java, אז אני חושש שזה מש שגרם לבעיה אצלי. לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? איך בכלל חוזרים לגרסה קודמת של דברים כאלה? האם יש קליינטים טובים יותר לביטורנט? (כי דווקא הבנתי ש-Azureus הוא מאוד מומלץ ועד עכשיו לא היו בעיות) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.