עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ibrow-Now,

עד עכשיו לא היו לי ממש טענות לגבי אקס פלורר אבל מאז שעברתי לאקספלורר 6 פעם בכמה זמן יש אתרים מסויימים שהוא לא מצליח להכנס אליהם (כש5.5 הצליח!!) והוא רושם שאירעה בעיה והוא חייב לסגור את התוכנית אבל הוא אומר שאני יכול לשלוח דו"ח למייקרוסופט על כך כדי שהם יילמדו כיצד לשפר את אקספלורר. אני תמיד שולח את הדו"ח... אבל באמת, מה הופך אותו לכזה דפדפן זבל ? ברצינות אני שוקל לעבור ל5.5 SP2 .

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. האם זה מספיק לי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452897 או שזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 או שצריך בנוסף לזה עוד תוכנות אם כן איזה אם אפשר קישור עכשיו דברתי עם נטויזן והם אמרו לי את החבילת אבטחה הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377497 ב23 ש"ח לחודש שזה יותר טוב מלקנות את הדיסק חד פעמי שהם מעדכנים לי את זה כל הזמן לא הבנתי בדיוק.. בנוסף לזה הם אמרו לי שזה האבטחה למחשב הכי טובה היום שלא צריך שלא צריך שום דבר אחר מלבד זה... האם זה נכון מה שהם אמרו מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by cateye,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זה הכרטיס שיש לי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by oFiR 22,

אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום אני מחפש תוכנה חינמית ונוחה לשימוש להמרת קבצי מוזיקה מMP3 לWAV אבל שזה יצור עותק ולא יהפוך את הקובץ גם אם אפשר אם מישהו יודע תוכנה שנותנת לך לעשות רשימה של שירים MP3 ואז שהיא תמיר את הכל תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MishaK,

יש לי מדפסת Cannon BJC-4300(דרעק לא נורמאלי)שלא מוכנה להדפיס לי כבר איזה ארבע חודשים, בזמן האחרון החלטתי שאני הולך לתקן את זה לא משנה מה, ולא מצליח לי.. :-/ אז הבעיה ככה: כול פעם שאני רוצה להדפיס משהו, לא משנה מה(צבעוני, שחור-לבן, סתם דף ריק)קופצת לי ההודעה הזאת אבל מה, בבדיקת דיו, הוא מדפיס לי מעולה... לפי ההודעה המעצבנת הזאת, אני צריך להחליף דיו, ובדקתי כמה הדיו הזה עולה(110 שקל..)ואני לא ממש רוצה לבזבז את הכסף הזה בגלל שמה שיש לי עכשיו מלא לגמרי.. יש דרך לתקן ת'בעיות האלה??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ag43,

היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ללא חשש ..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yossie17,

שלום לכולם! יש שלל תוכנות בשוק שמגבות את המחשב באופן אוטומטי, ע"י יצירת אימג' של מערכת ההפעלה וכדו', אני מחפש תוכנה שתעשה את ההפך, כלומר שתיצור אימג' של מערכת ההפעלה ותשחזר את המחשב מהאימג' הזה כל יום באופן אוטומטי. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שמאפשרת הורדה של סרטון מיוטוב (ואם אפשר, גם המרה שלו ל-XVID/DIVX) עכשיו הפואנטה זה שאני מעוניין בתוכנה שתהיה כמה שיותר פשוטה. לא אכפת לי שיהיו לה אינסוף הגדרות שאפשר להגיד מראש, אבל כשמישהו בא להוריד סרטון שזה ייקח כמה שפחות קליקים ושיהיה כמה שיותר פשוט. אני פשוט צריך את זה בשביל אבא שלי, והוא לא בדיוק הבחור שמסתדר הכי טוב שאפשר עם טכנולוגיה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eliau21071981,

שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dr.j,

הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 3d7,

שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה קודקים הכי כדאי להתקין במחשב או אם עדיף חבילת קודקים אז איזו חבילה הכי מומלצת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים