עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Eled,

שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DarK_NaF,

אם כבר נזכרים בכל הבעיות הטיפשיות שהמחשב שלי עושה... אחת לשבועיים בערך....התוכנה הופכת לי את הסקין של הXP למראה רגיל של WIN98.... זה לא בעיה להחזיר את זה... אבל שוב....למה? מה כבר עשיתי למחשב המטומטם?!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eran_rohatyn,

אהלן, אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי dmg , בבקשה... תודה לעוזר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי אני מחפש תוכנה שדרכה אוכל לשים אקרוניס,וונדוס 10 64 בייט,ו heren cd כול זה בדיסק און קיי של 32 גיגה נראה לי מספיק. עכשיו איזה תוכנה שעובדת מומלצת?< כמו easy2boot תוכנה טובה אבל מחפש משהו יותר פשוט תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני אחרי פרמוט המחשב ושאני בא להתקין הוא רשום https://gyazo.com/2c...eaaac2f58b79b6e הווינדוס שלי הום 10 מקורי לחלוטין קיבלתי אותו אם המחשב מוזר שאני לא מצליח להתקין אופיס בעברית הורדתי אותו מיפה Microsoft Office 2016 Professional Plus - Hebrew מי יודע מה אפשר לעשות ? אין לי אופיס במחשב הוא אחרי פרמוט microsoft office pro plus 2016 encountered an error during setup זה השגיאה סידרתי לבד לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איזה תוכנות צריך? בינתיים יש: - אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ) - AVG Anti Virus - Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..) איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by רוני1,

ברגע שאני מפעיל את האימיול משום מה הוא מאט לי את האינטרנט בצורה כזו שהוא אפילו לא עובד... זה לא שהוא סתם מאט... חלקים מהאתרים בכלל לא עולים ... וזה מחשב חדש והמשחקים רצים יופי בזמן שהאימיול עובד... רק האינטרנט לא זז... וכן אני יודע שהוא מאט על המחשב ומקשה עליו לעבוד אבל בצורה כזאת זה לא היה לי ויש לי אימיול הרבה זמן... תגובות יתקבלו בברכה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kobi_sion,

יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by avive,

אהלן, בזמן האחרון הנגן קורס בתדירויות ממש גבוהות,גם לאחר עדכון גרסה. זו בעייה מוכרת ויש לה פיתרון? או לחילופין יש המלצה על נגן איכותי ברמתו שיודע לחפש לבד כתוביות באינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שמאפשרת הורדה של סרטון מיוטוב (ואם אפשר, גם המרה שלו ל-XVID/DIVX) עכשיו הפואנטה זה שאני מעוניין בתוכנה שתהיה כמה שיותר פשוטה. לא אכפת לי שיהיו לה אינסוף הגדרות שאפשר להגיד מראש, אבל כשמישהו בא להוריד סרטון שזה ייקח כמה שפחות קליקים ושיהיה כמה שיותר פשוט. אני פשוט צריך את זה בשביל אבא שלי, והוא לא בדיוק הבחור שמסתדר הכי טוב שאפשר עם טכנולוגיה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by oFiR 22,

אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by maxwell10,

שלום, זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו') ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D: 1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל. איך אפשר לעשות את זה? 2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מצליח לגלוש באתרים והכל סבבה חוץ מזה שאני לא מצליח להוריד שום דבר. בכל פעם שאני לוחץ Download לא משנה באיזה אתר אני מקבל את חלון ההורדה אך אין הורדה כלל, אין התקדמות בכלל ואפילו לא רואים את מהירות ההורדה. האתר היחיד שהצלחתי להוריד ממנו משהו זה האתר של בדיקת מהירות הורדה של נטוויזן וזה מביא אותי לחשוב שאולי אני מצליח להוריד רק משרתים ישראליים. מה אפשר לעשות? יש לי XP SP3 ואקספלורר 8 (אגב אני לא יכול לנסות דפדפן אחר מהסיבה שתיארתי)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ללא חשש ..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים