תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש היום בתוכנת מייל IncrediMail לצורכי עבודה... רציתי לדעת אם יש תוכנת מייל אחרת יותר זורמת ופחות כבדה ? או שזאת הכי מומלצת ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, יש לי ווינדוס 7 והתקנתי עליו את האקספלורר 9. עכשיו זה מחק לי את האקספלורר 8 שהיה מותקן ושם לי את ה-9 במקומו. אני רוצה לחזור לגירסא 8 ואני לא מצליח! באינטרנט אין הורדה בשביל WINDOWS 7, מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר המעבר ל-FIREFOX4 שמתי לב שהפונטים פשוט נראים זוועה, הם לא חלקים כמו שהם אמורים להיות ולפעמים חלק מהאות פשוט נעלם זה נראה כאילו כל הפונטים מרונדרים ברזולוציה מאוד נמוכה. הבעייה מורגשת במיוחד באותיות מודגשות. הרצתי את CLEAR TYPE כמה פעמים (נראה לי אפילו כמה עשרות פעמים כבר..) ואין שום הבדל מה שכן בשאר מע' ההפעלה ובדפדפנים אחרים הפונטים נראים מצויין. רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ורום ווארז בחו"ל הצליח להכין דיסק של מערכת הפעלה Windows Xp 64bit ב10 מגה ולאחר חילוץ 3.7 ג'יגה Description: The DVD contains 6 x64 versions of windows, which can be installed by either booting to the DVD or starting the installations from within another x64 installation of Windows. It also will create standalone ISOs of any included version of Windows. File size: Compressed=10 MB Un-compressed=3.7 GB מדהים!!! נבדק ע"י ואכן זה אמיתי ונכון קישור להורדה אני לא אביא כי זה ווארז.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי שבת שלום לכולם אם כתבתי מאמר בוורד 2007 ואני רוצה לקחת את הקוד הHTML שלו יחד עם כל העיצובים שעשיתי לטקסט ולהדביק זאת ישירות באתר שלי. זה אפשרי?? וורד נותן לי לראות את הטקסט רק עםפ תגיות ה HTML??? כי חיפשתי את הפונקציה הזו ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני משתמש בתוכנה סקייפ (SKYPE) כבר הרבה זמן ולא הייתה לי שום תקלה או בעיה. אתמול דיברתי עם כמה חברים ואז פתאום התוכנה החלה לא להגיב ונסגרה לבד. ניסיתי לפתוח אותה מחדש והיא עדיין לא הגיבה וגם אחרי התקנה מחדש וריסט למחשב היא לא מגיבה. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי באתר שיש משהו שבנה קובץ כזה ומון לשלוח למי שמבקש אך אני לא מוצאת את ההודעה היום.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם? ומה הגרסה האחרונה שיצאה? ואתם מדברים על הpro כן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי קבלו מלא מדריכים (סורי הרוב באנגלית...): תוסיפו גם עוד מלא כדי שאנשים יבינו איך עושים דברים תותחים!!! יש כאן גם המון קישורים לתמונות פונטים ומברשות!!! מברשות וסטילים : סט מיברשות שימושיות -----> הורדה: http://members.lycos.co.uk/ozgallery/oz_Brush_pack.rar אתרים למברשות : http://www.pslab.ru/download/index.htm http://www.freephotoshop.com/html/free_styles.html פונטים : חבילה ראשונה - 1200 גופנים ! בקובץ zip 48 מגה! ftp://193.140.54.18/pub/fonts/fonts.zip חבילה שניה - 500 גופנים !! בקובץ zip 13 מגה! http://store.yahoo.com/lib/3dcafe/fonts.zip חבילה שלישית - חבילת הגופנים של חברת Adobe החברת שיצרה את פוטושופ ! מומלץ! Part 1 http://f1.pg.briefcase.yahoo…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי DivX מותקן אבל המדיה פלייר טוען(claims) שאין לו את ה-Codec. לינק? מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון אבטחה בעיקר, http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/1.0.4.html
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-