תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי הרדיסק חיצוני של 1000 GB ואני רוצה להמיר מFAT לNTFS מבלי לפגוע בקבצים שיש בפנים! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניינת ללמוד תואר בתקשורת חזותית. מאחר ויש לי כבר תואר בהנדסת תעשיה וניהול אין לי אפשרות להפסיק את החיים שוב לעוד 4 שנים - חייבת לעבוד. האם יש אפשרות לעשות את התואר בלימודי ערב? ביררתי גם על האופציה של לימודי תעודה אך אני מעוניינת בהעשרה מעבר לידע טכני (יש לי יכולת ללמוד לבד את התוכנות, פוטושופ למדתי ואני בדרך ללמוד אילוסטרייטור) לכן אני מניחה שלימודי תעודה לא ממש יעזרו לי, אני צודקת? אשמח לכל תגובה, אני לא ממש מבינה ורק עכשיו התחלתי להתעניין. תודה רבה, שני
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלתי כבר כמה פעמיים אני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים ב WINAMP אני מצליח רק ב 2 תעזרו לי בבקשה למנה זה קורה ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא בשום מקום, התקנתי גם את התוכנה drivermax וגם היא לא מצאה כלום. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הרקע של התמונה למשהו נחמד... אחי מועמד למועצת תלמידים ואני רוצה לעשות לו תמונה יפה אם אפשר גם לעשות מהתמונה הזאת איזה סטיקר משהו חמוד.... \ ד"א אם יותר קל לשנות את הרקע שהתמונה קטנה אז אתם יכולים להקטין אני צריך את התמונה בגודל של רבע דף (A4)+- ככה שאתם יכולים לשנות את הגודל אם זה יותר קל..... ואני לא צריך משהו יותר מידי מיקצועי אמיתי... גם איזה רקע כחול אם איזה סימניפ או משהו כזה יהיה טוב http://img147.imageshack.us/img147/3272/14971512149715031502150co5.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה מספיק לי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452897 או שזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 או שצריך בנוסף לזה עוד תוכנות אם כן איזה אם אפשר קישור עכשיו דברתי עם נטויזן והם אמרו לי את החבילת אבטחה הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377497 ב23 ש"ח לחודש שזה יותר טוב מלקנות את הדיסק חד פעמי שהם מעדכנים לי את זה כל הזמן לא הבנתי בדיוק.. בנוסף לזה הם אמרו לי שזה האבטחה למחשב הכי טובה היום שלא צריך שלא צריך שום דבר אחר מלבד זה... האם זה נכון מה שהם אמרו מה אתם מציעים לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מצליח לגלוש באתרים והכל סבבה חוץ מזה שאני לא מצליח להוריד שום דבר. בכל פעם שאני לוחץ Download לא משנה באיזה אתר אני מקבל את חלון ההורדה אך אין הורדה כלל, אין התקדמות בכלל ואפילו לא רואים את מהירות ההורדה. האתר היחיד שהצלחתי להוריד ממנו משהו זה האתר של בדיקת מהירות הורדה של נטוויזן וזה מביא אותי לחשוב שאולי אני מצליח להוריד רק משרתים ישראליים. מה אפשר לעשות? יש לי XP SP3 ואקספלורר 8 (אגב אני לא יכול לנסות דפדפן אחר מהסיבה שתיארתי)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לחוסר סנכרון קל בין הוידאו לאודיו בסרטים/סדרות. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה קודקים הכי כדאי להתקין במחשב או אם עדיף חבילת קודקים אז איזו חבילה הכי מומלצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי והפכתי את האינטרנט בחיפושים אחר driver ל SATA מכיוון שאין שום אפשרות בביוס של הלוח הזה לעשות ENABLE (או כל דבר אחר בסגנון) לאפשרות ה SATA, ה HD לא מזוהה ואי אפשר להתקין מערכת הפעלה.. הבעיה די ידועה, צריך להטעין דרייברים של SATA כדי שהמחשב יזהה את ה HD ויהיה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה.. מישהו מכיר דרך טובה יעילה ועובדת לעשות את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-