עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xTz,

אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BEST_VOL,

שלום יש לי קובץ השוקל כ4G והוא בסיומת ISO.SDC הוא אמור להיות קובץ ISO הניתן לצריבה אבל כרגע הוא לא כזה,הבנתי שצריך ליפתוח את הקובץ או משהו כזה אבל אני לא יודע איך או בעזרת איזו תוכנה אשמח מאוד להסבר ותמונת מסך אם אפשרי תודה רבה ואודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התקנתי במלוא גאון והדר את הגירסה החדשה, אך אבוי! ההתקנה טוענת שאני גר בארה"ב/קנדה וע"פי החוקה, האופציות החדשות של התוכנה אינן זמינות! ההגדרות האיזוריות מראות שאני ישראלי לכל דבר. מה עושים??? :asthanos:

4. Started by OverBooking,

שלום חברים, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך: Asus AMD Radeon R9 270X DC2T 2GB GDDR5 ולוח אם: Asus H81M-E כמו כן יש לי טלוויזיית LG עם תלת מימד, וכבר הצלחתי לראות סרטים וסרטונים בתלת מימד – גם באמצעות נגן DVD BLUE RAY, וגם ראיתי תכנים בתלת מימד מתוך התוכן המקוון של LG . יש לי סרטי תלת מימד במחשב בקבצי MKV. ולמרות זאת אני לא מצליח לצפות בתלת מימד בטלוויזיה דרך המחשב, אני מקבל תמונה חצויה של הסרטים. ניסיתי להפעיל את הסרטים באמצעות הנגנים: Media Player, XBMC, BSplayer, Nero Kwik Media ובכולם אני מקבל את אותה תמונה חצויה לשתיים. מה אני צריך לעשות כדי לצפות בתלת מימד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lior.uziel,

שלום רב, צילמתי באייפין סרט מדליק שכולל את הבת שלי מקלחת את התינוק החדש. אממה, אי אפשר לשתף אותו כי בצד הימני של המסך יש חלק שלא הייתי רוצה להעלות כבר המרתי את הפורמט מ MOD ל AVI, כבר סובבתי את הסרט וכל מה שנשאר לי זה למצוא תוכנה שיכולה ל"קצץ" כמה עמודות בתחתית של הסרט (או בצד לא משנה לי אני יכול להפוך ולסובב את הסרט לאחר מכן) אשמח להמלצה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by J.allmighty,

ךי כבר יש וזה עובד פצצה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808641,00.html בבזק עד שניפגש, או לא עוד . http://www.skype.com/

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכם, האם ניתן ליצור מסמך בגוגל דוקס כך שאוכל לשלוח לינק אליו במייל לאנשים בשביל להחתים אותם? אם לא האם יש אפשרות אחרת לעשות זאת? אני צריך להחתים כ-40 אנשים על משהו ואני צריך לשלוח את המסמך כך שהחתימות יתעדכנו אצל כולם ולא בפרטנות אצל כל אחד. אני חושב שראיתי משהו כזה בגוגל דוקס אך לא הצלחתי למצוא זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

היי, ערב טוב, חיברתי הערב למחשב שני כונני IDE על כבל אחד, והם לא מופיעים ולא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה. שניהם מזוהים ב-BIOS, שניהם נפתחים, נסגרים ומדליקים נורות. יש לי תוכנה בשם MagicISO שהתקנתי לאחרונה, שעושה אמולציה לכוננים כאלה, יכול להיות שזה משפיע? מה עוד יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל להשיג בחזרה את הכוננים האופטיים שלי? אני צריך את צורבי ה-DVD שלי באופן די דחוף. תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איזה אנטי וירוס המומלץ ביותר כעת ? קספרסקי או נוד? ואיזה גרסה ? למשל בקספרסקי יש גירסת האנטי וירוס וגירסת האינטרנט סקיריטי.. כמו כן מבקש המלצה לפיירוול והאם כדאי פיירוול ייעודי או פיירול הכלול בתוכנת ההגנה שכוללת פיירול ואנטי וירוס??

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי! אם יש לי קובץ בסביבות ה-7, איך אני יכול לחלק אותו לדוג' לשלושה חלקים באמצעות Winrar? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by friedman3010,

אני משתמש ב- acrobat 6 ME שאמור לדעת "לדבר" עברית בצורה טובה וחלקה. משום מה, אני לא מצליח להעתיק טקסט מתוך קבצי ה- pdf למסמך word . האם מישהו יודע מהי הדרך לעשות copy/ paste ממסמך pdf ל - word (או לכל כלי עריכה אחר)??? :s05: האם יש צורך להתקין פונטים מסויימים בבנק של ה- word על מנת לעשות את זה? או שיש תוכנה אחרת שיודעת לטפל בהעתקת עברית בצורה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shmuelkp,

רציתי לדעת מהו לפי דעתכם הקליינט הכי טוב של ביטורנט? עד היום הורדתי עם bitcomet bitspirit ואני ממש לא מרוצה...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by roi777,

שלום! בזמן האחרון קורא לי יותר מידי שנפתחים לי חלונות עם פרסומות, זה קורא כשאני לוחץ על הדף אפילו אם זה סתם שטח ריק אפילו אין שום קישור. זה נראה לי מאוד מוזר, כי אף פעם זה לא קרא לי ככה וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות של החלונות קופצים או של משהו קשור וזה קורא לי ב 2 מחשבים שונים. האם זה וירוס אצלי, או משהו חדש באינטרנט שמתגבר על החסימות וקורה כך לכולם ולא רק לי? תודה רבה. נ.ב. פיירפוקס על ווינדוס 7 וגם על XP

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חדשה: תגיבו!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4327[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by sabpa2,

הורדתי סרט באיכות SVCD עכשיו הורדתי סרט כזה וזה קובץ .. איך אני פותח סרט כזה? אי אפשר בWIN MADIA PLYAR וכול התוכנות האלו עם איזה תוכנה אפשר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Pro modder,

תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lipa,

איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?

23. שלום יש לי אוטלוק 2007 עכשיו עשיתי יצוא של אנשי הקשר מהgmail לoutlook בקובץ של אקסל עכשיו הבעיה היא שבתוך הקובץ עצמו שנכנסים זה מראה לי את האנשי קשר אבל שאני מייבא אותם ל outlook הכרטיסים של אנשי הקשר ריקים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by vl4,

יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ad2007,

שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים