תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בAZUREUS להורדת מוזיקה וסרטים אבל עכשיו סגרו את האתר שהשתמשתי בו ושמו באותה כתובת אתר מסריח.... משיהו מכיר אתרים טובים??? או אולי מישהו מכיר תוכנה יותר טבוה להרודה... אלב הורדה של דיסקים שלמים אני לא מריד שירים אחד אחד כמו בקאזה נגיד.....
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לעבודה שאני רושם אני צריך "ליישר שורות משני הצדדים". אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה עדכון: הצלחתי לעשות זאת אך יש לי שאלה אחרת כיצד הוא עושה את היישור לשני הצדדים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת Cannon BJC-4300(דרעק לא נורמאלי)שלא מוכנה להדפיס לי כבר איזה ארבע חודשים, בזמן האחרון החלטתי שאני הולך לתקן את זה לא משנה מה, ולא מצליח לי.. :-/ אז הבעיה ככה: כול פעם שאני רוצה להדפיס משהו, לא משנה מה(צבעוני, שחור-לבן, סתם דף ריק)קופצת לי ההודעה הזאת אבל מה, בבדיקת דיו, הוא מדפיס לי מעולה... לפי ההודעה המעצבנת הזאת, אני צריך להחליף דיו, ובדקתי כמה הדיו הזה עולה(110 שקל..)ואני לא ממש רוצה לבזבז את הכסף הזה בגלל שמה שיש לי עכשיו מלא לגמרי.. יש דרך לתקן ת'בעיות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שיש באפשרותו לעזור שיפנה אליי בפרטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שמאפשרת הורדה של סרטון מיוטוב (ואם אפשר, גם המרה שלו ל-XVID/DIVX) עכשיו הפואנטה זה שאני מעוניין בתוכנה שתהיה כמה שיותר פשוטה. לא אכפת לי שיהיו לה אינסוף הגדרות שאפשר להגיד מראש, אבל כשמישהו בא להוריד סרטון שזה ייקח כמה שפחות קליקים ושיהיה כמה שיותר פשוט. אני פשוט צריך את זה בשביל אבא שלי, והוא לא בדיוק הבחור שמסתדר הכי טוב שאפשר עם טכנולוגיה...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אחרי פרמוט המחשב ושאני בא להתקין הוא רשום https://gyazo.com/2c...eaaac2f58b79b6e הווינדוס שלי הום 10 מקורי לחלוטין קיבלתי אותו אם המחשב מוזר שאני לא מצליח להתקין אופיס בעברית הורדתי אותו מיפה Microsoft Office 2016 Professional Plus - Hebrew מי יודע מה אפשר לעשות ? אין לי אופיס במחשב הוא אחרי פרמוט microsoft office pro plus 2016 encountered an error during setup זה השגיאה סידרתי לבד לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה תוכנות צריך? בינתיים יש: - אופיס 2003 (מחשב לא חזק כ"כ) - AVG Anti Virus - Burn Aware (לקחתי מהנושא תוכנות מומלצות, מקווה שהיא טובה..) איזה עוד תוכנות כדאי להתקין?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR גדול שלא ניפתח. וזה חוקי, טוב ? זה המונות של סבתא שלי .... קיצר הבעיה היא שזה תמיד כותב לי שהתוכן הוא לא חוקי או שהוא בפורמט אחר. היו לי כבר כמה קבצים כאלה, (של כמה סבתות), וזה עושה בכולם את אותה הבעיה... ואצל אחרים זה עובד...למה אצלי לא? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני אבקש תוכנה שתהיה מין תוסף בוורד (או שאולי יש כבר) שתאפשר לי לעשות כל מני פעולות מתמטיות כגון שורש, חזקה, גדול שווה, קטן שווה, קו שבר וכד' תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-