עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by domuzy,

:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Nahum2,

עזרו לי אנשים חכמים, הפכו את חבורבורותיו של אחד הנמרים! אני רוצה ש אחד מן הנמרים יההיה שחור עם חברבורות לבנות באותם גוונים כמו עכשיו רק הפוך! [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by AliceInChains,

שלום, יש לי מסמך PDF באורך 200 עמודים כאשר לכל דף יש כותרת עליונה וכותרת תחתונה. יש לי ADOBE ACROBAT 9 באמצעותו אני יכול להסיר את הכותרות האלו ידנית כל דף..200 פעמים... יש דרך להחיל הסרה של חלק עליון של דף על כל המסמך? בתודה, עידן.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה, אז אני צריך תוכנה שתוכל לשכפל את הדיסק כולל הנתונים וכולל ה boot sector וכל הדברים האלו שהווינדוס צריך כדי לעלות. חיפוש קצר בגוגל מצא לי את התוכנה AOMEI Partition Assistant שנראית שתעשה את העבודה, אבל הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת שהוא מכיר וסומך עליה תודה...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

אם כבר נזכרים בכל הבעיות הטיפשיות שהמחשב שלי עושה... אחת לשבועיים בערך....התוכנה הופכת לי את הסקין של הXP למראה רגיל של WIN98.... זה לא בעיה להחזיר את זה... אבל שוב....למה? מה כבר עשיתי למחשב המטומטם?!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

עדכון אבטחה בעיקר, http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/1.0.4.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lidorosh,

חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום אני מחפש תוכנה חינמית ונוחה לשימוש להמרת קבצי מוזיקה מMP3 לWAV אבל שזה יצור עותק ולא יהפוך את הקובץ גם אם אפשר אם מישהו יודע תוכנה שנותנת לך לעשות רשימה של שירים MP3 ואז שהיא תמיר את הכל תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sting,

זאת תמונה מלפני חודש-חודשיים בערך מאז שנדפק לי הארד-דיסק עם כל מה שהיה בוא כולל באימיול עם הקרדיט http://img3.imagetown.net/51475592.jpg זה לכל מי שאומר שהוא לא מצליח להוריד כלום ! ??? :

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by trxman,

שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכם, האם ניתן ליצור מסמך בגוגל דוקס כך שאוכל לשלוח לינק אליו במייל לאנשים בשביל להחתים אותם? אם לא האם יש אפשרות אחרת לעשות זאת? אני צריך להחתים כ-40 אנשים על משהו ואני צריך לשלוח את המסמך כך שהחתימות יתעדכנו אצל כולם ולא בפרטנות אצל כל אחד. אני חושב שראיתי משהו כזה בגוגל דוקס אך לא הצלחתי למצוא זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי קובץ RAR גדול שלא ניפתח. וזה חוקי, טוב ? זה המונות של סבתא שלי .... קיצר הבעיה היא שזה תמיד כותב לי שהתוכן הוא לא חוקי או שהוא בפורמט אחר. היו לי כבר כמה קבצים כאלה, (של כמה סבתות), וזה עושה בכולם את אותה הבעיה... ואצל אחרים זה עובד...למה אצלי לא? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by borg,

איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו? האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer? איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox? איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים? העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by snir2651,

השאלה הגדולה סביב האימיול היא איזו גירסא הכי טובה מבין מאות הגירסאות שנוצרו במהלך שנות התוכנה האחרונות. כמובן שהשאלה היא באמת, איזה מהם היא הכי מהירה, ולכן פתחתי נושא זה כדי לדון בשאלה זו שכיום מפריעה ל2 מיליארד אנשים בכל העולם. אני משתמש היום בגירסא החדשה ביותר באימיולים החוקיים ששמה הוא MorphXT 9.4 והיא לא מרשימה עד עכשיו(יש לי אותה כבר שבוע). יש לי אינטרנט 2.5 מגה שמביא לי מהירות של 321 KB להורדה והאימיול הנוכחי מגיע בלחץ ל80 KB. אז חברה, תנו את הגירסא הכי טובה שאתם חושבים שיש כיום בשוק ונעשה סוף לבלאגן. תביאו שמות, מהירות האינטרנט שלכם, והכי חשוב, הוכחות! המשך יבוא...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום , האם יש דרך (תוכנה מסויימת או דרך ויינדוז) ליצור רשימה (בוורד או נוטפאד) של קבצים בתיקיה מסויימת ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. FIREFOX VER 0.9.1 תוכנה לגלישה באינטרנט לדעתי יותר טובה מהIE אתר הבית של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/ לינק להורדה של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/download.html?http%3A//ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.1/FirefoxSetup-0.9.1.exe פיטצ'רים Popup Blocking Stop annoying popup ads in their tracks with Firefox's built in popup blocker. Tabbed Browsing View more than one web page in a single window with this time saving feature. Open links in the background so that they're ready for viewing when you're ready to read them. Smarter Search Google Search is built right into the toolbar, and there are a plethora …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eran_rohatyn,

אהלן, אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי dmg , בבקשה... תודה לעוזר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.