תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר התקנתי את הפיירוול של Mcafee ישנה הערה שאני צריך לבצע Verify Subscription וכאשר אני מבצע זאת נפתח לי דף html עם כל מיני מספרים ואותיות ( כמו source של דף Html ). הפיירוול לפי דעתי פעיל כיוון שאני רואה שהוא חוסם כתובות,אבל בסטאטוס שלו הוא נמצא על Expird ולעיתיים אני רואה שהוא ב Disable למרות שהוא פעיל. מישהו נתקל בתופעה זאת ? והאם יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
חוץ ממספר מאוד מצומצם של סרטים. אין לו בעיה עם XVID/MP4. קודקים שיש לי - HAALI, COREAVC 1.95 ,FFDSHOW ו AC3FILTER. פתרון באופק למישהו?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה: http://mirillis.com/en/products/splashpro.html אבל מקבל שגיאה בקובץ לוג "Process exited with code 1603". מה לעזאזל?? התקנתי כבר 2005/2008/2010 Microsoft Visual C++ Redistributable Package (x86) בבקשה עזרה *אני משתמש בווינדאוס 7, 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני התקנתי את התוכנה superhardwareblocker ומחקתי אותה מהמחשב ועדיין זה נשאר לי במחשב הקובץ בשם dll .sabbho ואני לא יכול למחוק אותו כי זה אומר לי שמישהו אחר משתמש בקובץ הזה איך אני יכול לעקוף את זה ולמחוק אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אני יכול לראות סרט SVCD אם SUBS? ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שאלה: את הפורמט AVI הופכים רק לSVCD? אפשר להפוך אותו?! וכמה זמן בערך זה לוקח?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הפכתי את פרק 5 בעונה השביעית של באפי לSVCD (פרק ענק ) וזה יצא ענק עם איכות מצויינת אחרי האינקודינג שלקח כשעה אבל זה יצא מושלם! והשאלה שלי שאם אני אתקין כרטיס בעל פריסת MPEG2 כמו ה XCARD למשל זה יקצר את הזמן של התהליך??
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס XP, כבר הרבה זמן יש לי בעיה שכשאני פותח את מנהל המשימות ומסתכל ב"תהליכים", יש המון יישומי svchost.exe פתוחים. מיותר לציין שזה צורך הרבה זיכרון ומאט את המחשב. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אחד מה svchost.exe שפועלים, לוקח לי כ 60% מהמעבד. בדקתי עם תוכנה שנקראת process explorer איזה תהליך רץ תחתיו, ויש שמה שלושה דברים: fdrespub.dll ssdpsrv.dll upnphost.dll איך אפשר לדעת אם זה לא וירוס או trojan ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי בעבר נושא על התוכנית שהיא לוקחת לי הרבה זיכרון וסרקתי עם כמה תוכנות וכל זה ולא מצאתי כלום. בכמה ימים האחרונים זה לוקח ממש הרבה זיכרוןהתמונה הראשונה) ושאני עושה סיים משימה על התוכנית כדי שהמחשב יזוז אז הסרגל כלים של הווינדוס(של ההתחל) משתנהתמונה שנייה) מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט? סרקתי עם NOD32, spysweeer , adaware וזה לא מצא משהו קשור:\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בזמן שהמחשב מחובר לרשת לאחר כמה זמן מופיע חלון עם כותרת: svchost.exe - Application Error בתוך החלון כתוב: The instruction at "0x596c17c2" referenced memory at "0x569c17c2". The memory could not be "written" ואז יש אופציה ל- OK או CANCLE.ו והמחשב נתקע. המחשב חדש, סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה win xp pro sp3. הרצתי את memtest86+ והוא לא מצא בעיה בזיכרונות. התקלה מתרחשת כל פעם ודי מהר לאחר חיבור כבל הרשת. מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, Sapphire ATI Radeon 4350 512MB מה לבדוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמתי לחבר שלי את המחשב והוא לא מוצא דרייברים של הלוח אם ואין לו קול אני צריך בישבילו דרייברים ועל הלוח אם רשום רק SW-865GM-L לא רשום חברה שאני מריץ חיפוש בגוגל הצירוף הזה (SW-865GM-L) מתקשר ברוב הפעמים לחברה בשם winwell יכול ליהיות שזה חברה של לוחות אם ? אם אתם יכולים להביא לי דרייבר ללוח אם הזה אתם תצאו תותחים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-