תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה חינמית פשוטה להפעלה לעריכת הסירטונים שאני מצלם במצלמה שלי, לפני שאני מעלה אותם ליוטיוב. ואני אסביר: אני לא רוצה את Windows Live Movie Maker כי כמצופה ממיקרוסופט היא כבדה מאחר וזה יתקין לי גם את רכיבי ה-Windows Live Essential הכבדים במערכת ההפעלה, ועל פי הידוע לי, שירות Windows Live Essential אוסף מידע אישי מהמחשב כמו ה-Messenger שבו (אחת הסיבות שבגללן עברתי מה-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird, ומה-Messenger למירנדה).
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן מצטער אם זה לא הפורום המתאים יש לי בעיה בסרטים מסוימים.... יש לי תיקיית סרטים עם איה 15 סרטים שבכולם נראה לי הסאונד ממש ממש נמוך אבל בקטעי וידאו שונים קצרים למשל אין בעיה של סאונד אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה בכמה סרטים הסאונד ממש נמוך אבל בסרטים אחרים (כשאני משתמש באותה תוכנה ואותם הגדרות סאונד) אין בעיה בסאונד.... מה יכולה להיות הבעיה כבר? תודה
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח גיגה בייט p45-ds3 התקנתי את כול הדריברים שו אבל יש פה משהו שהוא מבקש ואני לא מצליח להתקין אותוThanks to כשאני מנסה להתקין את זה זה לא מתקין לי... במחשב הישן שלי ניסתי סתם להתקין וזה התחיל להתקין סגרתי ישר כי זה לא מתאים לשם... יש לי windows xp sp3 ובישן יש לי sp2 יכול להיות שזה קשור.? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי. לא מזמן עברתי לדפדפן הזה וניתן לומר שאני דיי מרוצה. שלשום עידכנתי בדפדפן את השפה העברית רק בשביל לבדוק איך זה נראה, אבל עכשיו אני לא מוצא דרך להחזיר את הדפדפן לשפה האנגלית. כיצד משנים את השפה בחזרה לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורב ואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטורים אבל אני צריך להפעיל את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בנקום שיש בו מחשבים עם WIN 98 ורציתי לדעת האם יש תוכנת מסרים מיידים אם אופציה ל[ ואם אפשר גם לוידיאו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הסיפור: לפני כמה ימים הסרתי את הקאספרסקי והתקנתי זוןאלרם אנטיווירוס ופיירוול לא אהבתי אותם ואז הסרתי אותם..בנוסף להסרתם הם לקחו לי גם את ה"מחשב" שנמצא בחיבורי הרשת זתומרת המחשב שאומר כמה פאקטים יצאו וכמה נכנסו.. לא משנה האינטרנט לא השתנה ואיפלו נראה לי שהוא נהיה יותר מהר. פתאום האייסיקיו מדי פעם מתנתק לי ומתחבר שוב פעם וזה אף פעם לא קרה לי לפני או שזה צרוף מקרים או שזה בעיה בשרתים שלהם (כבר 4 ימים בערך [?!]) או שאני לא יודע מה זה ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתחזק תיציבות של האינטרנט כדי שהאייסיקיו לא יתנתק לי וכדומה
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי כרטיס מחברת LEVEL ONE מסוג WNC-0301 שקניתי לא מזמן . אבל החלפתי WINDOWS לפני כמה ימים מVISTA רגילה ל VISTA 64BIT , ואז הדרייבר לא התאים. בסוף מצאתי דרייבר מתאים כמעט אבל תתקלתי בבעיה !!והבעיה היא שכל הזמן האינטרנט מתנתק !!!! בבקשה אני רוצה דרייבר שכן עובד ושהוא כן לחברת LEVEL ONE כי מה שהורדתי זה RLINK .
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בזמן האחרון התוכנה פשוט לא עובדת טוב.. אני מוריד מראפידשייר פרימיום ולפעמים היא נותנת לי קצבים ממש נמוכים, לפעמים ההורדות מתנתקות.. לא יודע מה קורה כאן.. יש תוכנה אחרת מומלצת במקומה?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תוכנה בשם EXPRESS FILES שהיא כל מה שקשור לקבצים בשבילי... לאחר שהתרגלתי והתאהתי בה.. החליטה להתקע ולא לתפקד מיואש כבר לגמרי... מה אפשר לעשות? ( התקנתי את אותה התוכנה במחשבים אחרים והכל תפקד טוב ) ( תמונה מצורפת ) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם Daemon Tools יכול ליפתוח קבצים את סיומת של IMG? ואם לא איזה תוכנה כן?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל פעם הודעת שגיאה שהאקספלוררר חייב להיסגר (בוצעה פעולה לא חוקית) ואז מה שנישאר לי זה ללחוץ אישור ואז אני רואה שנעלמת לי השורה שלמטה (עם השעון וההתחל) וגם אני לא רואה את האייקונים שעל הדסקטופ (רקע). אני משתמש בווינדוס אקס פי ובתוכנה סטייל אקס פי. זה ממש מרגיז כי כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב שזה קורה..... מקווה שתעזרו לי כי אני משתגע מעצבים, ואני מפחד שיום אחד אני ישבור את המסך מעצבים......
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים. הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה (לא יודע אם זה היא או הכרטיס קול) אחרי פירמוט התכנתי אותה ומשום מה אני לא מצליח להקליט קול רק תמונה מה עושים מה זה יכול להיות ? התכנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול וגם את התוכנה וזה לא עזר שומעים כאלה ליחשושים ומקוטע כזה חלש ופעם ב.. יש עליות כאלה מה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני מספר חודשים הזמנה מחבר להיות בנסיון של גירסאת מסנגר 8 של MSN (בטא), עכשיו אתמול קיבלתי מיילים על הזהרה שגירסה 8 של מסנגר אינה אמיתית והיא למעשה וירוס, אני עכשיו ממש סקרן לדעת אם יש אמת בדבר. אשמח לתגובות תוכן המייל:
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולםיש ברשותי דיסק סידי עתיק בן 7 שנים כמעט עם תמונות שיקרות לליבי הדיסק עם ממש מעט שריטות אך אינני מצליח להעביר את התמונות למחשב ניסיתי ידני אך זה אומר לי שזה יעביר אותם רק עוד 11 ימים )-: ניסיתי עם הוויזרד של ויסטה שמצא 1000 תמונות אבל נתקע גם שאני אומר לו לעשות סקיפ על תמונות שלא עוברות כך גם עם ACDSEE גם נסיון להפוך אץ הדיסק ל ISO על המחשב לא צלח ישנה איזה תוכנה שתוכל לשחרר לי את התמונות מהדיסק??? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי MSN MESSENGER 5 והיום החלטתי להתקין את הגירס החדשה של MSG PLUS!. בסוף ההתקנה הוא שאל אם אני מסכים לרישיון של התקנת תוכנה נוספת שהיא בעצם SPYWARE. אני ביטלתי משם את הוי, ובסוף מחקתי תתוכנה, עכשיו אני לא יודע אם לסמוך על התוכנה שהיא לא התקינה לי SPY ורשום בפורומים שאפילו סריקה בספיי בוט וב ADAWARE לא תעזור כי הוא לא ימצא אותם. האם למישהו יש מושג איך אני יכול להסיר אותם אם בכלל הם הותקנו לי על המחשב? דרך אגב אני ביטלתי את הוי אז יש סיכוי שהוא בכל זאת התקין? דרך אגב אמרו לי שהSPY שהוא התקין קשורים לLOP.COM.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה בחשב כשאני עושה התחל--> הפעלה--> ורושם temp או %temp% ואז אישור וזה פותח לי את התיקיה של %temp% או temp ובתוך התקייה יש את הקבצים שאני לא צריך שיורדים מאינטרנט אז אני רוצה למחוק אותם אז אני בא לעשות קליק ימני אז זה סוגר לי את כול המסך ומשאיר לי רק את הרקע וזה סוגר לי את התיקייה למה זה קורה..?? תודה מראש.!!
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אנשים, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה (עדיף חינמית אם יש) ליצירת image למערכת הפעלה? פעם הייתי משתמשת בghost הישן (מאוד...) הוא היה פשוט מאוד וגם חינמי אם אני זוכרת נכון, לפי מה שראיתי היום יש גרסאות הרבה יותר מסובכות שמצריכות קנייה. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותו גם היום? (אני לא זוכרת את הגרסה, אבל היא הייתה הראשונה אם אני לא טועה, או בין הראשונות....) אני רוצה ליצור image לווינדוס XP כדי שתהייה לי התקנה נקייה ומשם אני אוכל להתחיל בכל פעם שאני אצטרך לפרמט את המחשב תודה רבה למי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה מוזרה בICQ : יש לי WIN XP SP 2 אני מתקין את ה ICQ ומקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאות להתקין את התוכנה בגלל שאני לא הADMINISTRATOR (למרות שאני כן). חשבתי וחשבתי מה לעשות וניסיתי להתקין את התוכנה כאשר ה WIN במצב "בטוח" ושם הוא כן נותן לי להתקין אבל כשאני מעלה את ה WIN במצב רגיל ואני מנסה להפעיל את התוכנה (כבר לאחר שהתקנתי אותה במצב "בטוח") הוא מנסה לחפש את הקובץ הרצה של ה ICQ. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-