עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..

4. Started by matanmax,

שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by eglon1,

איך ולמה ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by Fire_Trooper,

לחבר שלי יש directX 9 beta וזה עושה לו מלא בעיות (מן הסתם) הוא יכול להסיר אותו? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ScreaMan,

אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by Sad T.,

הודגת שגיאה- ie has encountered a problem and must close, אבל אם אני סוגרת ב-X, אני יכולה להמשיך לגלוש. מוזר. יש למישהו תובנות?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכם כשאני רוצה להפעיל כל קובץ התקנה(.exe) זה רושם לי את ה Error הבא- בבקשה תעזרו לי ערן

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by INFERNO,

מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D

15. כשאני מכבה את המחשב אני מקבל לפעמים הודעה שתוקעת את הכיבוי על שגיאה במשהו שנקרא THOR WINDOW או לפעמים גם THOR HAMMER, עכשיו זה לא מופיע לי בטאסק מאנאג'ר, לא זכור לי שהתקנתי שום דבר דומה לזה, סימנטק קורפורייט לא מוצא שום וירוס, ספיי בוט ואדאוור טוענים שהמחשב נקי. חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שום דבר חשוד בנושא. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by big foot,

יש לי סרט וכתוביות בקובץ טקסט איזו תוכנה מדביקה את הכתוביות לסרט כך שאוכל ליראות אותם גם בDVD לאחר הצריבה?

17. Started by eagleye,

רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by chanan003,

אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים לא לנחשב בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

שאני מפעיל אותה ולוחץ על שיר אחר-כך אני לא מצליח להעביר את השיר בעזרת העכבר :s05: מה עושים?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה לפתוח קבצי מטלב כמו m files או קבצי fig במחשב עם מטלב שבו לא נוצר הקובץ. כאשר אני מנסה לפתוח, נפתחת אפשרות של "open with", ונראה שהקבצים לא מקושרים עם התוכנה. זכור לי שכשאני מייצר קובץ m file שהוא פונקציה למשל, אז הקובץ נראה עם לוגו כזה שיש עליו fx. במידה וזה קובץ fig אז זה נראה כמו דף לבן עם לוגו קטן של התוכנה בצד. ופה זה לא מופיע (כפי שרואים בתמונה שצירפתי). המטלב הינו מטלב בגרסת 2013. אשמח לעזרה בנושא

• 28 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.