עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dark Tetris,

רציתי לדעת איך אני מקטין קבצי JPG שהם שוקלים 3 מגה ל200 קי?

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by ori1,

שלום, יש לי מסך של LG דגם FLATRON F900B לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומאז המסך כאילו התכווץ מהצדדים אני מחפש את הדרייבר שלו אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאוד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מישום ששדרגתי מחשב חוץ מהארד דיסק ספק מארז ומישום מה המחשב רץ יותר לאט בכללי , ובמשחקים יש לפעמים תקיעות של שניה כזה אבל יש הרבה יותר FPS אני רוצה תוכנה שתבדוק אם יש בעיה בהארד דיסק או מעבד או משהו תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GoA,

כל פעם שאני מנסה לצרוב סרט נגיד ז עושה לי תבעיה הזאת http://img6.imageshack.us/my.php?image=726p.jpg והקובץ שוקל מתחת ל-700 גם כשאני לוחץ וYEד וNO זה אומר לי שהצריבה נכשלה http://img23.imageshack.us/my.php?image=727w.jpg

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by elad-k1,

יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by ניר.,

יש לי בעיה בהסרת ה-ICQ LITE הוא רושם לי שחסר לי איזה שהוא קובץ LOG כיצד אני פותר את בהעיה ומצליך להסיר את התוכנה באופן מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MiD,

יש לי נגן MP3 עם נפח של 1 ג'יגה, וזה לא ממש מספיק לי לכל השירים/ספרים/הדרכות שאני רוצה להכניס אליו... אני מחפש תוכנה שתוכל לבצע המרה המונית למבצי MP3 לפורמטים יעילים יותר, בלי פגיעה רצינית באיכות, וכך אוכל לאכסן בו יותר. בעיקר כשיש הרבה MP3 שהם ב-VBR, והזמן שמוצג שגוי, וגם קשה להעביר לנקודות מסויימות. באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cold fire,

שלום ברצוני להתחיל ללמוד PHP וגם לשלב גם ASP הבעיה היא שאני רוצה להתקין IIS על הנייד קבלתי אותו עם SP2 (אני לא יכול להסיר אותו) כשאני מנסה להתקין את IIS אני מקבל הרבה הודעות על כך שאין לי קבצים כמו staxmem.dl_ וiisadmin.dl_ ועוד... מצאתי קישור http://support.microsoft.com/kb/894351/en-us הבעיה שגם הדרך שהם מציעים לא עוזרת הם אומרים שאני צריך לכתוב את השורה הבאה esentutl /p Drive:\WinDir\security\database\secedit.sdb אבל הוא נותן לי את הפלט הבא Error access to source database אני כבר מיואש

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.

10. טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם התקנתי פיירפוקס על המחשב שלי בנוסף לאקספלורר ועכשיו אני לא יכול להיכנס לאקספלורר אם אני לוחץ עליו הוא פותח לי את הפייר פוקס אני יכול להגיע למצב שאני השתמש בשניהם כי כרגע אני לא יכול להפעיל את האקספלורר אם אני לוחץ עליו נפתח הפיירפוקס מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  13. היום סיירתי באתר סמסונג בחטיבה של הכוננים הקשיחים ועלתה לי מחשבה למה לא לעקוף בתוכנה את בעיית הנפח הלא מדוייק כתוצאה מקריאת הכונן בשפה הבינארית מצד אחד ומיספור הגיגביטים בשפה המיספרים מצד שני. הרי כל כונן שנרכש אף פעם לא משהו שהוא באמת כתוצאת מהתנגשות שתי השפות. לדוגמא 1 טרה שרכשתי ניקרא על ידי מערכת ההפעלה חלונות XP כ 955 גיגה. אני אשמח לשמוע רעיונות יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אפשר להחליף את כל האלבומים השחורים האלו בתמונות של האלבומים? אם כן כיצד? תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  15. אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?

16. טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DAVIDKI19,

יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by abarbotel,

היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  19. הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קיבלתי Matlab 2008b אך הגירסא הזו עובדת רק על P4 ולא על P3. בעת ההתקנה הוא נותן בעקבות זאת exception error. האם יש אפשרות לדמות מערך הפעלה P4 על ה-P3 שלי בשביל לרמות את התוכנה? חבל לי להשקיע עוד כסף בגירסאות ממש ישנות של מטלאב שאולי יהיו בהן פיצ'ארים חסרים, ואם בכלל ניתן להשיג אותן. כל עזרה תעזור! תודה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by Randy Orton,

אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  23. מה קורה? אחותי הורידה משהו מהמייל ונכנס לי וירוס למחשב.. הנה הפירוט שהקספרסקי נתן לי: http://www.viruslist.com/en/search?VN=Virus.VBS.Attas.a&referer=kav C:\setup.dll.vbs אני לא מצליח להיכנס למחיצות שלי (C,D,E).. כל פעם שאני מנסה קופצת לי הודעה: אם אני רושם \:C אז אני מצליח להיכנס לתיקיה.. הבעיה היא רק דרך הכניסה מהמחשב שלי. ניסיתי גם לעשות repair אבל זה לא עזר.. והקספרסקי לא מצליח למחוק את הוירוס. אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח . למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by natee,

תקופה ארוכה מאוד לא נכנסתי לסטים, המחשב לא היה מחובר לרשת כמעט בקיצור- יש לי בעיה כזו עכשיו: האינטרנט תקין, ווינדוס 10 מעודכן, אנטי וירוס איסט, תוכנת סטים מעודכנת ו.. לא נכנס. (קפצו לי כבר כמה שבועות הודעות כאלו מסטים אבל לא התייחסתי) ככה זה נראה איפסתי סיסמא- לא עזר איפסתי ראוטר- לא עזר כיביתי חומת אש ואנטי וירוס- לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.