עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם הורתי תוכנה שהמליצו עליה בעיתון ,תוכנה חינמית שאמורה להגביר את מהירות הנייד\נייח בכך שהיא מפנה מקום מה-RAM הקיצר הורדתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה ורק נזק התוכנה גרמה לנייד שלי בכך שעכשיו הוא עובד ממש לאט אם אתם מכירים את התוכנה ויכולים להסביר לי איך לתפעל אותה בדיוק אני אשמח תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. כמו שאומרת הכותרת, אני משתמש בתוכנה הנל לניתור המחשב. החיישן של הלוח אם מציג לי 3 טמפרטורות כפי שרואים בתמונה. רציתי לשאול למה, ואיך אני יודע מה מבין השניים שייך לצ'יפסט של לוח האם באמת על אף ששתי הטמפרטורות משתנות? וגם מה זאת הטמפרטורה השלישית הלא הגיונית? תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by CRT,

הבעיה מאוד מוזרה כי לא הותקנה חומרה. SPEEDFAN עדכני, הסרתי והתקנתי מחדש. הTASK MANAGER הוא מופיע אבל הוא פשוט לא ממשיך משם. יש עוד תופעה שהאייקון של אודיו (VOLUME) (XP SP3) לא מופיע בלשונית TASK BAR למרות שמצויין שיופיע. השינוי היחיד שנעשה זה זה שידרוג NIS מ2010 ל2011.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז

6. Started by Ferrari599,

יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by huber,

משום מה אופציית בדיקת השגיאות באנגלית בעת כתיבה בדפדפן לא עובדת אצלי. יש לי FF מעודכן, שמתי V באופציה הנכונה בהגדרות הדפדפן ואפילו ניסיתי לאתחל את זה ישירות מהגדרות הפנימיות של הדפדפן כך: http://www.simplehelp.net/2007/09/13/how-to-enable-spell-check-in-firefox-text-forms/ אך למרות הכל האופציה לא מתפקדת. יש למשיהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by yoniby,

שלום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. יש לי אופיס 2003, ומותקנת חבילת עברית, כך שהמילון העברי מותקן. כשאני כותב בעברית עם שגיאה, הוא לא מסמן לי אותה ישר באדום מתחת למילה שזאת טעות, אלא רק כאשר אני לוחץ F7 וזה מריץ בדיקה לכל המסמך אז הוא מגלה את הטעויות. זה די מפריע כי אני לא יכול לעלות על הטעויות ככה תוך כדי הכתיבה. יש למישהו רעיון לפיתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

WHAT IS THIS FILE? :-[

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. שיחות בחינם. למה לא לנסות? [glow=red,2,300]SPIKKO - שיחות בחינם לארץ ולחו"ל: שיחות קוויות, שיחות סלולריות ושיחות אינטרנט בשיטת הפירמידה[/glow] מהו ספיקו? בחינם? מה? איך? זה עובד בצורה הבאה: כאשר אתם נרשמים לשירות, אתם מקבלים 5 דקות זמן אויר לשיחות קוויות יוצאות ו-1.15 דקות לשיחות סלולריות יוצאות. השיחות מספיקו לספיקו לא דורשות "מאגר" שכזה (או במילים אחרות: טלפון "אינטרנטי" לכל דבר). כאשר נכנסת שיחה לטלפון שלכם, ספיקו מתרגם את זה לזמן אויר בשבילכם ומוסיף למאגר. מי צריך את זה? זה מזכיר סקייפ. אבל זה לא. אז מה בעצם ההבדל בין ספיקו לסקייפ? מגניב. איך זה עובד? אני לא צריך לשלם על השיחות היוצאות? האתר: התוכנה: הערה נוספת: כאשר ירצו להתקשר אל מספר…

• 15 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. Started by SyndromE,

הוא סוף סוף שוחרר ! פיצ'רים מדהימים ! אין לי מילים מרוב שמחה http://mirillis.com/en/products/splashpro.html

• 154 תגובות
    • 24.7k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kikkler,

i have a bunch of slides stored in pdf file, with 4 slides per page (hardcoded). i want to split it so i'll have 1 slide per page - is it possible somehow? example: http://www.eng.tau.ac.il/networks/lectures/lec06-1.pdf

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by Pumpkin,

אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה למי שלא מכיר את התוכנה SPOTIFY זה תוכנה שאתה יכול לשמוע בה שירים בחינם , איכות מאוד גבוהה אני חייב לציין כרגע השירות זמין לאנשים שהוזמנו וPREMIUM בכסף לי יש 10 הזמנות מי שרוצה שישים פה כתובת אימייל ואני ישלח לו לא מבקש תמורה אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לתת בחזרה -.-

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by k22,

שבת שלום. אני צורב בImgBurn ושזה מגיע ל50 זה ניתקע חבר שלי אמר לי להתקין את התוכנה SPTDinst-v169-x86 אני מתקין עושה update וממשיך לתהיקע אני מסיר את ההתתקנה ממשיך להיתקע מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לצרוב?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

האם זה וירוס? הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The Ball,

תוכנה כבדה שלדעתי לא עושה הרבה.. על איזה תוכנות אתם ממליצים? מנסיון אישי ו/או מביקורות שקראתם?

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by jj516,

אני חושב שיש לי spy ware במחשב אבל אני לא יכול להוריד אותה, מופיעים לי כול הזמן הודעות למינהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט, יש למישהוא הצעה לתוכנה שמגלה ומוחקת spy ware?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by נדב15,

שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by פיסי,

זה גורם להופעתה של בועית נודניקית בתחתית המסך, מקפיצה פופ-אפים ובנוסף יש גם את ה-SPYTROOPER שזה עוד תוכנה כנראה מאותה חברה שמתקינה את עצמה לבד ואני לא מוצא דרך להוריד אותה. ה-uninstall הרגיל של ה-SPYAXE לא עובד. ה-uninstaller ה-"מיוחד" של זה בקובץ זיפ 1 ו-2 מסיר רק חלק מזה ומשאיר את ה-SPYTROOPER והפופ-אפים. ניסיתי את ה-ADAWARE, SPYBOT, WINDOW WASHER, ו-EWIDO ... לא עוזר... אני לא רוצה לעשות את כל ה-HIJACKTHIS והתהליכים שצריך לגעת ברגיסטרי, כי אני לא מבין כל-כך בעסק הזה ולא רוצה לדפוק את המחשב. יש איזו תוכנה שמסירה את זה ?

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by maverick,

(walla) לכתבה

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  24. ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??

• 5 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים