עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. שלום, אני צריך שתהיה מסכה על היד שלי, כל הזמן, אבל היד שלי זזה, אבל מה שעשיתי היה לעשות ROTOSCOPING ליד, וזה עבד מעולה, זה עקב אחרי היד והכל, אבל עכשיו איך אני עושה שמה שיעקוב אחרי היד יהיה מסכה ולא הרוטוסקופינג. הוכחה שזה אפשרי (אבל אין לי מושג איך): המשפט נלקח מ:http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WS3bf812c123007fb8513559df126b537c840-8000.html

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by hm44,

שלום. כמו שרואים בתמונה המצורפת הוא לא נותן לי אפשרות לעשות "BURN" למרות שהכל נראה תקין, (גם לתקייה ולקובץ ISO). יש לציין שמדובר בכ 5:30 שעות של ווידאו. (האיכות לא הכי קריטית לי, אם כי אולי אפצל לשני דיסקים) אשמח לפתרון ולעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Internal,

שלום אני מחפש תוכנה שאפשר לחפש מילים בתוך טקסט בעברית בקבצי PDF כיום אני משתמש ב תוכנה הנקראת PDF-XChange תוכנה קלה מהירה ומצויינת אך כתפור החיפוש עובד רק באנגלית יש אלטרנטיבה טובה ומהירה שתומכת ?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by civic,

אני מחפש תוכנה אני לא יודע אם יש או אין...שמורידה כמה לינקים . לפעמים שאני מוריד דברים וזה הרבה מעל גיגה אחד יש כמה לינקים למשל מHOTFILE איך אני יכול להוריד הכל לפי סדר רץ ? יש תוכנה? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yonit,

כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by naoriko,

שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. קיבלתי אימייל עם סיומת ch מאיזה מדינה זו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  9. רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.

10. Started by hellfire03,

הגיעו אלי אוזניות samsung hm3500 - http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp הבעיה כמובן שWIN7 לא מזהה אותן לגמרי אני מנסה לזווג אותן עם המחשב - הוא מוצא אותן , ואז שמגיע זמן חיפוש הדרייבר - אופס אין דרייבר יש לציין שבלינוקס האוזניות פועלות מצוין - היישר מהקופסא בלי שום בעיות , התרשמתי מאוד לטובה אשמח לעזרה ,תודה רבה, אריה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים

12. שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים) כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים) מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2 ערב אמצע שבוע 1-2 ערב ישראלי שישי בוקר שישי ערב שבת בוקר שבת ערב ניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה, עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה... יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור? תודה מראש חברים (:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by TheHungryOne,

לוח אם: Gigabyte GA-G41MT-D3. מעבד: Intel E6700. כל השאר לא רלוונטי... התקנתי על המחשב Win7-64bit. הורדתי דרייברים מהאתר של Gigabyte ספציפית עבור 64bit. משום מה כרטיס הרשת לא מזוהה ואני יכול להתקין את הדרייבר שלו. אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין דרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ושאני צריך לבדוק אם יש לי 64 ביט או 32 וליצור קשר עם ספק התוכנה. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. נ.ב: הורדתי את כל הדרייברים שיש שם באתר והתקנתי כבר את הדרייבר של הצ'יפסט, הדרייבר של הוידאו והדרייבר של האודיו. רק בדרייבר של כרטיס הרשת הוא עושה לי בעיות.

16. אני מחפש תוכנה חינמית להפעלת סרטי DVD על המחשב , יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by FishnZone,

מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by itsik1231995,

קניתי מזמן בלוטוס למחשב וסלקום שמתחבר דרך USB למחשב איבדתי את הדרייבר ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. עשיתי לי אימג בנורטון הפלתי אותו על מחשב אחר כשעיו מה שקורה המחשב עולה מגיע לברוך הבא אני מאשר לו להיכנס למערכת הוא טוען את עצמו ותכף יוצא אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  21. הכוונה בצורה חיצונית(אין אפשרות מובנית בתוכנה). אתאר את הבעיה שיש לי: אני לא מצליח לגשת לאתר מסויים או להתחבר אל הקליינט שלהם לשרת כבר יומיים. אני כן מצליח לעשות זאת עם פרוקסי(לאתר בלבד מן הסתם), ולכן השאלה שבכותרת. נתונים נוספים: אני עם 012+כבלים בחיבור ללא חייגן. אני לא האדם היחיד שסובל מהתקלה הזאת(ראיתי בפורומים) אבל הם לא נותנים לי עדיין תשובות("העניין בטיפולמחלקת הסניפינג(WTF?) שלנו") ולכן אני מחפש פתרון יצירתי. נ.ב- אני כבר יומיים איתם וניסינו מלא דברים אז אל נא תציעו דברים טריוואלים(מדי). תודה לעוזרים, אתם תותחים.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי במחשב גוגל כרום כבר הרבה מאוד זמן והוא תמיד עבד בלי בעיות. פתאום היום נכנסתי אליו והוא כתב שהייתה בעייה אם איזה תוסף ומאז הוא לא עובד. אני נכנס לתוכנה ואז במקום להראות לי את הדפים שביקרתי בהם הכי הרבה הוא פשוט מראה דף לבן, וכשאני מנסה להכנס לאתר כלשהו הוא מראה כאילו הוא מנסה להתחבר אבל הוא לר נכנס לכלום. גם כשאני מנסה להכנס לדברים בתוך הכרום כמו הורדות והיסטוריה זה מראה שהוא טוען אבל הוא לא פותח כלום. מחקתי את הכרום והתקנתי מחדש אבל עדיין אותה בעייה יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?! :s05: :s05: תודה רבה

• 7 תגובות
    • 11.8k צפיות
  23. Started by davidz85,

שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  25. המחשב נייד HP530 התקנתי W 7 ובמנהל התקנים מה שהוא לא מזהה זה Microsoft ACPI Compliant System מה זה מישהו יודע? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.