תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין להוריד את הסדרה עמוד האש לצפות בה במחשב שלא מחובר לאינטרנט (היא ניתנת לצפייה חופשית ללא פרסומות בtאתר של ערוץ 1 כך שנראה לי שזה חוקי) איך אני מוריד את הוידאו מהאתר? זה לא פלש אלא wmp plugin http://www.iba.org.il/media/?site=152&page=252&topic=928 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי המון שירים בלפטופ (משתמש בו על המיטה ) אני רוצה לשמוע את השירים דרך המערכת שמחוברת למחשב נייח דרך הרשת. אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אינני יודע אם זה המקום, במידה ולא אנא העבירו את הת'רד למקום שצריך אז ככה לפני יום או יומיים המחשב שלי התחיל להכבות באופן ספונטני לחלוטין, ללא מסך כחול למרות שאני יודע איך לעשות שהמחשב לא יאותחל לפני שאני עושה את זה, כי שיש מסך כחול המחשב אוטומטית מאתחל את עצמו אין קבצי דאמפ.... אין ציפצופים אין רעשים אין שום דבר מסגיר מה יכולה להיות הבעיה? לתשותבכם אודה אוריה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. כמו שרואים בתמונה המצורפת הוא לא נותן לי אפשרות לעשות "BURN" למרות שהכל נראה תקין, (גם לתקייה ולקובץ ISO). יש לציין שמדובר בכ 5:30 שעות של ווידאו. (האיכות לא הכי קריטית לי, אם כי אולי אפצל לשני דיסקים) אשמח לפתרון ולעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה, נמצאו פתרונות. למחיקת מספר תוכנות - http://www.pcdecrapifier.com לרישיונות אופיס - http://www.magicaljellybean.com/keyfinder היי, תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנת uninstaller חינמית מוצלחת (שלא עושה בעיות/התנגשויות) והכי הכי חשוב - יודעת למחוק מספר תוכנות בבת-אחת (אם יש לה אפשרות לסמן ב-v מהרשימה של המותקנים זה יהיה מצויין!). פשוט יש המון uninstallerים בשוק וקשה לדעת מי מהם באמת מספקת את הסחורה. ב. יש לי מחשבים עם אופיס 2007, אופיס 2010 ו-אוטלוק 2007 (רישיון מופרד בלי אופיס). אני צריך לראות איזה cdkey מותקן בכל מחשב בשביל שלא אשתמש יותר מידי פעמים באותו הרישיון. קראתי מדריכים שמציעים להשתמש ב-ospp.vbs או משהו בסגנון אבל אין לי את הקובץ הזה באף אחד מהמחשבים. אחר כך רא…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, יש סרטון שנמצא באתר הזה:http://video.mail.ru/old ואני רוצה להמיר אותו ל-mp3. תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 18:52:30 הקיימת דרך?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם קיימת דרך להריץ את רשימת היישומים שפועלים אצלי דרך בדיקה כלשהי? אני מאמינה שחלק גדול מהם ממש לא אמור להיות שם וסתם מאט ת'מחשב, ועובדה שכשאני סוגרת חלק מהם - שום דבר לא נדפק במערכת, אלא הכל פשוט זז מהר יותר........ בנוסף - האם יש למישהו מושג למה הפלאגין קונטיינר עושה כ"כ הרבה בעיות, מנצל כ"כ הרבה משאבים, ואיך ניתן לסדר ת'עניין איתו סופית? (פ.פוקס 3.6.13). תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבדQUAD CORE ומהיום שמתי לב שהוא עובד קבוע על 100 % CPU !! כל המחשב מקרטע נכנסתי למנהל משימות ואין שם אף תוכנית המשתמשת במעבד כלל !! הרצתי אנטי וירוס נוד מעודכן ואין וירוסים ... מה יכול להיות ??!?! בתודה מראש !!
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הורדתי התקנה אוטומטית התקנתי התוכנה עבדה אבל לא הורידה לי אוטומטית. לאחר שעשיתי שהיא תכנס לדפדפן {פיירפוקס} היא השתלטה על כל כתובות ולא נתנה לי אופציה אחרת. שניסיתי להוריד זה נתן לי שגיאה - התוכנה לא יכולה להגיע אל הכתובת שם הכתובת ו 80. משהו כזה בערך. חשבתי שאני צריך לפתוח פורטים אבל לא הייתי בטוח. בכל אופן הסרתי את התוכנה בכל הצורות האפשריות והתקנתי אותה {ניקיתי את הרג' } וכל התקנה אחרת שאני מנסה לאחר מכן לשים זה מתקין לי אבל התוכנה לא עובדת. היא אומרת לי שהיא נכנסה לדפדפן פיירפוקס אבל לאחר מכן היא נותנת לי הודעה שכנראה לא התקנתי את התוכנה {הסרתי אותה שוב ושוב עם תוכנה יסוסית והורדתי את ההתקנה מהאתר שלהם} ושוב פעם אותו הדבר. אין לי מושג מה לעשות. כל מה שחשבתי עליו וניסי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל דפדפן יש רשימת אתרים למעלה, דווקא בהכי מהיר אין וזה מחרפן אותי כשאני גולש בו. איך אני עושה שתהיה רשימת אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לפי מה שראיתי באקסס כאשר ממלאים טופס הטבלה מתעדכנת רק אחרי שסוגרים את הטופס עכשיו אני מחפש דרך שהטבלה תעודכן תוך כדי מילוי התופס(או בזמן שאני יגדיר זאת) פשוט יש לי תנאי על אחד השדות ואני צריך שהוא יעודכן(יש אפשרות לסגור ולפתוח מחדש את הטופס בשביל העדכון אבל זה לא פרקטי). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואז קופצת לי הודעה כזאת: could not find any compatible direct3d devices with the required capabilities מה אני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס xp מחדש לאחר שהקודם היה בין היתר איטי. מקודם הייתי משתמש בoffice 2003 או 2007 (לא זוכר), ואני חושב שהוא דיי מיותר כי אני משתמש רק בword. יש איזו תוכנה ברמה של אופיס בשביל לקרוא קבצי doc ו-docx?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר מערכות הפעלה וירטואליות ב virtualbox של oracle (או sun ליתר דיוק). לעיתים אני רוצה לעשות שינויים במערכות ההפעלה האורחות (כמו התקנת תוכנות), מבלי לשמור אותם לריצה הבאה (כלומר שיהיה מעין decline changes לאחר ריסטרט). אני יודע שיש אפשרות כזאת ב virtual pc של מיקרוסופט (וכנראה שגם ב vmware). האם יש אפשרות כזאת גם ב virtualPC?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-