תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מגורו 3D את גרסאת 2005...אני מקליק פעמיים על הקובץ, דרך תפריט התחלה, דרך השולחן עבודה -נדה הוא נפתח לחלקיק שניה ומיד נסגר..וירוס?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הזו שבודקת את נתוני המחשב והיא נתנה לי הודעה מוזרה: "Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required." ובנתוני הטמפ': Temperature Sensor board temperature 25 c/77 F CPU temperature 27 c/80 F power/Aux temperature 70 c/158 F מה זאת אומרת שהטמפ' גבוהה מידי או שאם יש סנסורים מותקנים במחשב אז זה בסדר???? אני לא שיני…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מי דגם toshiba statellite l40-14g עכשיו קיבלתי אותו אם WINDOWS VISTA HOME....ואני רוצה להתקין עליו XP בניסיון שלי להתקנה הוא טוען שהוא לא מזהה כוננים קשיחים הבנתי שאני צריך DRIVER של SATA חיפשתי ברשת ללא הצלחה ולא מצאתי תדריברים לדגם הזה של המחשב נייד כדי שאני יוכל להצליח להתקין עליו WINDOWS XP מישהו יכול לעזור לי למצו? ושאלה נוסםת..במקרה וכן תמצאו לי יהייה בעיה למצוא דריברים למחשב הזה ל WINDOWS XP? או שלא אמורה להיות בעיה תדוה רבה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי פרוסס חדש שהוא נקרא SAVEDUMP עשיתי חיפוש ומצאתי אותו בסיסטם32 .... זה וירוס? יש לי אנטיוירוס של נוד32....
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
מאילותים כאלה ואחרים עד עכשיו המודם שלי מחובר דרך USB למחשב. עכשיו עם השדרוג ל 4 ג'יגה ראם התחלתי לחפש עבור דרייבר לדבר הזה למערכת של 64 ביט, למרבה הפלא לא מצאתי כלום, ובתמיכה של הוט בכלל התפלאו לשמוע שיש חיה כזו בכלל. יש מישו שיש לו \ יודע מאיפה אפשר להוריד? או שאין ברירה וצריך כבל רשת?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ניסיתי כבר כמה תוכנות להקלטת מסך (גיימינג) והיו כאלה שעבדו טוב וכאלה שעבדו פחות טוב. עד לפני שנה היה לי כרטיס AMD וההקלטה עם Radeon gaming evolve הייתה מעולה, עכשיו אני כרטיס עם nVidia וההקלטה עם Geforce Experience גם מעולה - רק שהתכנה לא עולה יותר (מתקבלת שגיאה). ניסיתי עם OBS Studio אבל יש לאג נוראי בהקלטה למרות שלא רואים את זה בזמן המשחק. הפעם ניסיתי עם MSI Afterburner, היו במשחק לאגים קטנים וכמעט בלתי מורגשים, אבל וידאו של 25 דקות שוקל 85 ג'יגה והוידאו קופא לכמה שניות ארוכות. המלצות לתכנה שתעבוד כמו שצריך וגודל הוידאו לא יהיה מזעזע? או אם אתם יודעים לפתור את הבעיות של שלושת התכנות האחרונות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברה, הקובץ הזה לא יורד לי מה - TASKMGR, בכל פעם שאני סוגר אותו הוא חוזר אחרי כמה שניות, הוא מלווה בעוד 2 קבצים דומים: searchprotocolhost, searchfilter מישהו מכיר את הקבצים האל ויודע איך אני נפטר מהם (אם צריך בכלל) בתודה מראש: אופיר ישראלי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקיי ככה לראשונה שמעתי על התוכנה מחבר ששל לי את הלינק הבא http://www.secureol.com/downloadVElite.htm ורציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותה... יודע איך היא וכול' ביקורות באתרים שאני יודע שהם אמינים ומנוסים לא כ"כ מצאתי אז אם מישהו מכאן סבמאת ניסה אותה אשמח לביקורת אהה ואם מיהו הבין מה ההבדל בין הגירסאות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי חברה Mozilla Firefox 3.0 may be new but it might not be secure. Just five hours after Mozilla's release of the updated Web browser Tuesday, researchers at TippingPoint detected a critical security vulnerability in Firefox 3.0, allowing remote attackers to take control of a user's PC. למאמר השלם : http://www.crn.com/security/208700510
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר ליצור קובץ של self extract בעזרת התוכנה winace?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, צריך בבקשה סיראל שעובד ל - ESET SMART SECURITY 4 לגירסה של 64BIT (ווינדוס 7)
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב.. ערב טוב... לפני כמה זמן עשיתי עדכון של הפאק 1... ואחרי זה זה עשה לי בעיות בנורטון... שניסיתי לפתוח אותו... הוא פשוט נפתח לשניה... ונסגר... בעיקרון ה-Auto Protect עובד תמיד...(נראה לי.. כי זה לא נסגר..) אבל התוכנה עצמה.. אין לי שליטה בהגדרות ואפילו Live Update לא יכול לעשות ידנית... אני בטוח ב106% שמישהו פה מכיר ת'בעיה.. השאלה אם תוכלו לעזור?... תודה.. צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע אם יש לי במחשב את Service Pack 2????????? כי אם יש לי את זה אז אני צריך להוריד פאצ'ים כדי להגדיל את מספר החיבורים במחשב ל50 כל זה כדי להאיץ את מהירות אימיול הבנתי שזה בסדר לדבר על אימיול בפורום כל עוד אני לא מדבר על הורדות ספציפיות אז אני צריך לבדוק אם יש לי Service Pack 2 או מה זה בכלל??מישהו יכול להסביר לי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-