תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, המחשב שלי נמצא כרגע בתיקון במעבדה. עדיין לא ידוע מה הבעיה, אך יש סבירות גבוהה שההדיסק הקשיח נפגם. במקרה כזה, יהיה כנראה צורך בדיסק חדש. השאלה שלי היא כזו- יש לי גיבוי (אימאג') שיצרתי באמצעות "נורטון גוסט". האם אוכל לשחזר את הגיבוי הזה, בכדי שיעבוד בצורה תקינה גם על הדיסק החדש? האם תהיה מגבלה כלשהי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לחבר שלי את הדרייבר בשביל הלוח אם שלו(Gigabyte G31). עכשיו הוא מספר לי שכל הזמן קופץ לו החלון של הדרייבר(הלוח בקרה של הסאונד) ואומר שהוכנס מיקרופון\אוזניות אל שקע המחשב ושאני צריך לאשר זאת. הבעיה שלא הוכנס שום דבר לשום שקע והדבר הזה קופץ מלא פעמים וזה משגע! באמצע משחק זה קופץ. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים? דפדפן מבוסס כרומיום מבית חברת קומודו... עקרונית עובד זהה לכרום עם ההרחבות והערכות נושא וכל מה שמסביב רק שיש אקסטרה פיצ'רים שנוגעים לאבטחה. לינק לדף הבית: http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php לינק לביקורת: http://www.pcworld.com/article/194167/comodo_dragon_a_chromium_browser_with_extra_armor.html וביקורות של משתמשים (תגללו למטה): http://download.cnet.com/Comodo-Dragon/3000-2356_4-11433531.html התקנתי אותו כדפדפן משני (אני משתמש בפיירפוקס X.3) עד שייצא פיירפוקס 4.. ואני מוצא את עצמי משתמש בו הרבה פעמים לגלישה במקום הפיירפוקס, סך הכל לא רע בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי Win7-32 על לוח Intel DH67CL חדש. הורדתי מאתר אינטל את הדרייברים האחרונים ובינהם את הדרייבר של הכרטיס הגרפי - GFX_Vista32_Win7_32_8.15.10.2279_PV. התקנה שלו יצרה בעיה חדשה - מספר דקות לאחר ההתקנה, התצוגה מתעוותת לגמרי (פסים אנכיים בכל מקום) והמחשב קופא. ריסט מוביל לאותה תקלה, מספר דקות לאחר שווינדוס עולה. ניסיתי להסיר את הדרייבר והבעיה נעלמת (המחשב רץ 5-6 שעות ברצף בלי שום בעיה). באתר של אינטל לא מצאתי גרסה ישנה יותר של הדרייבר - וכרגע אני תקוע עם רזולוציה נמוכה מאוד. מה אפשר לעשות? איפה אפשר למצוא דרייבר ישן יותר (בתקווה שהוא לא יעשה את אותה בעיה)? תודה! עריכה: הוספתי תמונה של התופעה:
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, חברה שלי לומדת עיצוב גרפי, ולשם שינוי יש לה לפטופ חדש, אז אני חושב שזה זמן טוב לקנות לה עט גרפי לציורים. יש המלצות? התקציב הוא עד 600 שקל, אם יש זולים יותר שיתנו את התמורה הם גם אופציה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כמו שFraps מראה כמה יש FPS בזמן משחק... על אותו עיקרון אני רוצה לראות אחוז ניצול ה-GPU במשחק. יש כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשרשמתי בגוגל אלבום תמונות דיגיטלי צפיתי במספר דוגמאות והעיצוב שלהם זה תמונה עם מסגרת בצורה של מלבן כמו שניתן לעשות ב PAINT ב 10 שניות באיזה חנויות בארץ מוכרים מסגרות כאלו ,או משהוא דומה? כל מה שראיתי דרך חיפוש זה מלבן מסביב לתמונה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'. עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה. האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה? אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-