עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Singularity,

אני מחפש אנטי וירוס חינמי אבל שיעשה את העבודה ראיתי בסטיקי המלצה על AVG ANTI-VIRUS זה אנטי וירוס טוב? מישהו יכול להמליץ על אחד אחר?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by slimshady21,

עשיתי סריקה במצב בטוח עם NOD32, ובסריקה היו מלא קבצים שהוא לא סרק, היה רשום "error opening". וכן אני יודע שזה נורמלי, ושיש קבצים שאין לו גישה אליהם. אבל זה היה ממש מלא קבצים הפעם, משהו כמו 200 נראה לי, בעיקר הרבה קבצים מתיקיית Application Data וכמה מ-temporary internet files. זה היה כל כך הרבה שזה לא נראה לי בסדר, חצי סריקה הוא רק העביר את הרשימה הכחולה הזו....

3. יש לי אמיול מסוג (מצ"ב קובץ) ו- WINXP הכל עבד תקין עד שהתקנתי פיירוול של SYGATE PRO ומעתה, גם כשהפיירוול לא עובד, אז מספיק שתוכנת האימיול עובדת, אז אני מקבל המון דפי שגיאה ש"לא ניתן למצוא שרת" וגם לחיצה על F5 לא תמיד עוזרת. מדוע זה? האם יש קשר למה שתיארתי? (ללא הפעלת אימיול ועם הפעלת SYGATE - הכל תקין) ואם יש לו (לאמיול) סרט שחור על העיניים (גם כשהפיירוול לא עובד) אז הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אמרו לי שזה אולי בעיה של דרייברים, אך כולם הכי מעודכנים ובכל זאת עולה השגיאה הנ"ל. יש למישהו מושג איך פותרים אותה? הנה תמונה של השגיאה: הבעיה נפתרה. בטעות התקנתי את התוכנה בכונן שלא מותקן עליו ה - Windows, לכן התוכנה לא עבדה. עכשיו הכל עובד מעולה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by bluz,

חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by avraham_g,

זה לא בדיוק קשור לחומרה, אבל זה משגע אותי שתמיד התיקייה Links יוצרת את עצמה מחדש במועדפים , למרות שאני תמיד מוחק אותה, יש איזה פעולה שעושים כדי שזה לא יקרה יותר?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by lazy-bones,

מה הכי טוב??? נורטון או פנדה? והאם תהיה בעיה עם עבודה של שניהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי נרו 12 חינמי ל 15 ימים בעזרתו צרבתי כמה שירים בפורמט MP3 אבל מערכת הסטריאו שלי שכן כתוב עליה MP3 לא משמיעה את השירים הנרו צריך להיות על מצב CD ROM UDF או CD AOUDIO או MIXED MODE CD או אופציה אחרת ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wooper,

שלום ישנם סרטים שהווליום בהם יחסית חלש גם שאני קובע מקסימום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER האם יש דרך לחזק את הקול?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מה אני יכול לעשות על מנת להשיב אותם ? (כמובן שלא שלחתי אותם לסל מיחזור) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by digitalic,

אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ran1809,

טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  16. קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ruff stuff,

שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות. הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלו עולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה? שבת שלום .

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by moo2004,

יש לי קובץ בגודל של קצת יותר מ 530 MB. חילקתי בעזרת תוכנת Winrar לקבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB כדי שאני אוכל להעביר את זה דרך ה Gmail. בסופו של דבר קיבלתי 89 קבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB. שניים מהקבצים יצאו פגומים - corrupted. האם יש דרך שאני יכול לתקן את זה מבלי לקווץ שוב את כל הקובץ הגדול???? האם יש פקטדה שאני יכול להריץ רק עליהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה בשביל VISTA , והכי חשוב שתהיה חנמית אם יש כזאת . BsPlayer היא עובדת על VISTA אבל היא מתקינה POP-UP לפרסומות . תודה אחים.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by zohar678,

יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...) מהירה בעיקר.... וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש באייסיקיו 2003A כבר מלא זמן ופיתאום הוא החליט מעצמו שאחרי רבע שעה הוא מתנתק מעצמו... ז"א, אני בא לשלוח הודעה למישהו ופיתאום קופצת לי הודעה שאני לא מחובר (פרח צהוב) כבר החלפתי אייסיקיו אחר והבעיה עדיין נמשכת למישהו יש בעיה לתופעה הזאת?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

24. Started by NIR-T,

היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by eddie_b,

איזה מבין תוכנות האנטיוירוס טובה יותר ולמה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.