תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. סיימנטק שחררה את מוצרי 2005 שלה שכוללים את: - נורטון אנטי-וירוס - נורטון אינטרנט סקיוריטי - מורטון אנטי ספאם - נורטון סיסטם וורקס - נורטון גוסט
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לדעת כיצד אני משנה את כיוון האפקטים של הטקסט שהוא מופיע באפטר אפקט. כל האפקטים מותאים לאנגלית ולהכן האותיות והטקסט נכנס משמאל לימין, מה שכן אני רוצה שהוא יכנס מימין למשאל, כיצד אנ עושה זאת בדרך הפושטה ביותר ? האם יש פלאגאין או תוכנת צד שלישי שמהווה תמיכה בעברית ? האם יש פאקים של אפקטים לטקסט עברי שניתן להשתמש או להוריד בחינם אשמח לעזרה, טיפים וכל הקשור בנושא תודה מראש ויום נעים
-
- 10 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
לק"י לא מצליח להפעיל את הפלאג-אין שמאפשר לאנשים ברשימה לראות מה אני שומע אפשרתי פה אפשרתי שם - גורנישט מיט גורנישט לחינם . אנא עזרו לEB למצוא את התקלה,צבעו יפה את הציור...אה אופס...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני עובד עם התוכנה הנ"ל כבר שנתיים בערך, איכות הקלטה מצויינת ,הכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול להקליט סרט שלם כי זה שוקל כמה עשרות ג'יגה, הקלטתי הופעה של DAVID GILMOUR לדוגמא, האורך שלה הוא בערך שעה וחצי ,זה לקח לי 30 ג'יגה מהדיסק הקשיח, עכשיו, אני יודע איך לכווץ את זה ולקודד שייקח פחות, אבל זה ממש בעייתי לעשות את הפעולה הזאת כל פעם, אין דרך לשנות משהו בתוכנה שיגרום לזה לשקול כמו כל סרט אחר ונורמלי? והאם יש לכם הצעות לתוכנה ללכידת וידאו נוספת שאני אוכל לבצע אצ זה בפשטות? ד"א, תוכנות כמו WINDVR , SAGE-TV לא להציע כי אני מכיר ואני לא ממש מסתדר איתן. תודה מקרב לב..... ליאור
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום הצטברו לי מעל 300 שעות של סרטוני GOPRO עם האופנוע בחו''ל (MP4) אני מחפש תוכנה שתדע להצביע על סאונדים "חריגים" כמו צפירה, דיבור, בשביל שאוכל אחר כך לערוך ולמחוק את כל הלא הרלוונטים מבחינתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, די חדשה ב FFOX כשאני כותב בפורומים, ועובר את גודל תיבת הטקסט שאפשר לכתוב בה, אז אני לא רואה את מה שאני כותב, זה נכתב למטה, והתצוגה נשארת "למעלה" אני יכול לגלול למטה, ולראות את מה שכתבתי שם, אבל כשאני ממשיך לכתוב, התצוגה "קופצת" חזרה להציג את הקטע העליון של מה שכתבתי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהעסק הזה לא קורה תמיד, אלא לפעמים כן ולפעמים לא, באותו פורום ! (גם כאן בין היתר, לפעמים קורה ולפעמים לא..) את רוב הפלאגינים שלי ל FOX התקנתי ביומיים האחרונים, אחרי מעבר קצר על הת'רד המצויין בסטיקי. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה ? ולמה זה קורה לפעמים כן ולפעמים לא ?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה אפשרי, השאלה רק איך? משהו בסגנון אימג' אוניברסלי שכזה.. תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבים למחשב MSI MS-1674 לא מצאתי כלום. חיפשתי מלא ואין כלום. אני צריך את כל הדרייברים שלו כי נמחק ההארד דיסק והוא אחרי התקנת ווינדוס והמחשב לא מזהה כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה למחשב שדרכה אוכל לקבוע תורים/פגישות,וחיפוש אנשי קשר לפי מקצועות,ימים וכו' ובמקביל שתהיה אופציה לשלוח SMS לאנשי קשר על ביטול/זימון תורים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש תוכנה או משהו שמאפשר למחשב להיות כמו דיבורית בלוטות של רכב? לחבר את הסמארטפון למחשב דרך בלוטות ולשמוע שירים ושיחות?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בניית תפריט לדיסק עם כמה תוכנות . ברצוני לבנות תפריט לכמה תוכנות שיש ברשותי כגיבוי. כשאני מעלה את הדיסק שיתן לי תפריט ועל ידי לחיצה אני אכנס ל SETUP של התוכנה ויתקין אותה אודה על כל עזרה תודה: BARAKUSH
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות. דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים. אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון. הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז אי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרים שיש להם באנר כזה כמו שיש ב"צור אשכול חדש" או בחיפוש בגוגל. קיצרר הריבוע האפור הזה.. תודה לעוזרים נ.ב ניסיתי להוריד עם פיירפוקס , אקפלורר 7 ו slimbrowser[br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 19:53:48 העלתי תמונה כדי להמחיש : http://img105.imageshack.us/img105/7603/asasasfj3.jpg נ.ב ניסיתי להתקין ג'אווה ופלאש וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-