תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QT באינטרנט פיירפוקס מחליט שנמאס לו וקורס. בעבר היה מספיק שבהגדרות של QT הגדרתי לו שלא ישתמש בDIRECT X (שמתי על SAFE MODE(GDI ONLY) ) נראה שעכשיו גם זה לא מספיק... פיירפוקס עדיין קורס. יש משהו שאפשר לעשות עם זה, או שאני צריך לחכות שאפל יוציאו גרסה חדשה של QT?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ל Radeon HD 5770 שיעבדו עם Windows 7 64bit. ההתקנה שקיבלתי עם הזמנת הכרטיס מסך קורסת בהתחלה. וגם מה שהורדתי מיפה לא עובדת http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit (ניסיתי את הSUITE ו DRIVER ONLY).... היום הרכבתי אותו. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתכנן מחשב חדש, ואשתמש בחבילת התוכנות CS5.5 לעריכת וידאו ליוטיוב. עלתה האופציה של קניית שני כונני 500GB SATA3 ויצירת מערך של RAID0. את יתרונות ה READ\WRITE הבנתי, אבל, בהנחה שאני לא כל כך צריך לעמוד ב"לוח זמנים" נוקשה- כמה זה באמת תורם לעבודה? כמו כן הבנתי שזה מוריד את הביטחון של המידע- מכיוון שאם HD אחד הולך, כל המידע על שניהם הלך לי? מה עושים במצב כזה? אין לי כרגע אפשרות גיבוי חיצוני של כל המידע שלי.. האופציות העומדות בפני הן: 1) קניית HD אחד חדש SATA3, ושימוש ב HD ישן SATA1 בתור פח זבל לכל אוסף המדיה שלי, שלא בשימושי עריכה או בשימוש יומיומי. 2) קניית SSD למערכת הפעלה ותוכנות + HD SATA3 לכל שאר הדברים. 3) קניית שני HDים חדשים SATA3 ושימוש ב RAID0. מה לדעת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו מכיר את התוכנה ויכול להסביר איך עובדים איתה יש מדריכים בעברית ?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים פנו אלי ארבעה אנשים שונים שנפגעו מRANSOMWARE שהצפינה להם את המסמכים האישיים ודרשה מהם ₪1,956 כדי לשחררם. כמות הדיווחים בתקשורת גם היא מרמזת על עלייה בשכיחות המתקפות בארץ ובחו"ל. בדיון זה אנסה לרכז את העובדות הידועות על סוג מתקפה זו והדרכים להתגונן. הסבר על שיטת הפעולה של הנוזקות הנ"ל - כאשר המחשב נדבק הנוזקה יוצרת קשר עם שרתי המפתחים ומקבלת מהם מפתח הצפנה ייחודי למחשב הנגוע. כאשר היא מקבלת אותו היא מתחילה להצפין את הקבצים בעזרת המפתח הנ"ל. כמו כן התוכנה מוחקת SHADOW COPIES של קבצים, נקודות שחזור וכו'. בשלב זה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל אא"כ אתה מנסה ישירות לפתוח קובץ שכבר הוצפן ואז מתקבלת הודעת שגיאה. כאשר התוכנה מסיימת להצפין את הקבצים מופיעה ה…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני שוקל לפתוח חשבון פרימיום בראפידשר וקראתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.10 המתאר הורדות סימולטניות מראפידשר (לא אחת אחת). אה מה,משהו לא ברור לי. התקנתי גרסת נסיון של IDM ,חיפשתי בגוגל את העונה הראשונה של "אבודים" ,(סדרה שלא ראיתי אף פעם לצערי),והעתקתי רק שורה אחת ל-IDM . (ראו תמונה "lost links"). הורדתי ,ומה שקיבלתי זה רק כתובת אינטרנט! (ראו תמונה "lost2"). אז נכון שאפשר ללחוץ על הקישור החדש ורק אז להוריד ,אבל איך זה יעבוד אם רוצים להוריד כמה ביחד?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
לדיימונד באק יש דרייברים ל64 אם לא הוא יעבוד שם? יש תוכנה חלופית? אם כן אפשר קישור?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב באמצעות RDP, אבל להגדיר לו להשתמש בחיבור רשת אחר מהחיבור הרגיל (חיבור דרך האייפון בשיתוף אינטרנט, טטרינג) מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בחלונות XP? בחיבורי רשת מופיע לי חיבור נוסף אבל לא הצלחתי להגדיר שהחיבור שולחן עבודה מרוחק ישתמש בחיבור השני ולא בחיבור הראשי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גם שאלה בנושא לפעמים אני מוריד קבצים שמקובצים בSELF משהו בWINRAR או נZIP אבל זה כזה כיווץ מיוחד איך עושים כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את המודם אבל לא מלוח הבקרה אלא לבד, ע"י מחיקת קבצים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-