תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר rss reader שיכול להמליץ עליו? אומנם כיום השימוש ב-rss לא נפוץ אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם התוכנה Avidemux: היא קורסת לעיתים קרובות כל פעם שאני פותח סרטון בה, וכמו כן אינני יכול לשמור בה סרטונים ערוכים בפורמטים שונים מ-AVI (המצלמה שלי שומרת סרטונים בפורמט MOV). איך אני פותר את הבעיות הללו ? עדכון 1: עניין הקריסה של התוכנה נפתר, ע"י התקנתה מחדש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר בתוכנה נגד וירוסים והגנה בזמן גליש, ה ככל שידוע לי. חברת baidu , אם אני מאיית נכון את השם, היא חברה שמחליפה בסין את גוגל מתפרנסת מהגלישה עצמה ולא מתוכנת אנטי וירוסים , לכן התוכנה חינמית לתמיד ומתעדכנת תמיד (לא סובל את התוכנות החינמיות המוכרות של אנטי וירוס שמזבלות את המוח ומטרידות לאחר זמן מה כדי שאקנה תוכנה בתשלום).
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה: כאשר אני משתמש בחייגן של 012 לכבלים על לפטופ LENOVO n200, ברגע שאני מבצע ניתוק אגרסיבי מהאינטרנט (מכבה מודם, מוציא את הכבל וכו') אני מקבל bluescreen (אני דיי בטוח שזאת הסיבה). הכרטיס רשת שלי הוא broadcom 590x 10/100 Ethernet עם Driver 10.9.0.0. יש למישהו מושג מה עליי לעשות? איך אני יכול לוודא כי הסיבה היא הכרטיס רשת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-