תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
IEXPLORE caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 017f:bff7b9a6. Registers: EAX=00000000 CS=017f EIP=bff7b9a6 EFLGS=00000202 EBX=70200000 SS=0187 ESP=0064dff8 EBP=0064e008 ECX=8192c4e4 DS=0187 ESI=7803a130 FS=3f7f EDX=00420000 ES=0187 EDI=00000000 GS=3f6e Bytes at CS:EIP: ff 76 04 e8 13 89 ff ff 5e c2 04 00 56 8b 74 24 Stack dump: 7803a05c 78001075 7803a130 702019a0 0064e070 78001fcb 0000000d 780027c8 00000000 702019a0 70222edf 702299ef 7027816c 70278168 70222eb6 702299ef
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי הרדיסק של 1 טרה. עם חומר ממש ממשממש חשוב אני כבר יומיים בוכה. אני סטודנט ואין לי גרוש על התחת לקחת את המחשב למעבדה שרוצה 600 שקל הוצאת חומר. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות טובות שיכולים להוציע מידע מהדיסק שנידפק? אותם החברות האלו אמרו לי שהם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת שעובדת כל הלילה מישהו מכיר תוכנות כאלו לפני שאני הולך לשלם תודה מראש חיפשתי כאן בקהילה ולא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-