תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם התוכנה Avidemux: היא קורסת לעיתים קרובות כל פעם שאני פותח סרטון בה, וכמו כן אינני יכול לשמור בה סרטונים ערוכים בפורמטים שונים מ-AVI (המצלמה שלי שומרת סרטונים בפורמט MOV). איך אני פותר את הבעיות הללו ? עדכון 1: עניין הקריסה של התוכנה נפתר, ע"י התקנתה מחדש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבועיים כתבתי פה שנכנס לי וירוס קשה מאד בשם Virut. קודם כל - אם מישהו נקתל בוירוס הזה במחשב שלו, תחפשו ותצרבו לעצמכם את Dr Web Live Cd. הוא חינם. זה CD לעשות איתו BOOT. מריצים אותו והוא לא רק מוצא וירוסים, הוא מתקן את הקבצים עם הוירוסים. אני גיליתי את זה מאוחר מדי והרבה מאד קבצים exe אצלי היו כבר נגועים. אבל ככל הנראה, הוירוס נעלם. ועכשיו התחילו הבעיות. דומגא אחת: אם נכנסים ל- device manager (יש לי XP כמובן), כל הרכיבים שמופיעים תחת הקטגוריה של רשת מופיעים עם סימן קריאה צהוב ואני לא מצליח לעדכן את הדרייברים שלהם, לא דרך המחשב שלי ולא בעזרת CD מקורי של XP. כמובן שבגלל זה אין לי אינטרנט עכשיו. מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן את זה? עוד בעיה: נראה לי שה registr…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום צילמתי בוידאו הרבה מאד סרטונים מטיול. האיכות היא HD1080P ב60FPS (המצלמה היא SONY CX180) עכשיו הפורמט שיוצא זה MTSז (AVCHD או משהו כזה?)והבעיה היא שבערך דקה או משהו כזה שוקל 200 מגה... (10 דקות כמה ג'יגות) חיפשתי וניסיתי כמה תוכנות וקונפיגורציות אבל תמיד יש ירידה דרסטית באיכות כדי לצמצם גודל קובץ... ישנה תוכנה להמרת הוידאו ככה שהגודל יירד אבל האיכות תישמר כמעט לגמרי? (הצלחתי להקטין את הגודל ולשמור יחסית על איכות אבל רק אם אני ממיר את הוידאו ל30FPS וזה הורס את התנועה ונראה פשוט שזה לא זז חד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-