עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

האם ישנה תוכנה שמסוגלת להסתיר את כתובת ה ip שלי? או שישנה אפשרות לקספרסקי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by torchak,

למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום חברים לפני כשבועיים כתבתי פה שנכנס לי וירוס קשה מאד בשם Virut. קודם כל - אם מישהו נקתל בוירוס הזה במחשב שלו, תחפשו ותצרבו לעצמכם את Dr Web Live Cd. הוא חינם. זה CD לעשות איתו BOOT. מריצים אותו והוא לא רק מוצא וירוסים, הוא מתקן את הקבצים עם הוירוסים. אני גיליתי את זה מאוחר מדי והרבה מאד קבצים exe אצלי היו כבר נגועים. אבל ככל הנראה, הוירוס נעלם. ועכשיו התחילו הבעיות. דומגא אחת: אם נכנסים ל- device manager (יש לי XP כמובן), כל הרכיבים שמופיעים תחת הקטגוריה של רשת מופיעים עם סימן קריאה צהוב ואני לא מצליח לעדכן את הדרייברים שלהם, לא דרך המחשב שלי ולא בעזרת CD מקורי של XP. כמובן שבגלל זה אין לי אינטרנט עכשיו. מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן את זה? עוד בעיה: נראה לי שה registr…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 1511,

אני מנסה להעתיק מדף אינטרנת לWORD ואני רואה הכל הפוך איך אני מסדר את זה נ.ב אני צריך את זה דחוף עוד להיום כי יש לי עבודה להכין!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Component,

היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tomchook,

היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by neogod,

הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות . כמו כן התקנתי את zone alarm security suit . איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?

17. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by שניצל,

לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפעיל מרכזנית אלקטרונית ברגע שיתקשרו לקו אשר מחובר למחשב. מעבר לכך, אני צריך שהתוכנה תתאים קוד מסוים שאני אגדיר לה, ותתאים אותו למשהו אחר במחשב. למה הכוונה? כשיתקשרו לטלפון יהיה קול שיגיד: אנא הקש את הקוד הסודי" המתקשר יקיש את המספר 434 הקול יגיד: "המספר התקבל" ולאחר מכן יקלט במחשב שחיים התקשר והוא יזהה זאת ע"י הזנת הקוד. וכמובן עם יכולת להתאים קוד לבנאדם. אם מישהו מכיר תוכנה שמתעסקת עם זה, או מכיר אולי דרך לעשות את זה עם שילוב של תוכנות אני אשמחל לקבל כל עזרה תודה, BISLY

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.

22. Started by GLP,

שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לנהל מערכת משימות ואירועים. רצוי שתהיה פשוטה ויעילה. אולי אתם מכירים תוכנה כזאת שתוכל להציג את המידע ישירות על הdesktop (כלומר על ה- wallpaper)?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by LRa,

אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.