תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחבר למחשב באמצעות RDP, אבל להגדיר לו להשתמש בחיבור רשת אחר מהחיבור הרגיל (חיבור דרך האייפון בשיתוף אינטרנט, טטרינג) מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בחלונות XP? בחיבורי רשת מופיע לי חיבור נוסף אבל לא הצלחתי להגדיר שהחיבור שולחן עבודה מרוחק ישתמש בחיבור השני ולא בחיבור הראשי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שני תיבות דואר של GMAIL. אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעביר עותק של דואר לתיבה השניה מבלי למחוק את המקורית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום שוב. יש לי מצב נתון בו 10 מחשבים עובדים ב-workgroup משותף. המחשב הראשון הוא ה-administrator היחידי. אני מחפש תוכנה שנועלת את כל המחשבים וניתן לשלוט עליה מהמחשב של המנהל ובתוכנה ניתן להזין כמות זמן מסויימת (שעה\חצי שעה) והיא משחררת את המחשב לאותו פרק זמן וכשהוא נגמר - היא נועלת אותו. חשוב שהתוכנה תעבוד מרחוק ולא יהיה צורך להגיד למחשב לוקלית. אם מישהו שמע או מכיר תוכנה כזאת - אשמח אם יגיד לי עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל2 תוכנות או אולי אחת כזו: 1. תוכנה איכותית לצפייה בתמונות - יש לי מספר תמונות של אותו מוצג ואני רוצה לבחור את האיכותית ביותר ולא להשאיר את כולם. 2. תוכנה לעריכת תמונות - יש לי הרבה תמונות שיצאו חשוכות ואני רוצה להעלות את הבהירות בצורה חכמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל שאני צריך ליצור ממנו גרפים וחתכים אני מעלה מסמך שבניתי בקצרה כדי להמחיש את העניין המסמך מחולק לכמה קטגוריות (כל קטגוריה צבועה בצבע אחר, גם במסמך האמיתי זה ככה) כל קטגוריה זה בעצם קורסים שונים שמתבצעים בתאריכים מסוימים ולכל קורס יש משתתפים ומשתתפות כמו כן זה מחולק לתכנון המקורי וממש בתחיל הארוע או הקורס מוכנסים נתונים (ידנית) לגבי מספר המשתתפים הסופי שתכלס נכנס (בנים ובנות) עכשיו מה שאני צריך לעשות זה ליצור 24 גראפים או חתכים כל 2 גרפים מתייחסים לחודש אחד (אחד עבור הכמות התכנונית ואחד עבור הכמות בפועל) המטרה של כל זה היא לדעת כמה אנשים יש לי בכל אירוע או קורס בכל חודש בנוסף כל העניין הזה צריך להיות דינאמי כדי שאם יכניסו שורות חדשות למסמך, הגרף יד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש תוכנה שיודעת להוריד Playlist או Channel שלם מYouTube. בחיפושי מצאתי כמה תוכנות שטוענות שהן מסוגלות לעשות זאת אבל הן לא עבדו. עד עכשיו השתמשתי בAdd-on לFireFox שנקרא Download helper לצערי הוא עובד רק על סירטונים יחידים. בתודה מראש, מייק. ***עריכה, בעצם מצאתי אפשרות להוריד כמה קבצים בעזרת התוספת הנ"ל. חבל שאני לא יכול למחוק את תראד.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות חיפוש בשורת פקודה של הדפדפן אני מקבל את ההודעה הבאה: (חיפשתי 30 Rock) קובץ לא נמצא Firefox לא מצא את הקובץ ב־jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/omni.jar!/chrome/he/locale/browser-region/region.properties30+Rock. מישהו יודע איך גורמים לדפדפן לחפש באמת ולא בדיסק הקשיח שלי או מה שהוא עושה? תודה מראש. בדוק ששם הקובץ אוית נכון, שנעשה שימוש נכון באותיות רישיות ושאין שגיאות הקלדה אחרות. בדוק אם הקובץ הועבר, שינה שם או נמחק.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ERROR CODE 800488FB זה הארור קוד שאני מקבל. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות כדי לשחרר את החשבון. בגדול חסמו לי אותו כי כנראה שלחתי לא במתכוון מלא דואר זבל וכו'.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מפרטת, אני מחפש תוכנה/תוכנות שיודעות לבדוק איזה חומרה יש למחשב, לבדוק תקינות שלה לנהל ולתחזק את המחשב מבחינת תקינות חומרה, מערכת הפעלה וכו' וניקוי קבצים לא רלוונטים כגון REGISTRY וכו'. מודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מהו?. מחפש תוסף חינמי ומפנק, להוריד הכל מ-Youtube... אני אשמח מאד לעזרתכם, זה דחוף, ברכות ותודות.
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זה מעצבן במיוחד בלפטופ כל העיצוב קונספט גוגל כרום.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי WINDOWS 7 ואני משתמש במסנג'ר 2011. אני לא משתמש בו הרבה, אבל אתמול כשפתחתי אותו, ראיתי שמישהו שינה את שם המשתמש שלי לשם אחר. או שבכוונה או שאצל אחד הקשרים שלי יש איזה וירוס או פריצה. בכל אופן, אני לא מצליח לשנות את השם. בהגדרות, אפשרות זו "כבויה". יש למישהוא פתרון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-