עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lharpaz,

שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Guy950,

אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Funkyzord,

אני צריך מאוד מאוד דחוף תוכנה כמו word ןnotepad אבל שאני אוכל ליכתוב שם כול מיני דברים באלגיברה כמו:איקס בחזקת 2 קו שבר בי 83.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by grenka,

כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by J S Bach,

אז ככה, האתר מיועד לאבא שלי, שהוא צלם. והנה כמה תמונות. http://img26.picoodle.com/data/img26/3/8/31/f_VWsitem_177264b.jpg במקום שישנה התמונה האדומה הגדולה יהיה פלאש של תמונות מתחלפות. ***עריכה: זה הוא עמוד הבית, לכן מכיל מעט מאוד פרטים. עמודים אחרים יהיו עמוסים יותר במעט , אך על אותו בסיס רעיוני של קו חלק ונקי.***

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by JHONLEV,

שמעתי שיש תוכנה מאד מהירה(קליינט לביטונט) שקוראים לה מאיו ביטורנט , משהו כזה, יש לכם מושג על מה אני מדבר? מי שיכול להביא לי לינק אני מאד ישמח!! ודרך הגב מה אתם אומרים על BITROLL ? הוא מהיר? ובקיצוא איזה קליינט הכי מהיר?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מתחרפן! האקספלורר כותב לי בשורת כתיבה הזאתי שכותבים אתרים http://www.incredifind.com/index.cfm?action=lookup&pc=msifj&Keywords=http://www.tapuz.co.il/?h=100&uid=576388A7-61A7-44A5-B561-31A1C2353EF9&version=1.7.0 מה זה??? הוא כותב לי את זה כשאני כותב את וואלה... הצילו!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by kobibo,

איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני זקוק לתוכנה שתאפשר חסימה של התקנות על המחשב שלי תחת סיסמא שאני יקבע, ובלי להקיש את הסיסמא אי אפשר יהיה להתקין אף תוכנה. אם אפשר לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה אשמח לפירוט(עובד עם ויסטה).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shimon23,

מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ARI_ARI,

יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by $שלומי$,

סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yosi b,

בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם

21. שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Xmen,

המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.