תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי איזה 20 תיקיות שבכל תיקייה יש איזה 5-10 קבצי וידאו כל אחד באורך של 5 דקות פחות או יותר זה תיקיות של מדריכים אני רוצה לקחת את כל הסרטונים האלו ופשוט לשלב אותם ביחד לסרט אחד ארוך מישו מכיר תוכנה כזאת?? משו בסגנון שאני פשוט ישים את כל הסרטונים בסדר שאני רוצה יילחץ על START ואז זה יעשה לי מכל הסרטונים סרט אחד ארוך תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות להוריד תוכנה שמדמה ממש מחשב כף יד ?... ידוע לכם על משהו כמוVirtualPC שיכול להריץ Windows mobile... בקיצור מחשב כף יד . תודה אשמח לתשובות .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון! אני חייב להגיד שאני שונא אבל שונא! אנטשמים!!!!!!!!!!!!! דבר שני: נתנו לי באן מסרבר במירק.. אבל נתנו לי באן לא יודע על מה?!?!? האיי פי שלי משתנה והכל.. מה אני יכול לעשות?? אה.. שתבינו למה אני שונא ערבים וגרמנים, זו הסיבה: -irc.addictz.net- *** Got Ident response - -elephantitis.ca.us.addictz.net- *** G-lined - You are banned from this server- [goatsecx] criminal race - Closing Link: [G]mDs-[M4A1ms@addictz-19514.bezeqint.net] (Banned) טוב! בקיצור! הם נתנו לכל בזק בן לאומי באן משם.. בגלל שאנחנו יהודים. עכשיו יש לי שאלה, אי אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי אדיו בפורמט FLAC שאני רוצה להמיר לMP3@320KBS מהי התוכנה האיכותית ביותר לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד עצמאית את התוכנה הנ"ל גם באמצעות ספר או באמצעות האינטרנט מישהו יכול להמליץ ?? תודה מראש וחג שמח, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נא לציין גם גרסא אני אישית משתמש: azureus 2.3.0.3-B13 - תוכנה מצויינת אבל כרגע עושה לי בעיות BitComet 0.59 - חייב להודות טובה יותר מהאזוראוס (לפחות אצלי) מוריד ב100+ כשאצל האזוראוס זה היה משתנה מ40-80 כל שניה shareaza 2120 - תוכנה נחמדה , מורידה 3 רשתות , לא משהו אבל אני פשוט סולד ממיולים למיניהם *** איך אתם מגינים על עצמכם? *** אני משתמש כרגע ב Peer Guardien 2 ומרוצה מאוד ועכשיו מנסה BLOCKLOIST MANEGER וPROTOWALL
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-