עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני עושה סקר איזה דפדפדן הוא המהיר והנוח ביותר לדעתכם כיום. אשמח אם תגיבו ותתנסו סיבה למה.. לא רק להצביע סתם.. אם יש לכם עוד דפדפנים שלא הוספתי בסקר אז תגידו.. הצבעתכם חשובה, תודה דניאל.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. באתי לשמור אותו וזה בדיוק נתקע סיימתץי את זה אחרי 10 דקות עם CTRL ALT DEL הקובץ לא נשמר. יש דרך לשחזר את מה שרשמתי שם?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מדובר בתוכנה נגד וירוסים והגנה בזמן גליש, ה ככל שידוע לי. חברת baidu , אם אני מאיית נכון את השם, היא חברה שמחליפה בסין את גוגל מתפרנסת מהגלישה עצמה ולא מתוכנת אנטי וירוסים , לכן התוכנה חינמית לתמיד ומתעדכנת תמיד (לא סובל את התוכנות החינמיות המוכרות של אנטי וירוס שמזבלות את המוח ומטרידות לאחר זמן מה כדי שאקנה תוכנה בתשלום).

5. Started by שחק,

למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Xmen,

המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה עם DOK. כל הקבצים והתיקיות שבו נהפכו לקיצורי דרך. הצלחתי לראות את הקבצים המקוריים בעזרת שימוש בפקודה ב CMD attrib -h -r -s /s /d E:\*.* בנוסף לקבצים אני רואה קובץ vbs שנקרא: aljazeera-sport+2 שאני מנסה למחוק אותו הוא נמחק. אבל אחרי כמה שניות הוא חוזר. אני מניח שזה משהו שנמצא על המחשב עצמו, אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. גם סריקה של המחשב עם אנטיוירוס לא מצאה שום דבר האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by IG,

יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yosi b,

בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם

15. Started by Guy950,

אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by DarkShnizel,

יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן ותודה לעוזרים מראש יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia geforce gt220 חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור H.D אני רואה תמונה ללא סאונד כמובן שהעברתי בהגדרות סאונד ליציאה דיגיטלית ניסיתי לשחק עם ההגדרות (ב - realtek HD audio manager) ובטעות גם מחקתי את ההגדרה ליציאה דיגטלית אז ככה - 1. איך אני מגדיר מחדש את יציאת האודיו הדיגטלית? 2. איך אני מצליח לשמוע אודיו בטליוזיה בחיבור h.d ולא רק וידיאו? תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by moshen1169,

יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by approx,

היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.