תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי טבלת אקסל המכילה תרומות. התרומות מסווגות על פי התארך. מתחילת החודש, עד לסופו. הבעיה: אני מעוניין לייצר סיווגים אחרים. ז"א פילטרים אחרים. למשל - לראות מה הסכום המירבי שנתרם (דהיינו - סיווג על פי סכום). למשל - סיווג על פי ההערות (אלה שנרשמה הערה לצד תרומתם, ואלה שלא). למשל - סיווג על פי שם. או על פי תאריך. אני יודע שזאת שאלה מאוד לא-מפותחת, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לשנות סיומת של קבצים בבת אחת? נגיד אני רוצה לשנות למלא קבצים את הסיומת ל PNG* ולא לשנות לכל קובץ אחד אחד. מערכת ההפעלה שלי היא WIN2K תודה, בן-אור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל ליצור בסופו של דבר דיסק עם תמונות, באיזשהו תפריט נוח ויפה. אני פשוט מכין דיסקים לכבוד סיום קורס בצבא. אם למישהו יש ניסיון עם תוכנה מסוימת, או רעיון איך לעשות את זה, אני אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהתחלה בכלל לא יכלתי להריץ כלום עכשיו איך שהוא אפשר להריץ סרטים והכל אבל אין חיבור אינטרנט + הוא מנסה להתחבר ללא הצלחה ...DISABLE ..ENABLE ...כיבוי מודם ...כלום לא עוזר מה גם שהמחשב קופא ל3 דקות ורק אז משתחרר בהתחלה של המסך כניסה של יוזר וססמא ... העפתי את SYGATE ....NOD ....והכל כדי לבדוק אם קשור ..עברתי על ה MSCONFIG ...כלום לא עוזר עשיתי ריסטור של 4 ימים אחורה - לא עזר ... MALEWAREBYTES גם מוצא את ה USERINIT הזה + NOD32 אבל לא מצליחים להסירו ...משום מה בSAFEMODE ה MALEWARE לא מוצא אותו יש לי גיבוי של IMAGE ACRONIS שעשיתי אבל לפני חודשיים , לא ממש בא לי עכשיו לעשות אותו אלא מוצא אחרון תמונות מצורפות נ.ב חייב את עזרתכם בדחיפות כי לא יהיה לי אינטרנט לקרוא את …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה: ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה. איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן? מצ"ב הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקדמה: מה זה פורום תוכנה יש מלא שימושים לתוכנות גם משחקים הן תוכנות ויש כאן פורמים למשחקים, אבל אין לכל שימוש מהן: יש תוכנות לקיבוץ, יש לעריכה, יש לגיבוי, יש לתחזוקה, יש להגנה, יש להעצה, יש לבדיקה, יש לכתיבה, יש לצריבה, יש למסרים מיידיים, יש שהן שרת למשחקים ישנים, יש לקניית משחקים, ויש עוד מלא. לא מצאתי פורום מתאים אז אני כותב כאן (אמור להיות בתוכנות לעריכה): אני משתמש בתוכנה בשם DivX Converter שערכה לי מצויין את הקובץ "עופרה חזה - הכאב הזה Ofra Haza - My Aching Heart" אבל בקובץ "BF4 GamePlay 5.1 HD" היא יודעת שהקובץ הוא ברזולוציה 1920*1080 ומשום מה היא רוצה לערוך אותו ברזולוציה 1280*720. למה אני לא יכול להוסיף שמע לקובץ הוידאו ולשמור על הרזולוציה שלו כמו בעופרה חזה-הכאב …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי (אחרי ביקור במספר אתרים שאת שמם ותוכמן לא נציין), עולה כל הזמן חלון אקספלורר עם הכתובת הנ"ל. כל פעם שסוגרים את החלון נפתח אחר במקומו (ולפעמים נפתחים גם 10 ו20). יש לו Spybot וגם Ad-Aware Se ושתי התוכנות עובדות ומעודכנות, מה שגם בכל פעם שהוא מריץ אותם התוכנות מגלות משהו בסגנון של עוד 20 קבצים חדשים!!! (גם אם זה שניה אחרי שגמרנו את הסריקה)! יש פיתרון? עצה? משהו? איך נפתרים מה-Spyware הנורא הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש בפיירפוקס יכול להיות נוח ומהיר אף יותר, אם משתמשים בכמה קיצורי מקלדת שימושיים. מדריך זה מראה את קיצורי הדרך השימושיים ביותר, שיקלו עליכם את הגלישה. המדריך כאן: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_29.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-