תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש דרך לשנות סיומת של קבצים בבת אחת? נגיד אני רוצה לשנות למלא קבצים את הסיומת ל PNG* ולא לשנות לכל קובץ אחד אחד. מערכת ההפעלה שלי היא WIN2K תודה, בן-אור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה המעצבנת הזאת? האם ישנו איזה פיתרון? אני חייב לציין שיש לי במחשב כל מיני מקודדים למיניהם אבל יש סרטים עם ווליום נמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין מה התוכנה הכי טובה שיש להעתיק שירים מדיסק מוזיקה ל MP3. בנוסף לזה אני לא מבין למה השמות של השירים לא נקראים מהדיסק. אני משתמש ב EASY CD DA CREATOR. תודה רבה יניב
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נא לציין גם גרסא אני אישית משתמש: azureus 2.3.0.3-B13 - תוכנה מצויינת אבל כרגע עושה לי בעיות BitComet 0.59 - חייב להודות טובה יותר מהאזוראוס (לפחות אצלי) מוריד ב100+ כשאצל האזוראוס זה היה משתנה מ40-80 כל שניה shareaza 2120 - תוכנה נחמדה , מורידה 3 רשתות , לא משהו אבל אני פשוט סולד ממיולים למיניהם *** איך אתם מגינים על עצמכם? *** אני משתמש כרגע ב Peer Guardien 2 ומרוצה מאוד ועכשיו מנסה BLOCKLOIST MANEGER וPROTOWALL
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקמתי קובץ ראר ונתתי לו ססמה עכשיו אני לא זוכר את הססמה האם יש דרך לחלץ את הקבצים בלי הססמה או לפרוץ אותה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעדכן את הJAVA לגרסה האחרונה ומקבל שגיאה מוזרה שאני לא מבין איך אני פותר אותה. אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב תום.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתדע להציג בצורת מצגת קבצי מולטימידה כגון:קבצי התמונות, קבצי וידאו למינהם, פלאשים וכו'. כלומר נגיד ויש לי תקייות עם סרטים, תמונות, מצגות (PPS), פלאשים ועוד שאני יכול להגדיר מעבר קבוע מראש בינהם. כמו שיש לנו אפשרות הצגת בתור מצגת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-