תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש בפיירפוקס יכול להיות נוח ומהיר אף יותר, אם משתמשים בכמה קיצורי מקלדת שימושיים. מדריך זה מראה את קיצורי הדרך השימושיים ביותר, שיקלו עליכם את הגלישה. המדריך כאן: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_29.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לצריבת DVD עבור צורב שלא קורא DVD?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה הורדתי היום סקייפ , לחצתי על ההתקנה וזה רשם לי את השגיאה הזאת . מישהו יודע איך לסדר את זה ?.. תודה מראש . http://img79.imageshack.us/my.php?image=74243881jp3.png
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעדכן את הJAVA לגרסה האחרונה ומקבל שגיאה מוזרה שאני לא מבין איך אני פותר אותה. אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב תום.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק לאתר שמלמד על פקודות דוס למיניהם ואם אפשר גם תוכנות לבדיקת המחשב בדוס
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם מומלץ? או לבחור בWIN7? מדובר בפוטושופ ובפוטושופ לייטרום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של התוכנה, ומשום מה היא לא רוצה להעלות אוטואמטיתא ת הכתוביות שנמצאות בתקייה ביחד עם הסרט, מן הסתם שגרירה לתוכנה עובדת, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? לא הצלחתי למצוא משהו מנבירה מהירה בהגדרות.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו זה רק אני או שלעוד מישהו יש בעיות עם הקידוד בdivx 5????? ??? זה עושה לי קפיצות בסרטים וזה ממש לא מצחיק אחרי שאתה מחכה 10 שעות בשביל סרט. זה בעיה אצלי או שעוד מישהו נתקל בזה?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-