תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עושה סקר איזה דפדפדן הוא המהיר והנוח ביותר לדעתכם כיום. אשמח אם תגיבו ותתנסו סיבה למה.. לא רק להצביע סתם.. אם יש לכם עוד דפדפנים שלא הוספתי בסקר אז תגידו.. הצבעתכם חשובה, תודה דניאל.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם התוכנה Avidemux: היא קורסת לעיתים קרובות כל פעם שאני פותח סרטון בה, וכמו כן אינני יכול לשמור בה סרטונים ערוכים בפורמטים שונים מ-AVI (המצלמה שלי שומרת סרטונים בפורמט MOV). איך אני פותר את הבעיות הללו ? עדכון 1: עניין הקריסה של התוכנה נפתר, ע"י התקנתה מחדש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ולמה לשים לב ?? האם למישהו יש נסיון עם צריבת CDR 900 ואם כן האם יכול ורוצה לשתף את הפורום !!! אגב הצורב שלי הוא Ricoh Mp-7163A 32X16X10 תודה !!! :-/ ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצריבה נתקעת ב 3 אחוז דפקתי כבר 2 דיסקים ... יש לציין כי זאת הפעם הראישונה שלי שאני צורב ISO אני יודע שהת'רד הזה יכול להיות לא חוקי אני מצטער מראש פשוט אני חיייייב לדעת איך צורבים ISO מי שיודע שיפנה לאי סי קיו במידה והמנהלים יראו את הת'רד הזה כלא חוקי ... מצטער מראש . :-\
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמסוגלת להסתיר את כתובת ה ip שלי? או שישנה אפשרות לקספרסקי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ipkonfig.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=29 זה מטורף לי זה פשוט הרבה הרבה יותר מהר ! כדי שתעשו את זה גם ...!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-