תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי KASPERSKY 5.0.376 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב האנטי וירוס הזה עושה בדיקה לכל הקבצים של ה STARUP, קבצים בזכרון ועוד כל מיני כאלה איך אני מבטל את זה תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם ההודעה קשורה לפורום הזה אם לא אז תעבירו לפורום המתאים בכל אופן קניתי מחשב חדש,וכשאני מנסה לצפות בסרטי הוידאו באתר הספורט one אני לא מצליח אני שומע סאונד אבל אין תמונה התקנתי את חבילת המקודדים k lite 3.80 ,זה לא עזר ברצוני לציין שהבעיה קיימת רק באתר One ועדיין לא נתקלתי בה בשום אתר אחר
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נניח ויש משחק בקובץ BIN ...האם כדאי שאפשר יהיה לשחק בו אני צריך לצרוב את הקובץ CUE שלו ואז להפעיל אותו רגיל או שאיך זה עובד???? (מצטער אם טעיתי במיקום של הת'רד.. לא בטוח לאן זה שייך) תודה רבה.... עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו מועדון ביליארד ואנחנו מחפשים תוכנה לניהול המקום. אני מבין בזה כמו שאני מבין בביולוגיה (קוראים להוא דארווין, לא?)... דרישות: תמיכה בהנחות כרטיס חבר, הפיכה לחברי VIP, הגדרות הנחות ומבצעים. סגירה ופתיחת שולחנות לפי שעות ותעריפים כולל אופציות להעברת שולחנות, העברות פריטים בין שולחנות. ניהול מלאי, ניהול משכורות עובדים, פירוט הכנסות וכו'. עמדות 1.קופה 2.ברמן 3. מלצרית ובונים למטבח. כמובן שנצטרך עוד אופציות, אבל כרגע לא עולים לי בראש... שאלות: 1. איפה יש מידע על תוכנות כאלה? חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי היה אתרים לבניית תוכנות בלי פרטים ומידע... 2. כמה מחשבים צריך כדי להפעיל תוכנה מסוג זה (האם לכל מסך חייב מחשב)? 3. האם מסכי מגע עולים בהרבה יותר י…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פתאום כל קבצי Windows Media Player התחלפו לקבצים כאלה http://img86.imageshack.us/img86/162/windowsmediaplayeroo4.jpg איך אני מחזיר אותם לאייקון הרגיל של WMP
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
ושיהיו לה אופציות לעריכת הID3TAG, שינוי שם הקובץ ע"פי הID3TAG וכל החארטות האלה.... ורצוי שתהיה חינמית ובלי פרסומות ושאר בבל"ת!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ ראר עם תמונות אישיות והייתי שמח לפצח את הסיסמא של הקובץ. לנסות להזכר זה לא יעזור כי ניסיתי מליון ואחת ססמאות שלי .. חשבתי לרגע על זה שאני לא חייב להשתמש בBrute force כי אין לי סבלנות לזה .. וזה לא כ"כ יעיל .. אבל בקטע הקוד חייב להיות if (passwordCorrect) extract() ; else showWrongPassword(); אני צודק? HEX יהיה יעיל?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את השמע בקדמת המארז, מה שעשיתי זה חיברתי את הכבל AC 97 ל F_AUDIO. העניין הוא שזה עדיין לא עובד.. מה אני עושה לא נכון ? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, אחד החברים שלי פיתח שירות דוא"ל ציבורי ששמו tempyMail, המיועד עבור גולשים שמעוניינים לשלוח ולקבל מייל מתיבה אנונימית. הודעה זו נכתבת בשמו מכיוון שהוא מעוניין לפרסם את האתר בכדי לעזור לכל הגולשים המתוסכלים. השירות לא כרוך בתשלום ומיד עם הכניסה לאתר תקבלו תיבה ממנה תוכלו לשלוח ולקבל מיילים בצורה אנונימית לחלוטין! אני מודע לכך שיש אתרים רבים שנותנים תיבת מייל אנונמימית אבל עוד לא נתקלתי באתר המאפשר גם שליחה של מייל בצורה אנונימית וגם קבלה של מייל לאותה התיבה + אפשרות להגן על התיבה האנונימית בסיסמא (בתהליכי פיתוח מתקדמים) כתובת האתר: http://www.tempymail.com למה פיתחתי את tempyMail? אני מפתח אפליקציות בזמני הפנוי, וכמו כל מתכנת, אני נעזר בגוגל ע"מ למצוא קטעי ק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ ISO אני מעוניין לפצל אותו ככה שאני ישתמש בחלק הראשון ולאחר מכן שהוא יסיים הוא יבקש את החלק השני, וככה להתקין אותו אפילו אם אפשר לפצל למספר חלקים שהוא יבקש קובץ אחד בכל פעם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להריץ קובץ סרט המחשב נכנס לאיטיות מחרידה ולא מצליח להקרין את הסרט. ניסיתי עם כל מיני נגנים, אותה בעיה אצל כולם. יש עצות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי היום אימיול...ותהיתי אולי מישהו פה יעזור לי להגיד אותו כדי שאני אקבל את התוצאותך הכי טובות! בכל מקרה כרגע אני מקבל low ID מכל השרתים... אז אולי גם מישהו יעזור לי לפתור את זה! בתודה Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-