עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Zeev86,

האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by steve_morse,

שלום רב, אני מנסה לעדכן את הJAVA לגרסה האחרונה ומקבל שגיאה מוזרה שאני לא מבין איך אני פותר אותה. אשמח לקבל עזרה. שבוע טוב תום.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by url,

תגידו זה רק אני או שלעוד מישהו יש בעיות עם הקידוד בdivx 5????? ??? זה עושה לי קפיצות בסרטים וזה ממש לא מצחיק אחרי שאתה מחכה 10 שעות בשביל סרט. זה בעיה אצלי או שעוד מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, the title speaks for itself.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by constantine,

איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. [flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by overload,

פעם אחרונה ודי אני חושב.. נעשה בפוטושופ CS ופלאש MX http://www.deviantart.com/view/23357750/

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by z.g,

יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AliceInChains,

אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by wrecker,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by lharpaz,

שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shaithebest,

הקמתי קובץ ראר ונתתי לו ססמה עכשיו אני לא זוכר את הססמה האם יש דרך לחלץ את הקבצים בלי הססמה או לפרוץ אותה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

;D

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by serialmaster,

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

שלום יש לי בעיה עם ספייוואר ממש ממש מעצבן....בזמן שאני גולש (גם אם אני לא לוחץ על כלום) פתאום קופצים 2 חלונות של אתרי פורנו כמובן...ובמקרה היותר גרוע גם קופץ חלון של מדיה פלייר ומתחיל לנגן סרט פורנו.... אני מריץ ADAWARE +SPYBOT+NOD 32 גם ב SAFE MODE וזה לא עוזר אשמח לעזרה תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים