עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tzvikaaa,

שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את ‎msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by haim2468,

שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shay205,

ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by daniel0089,

שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SilentDawn,

יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Bug2000,

הצריבה נתקעת ב 3 אחוז דפקתי כבר 2 דיסקים ... יש לציין כי זאת הפעם הראישונה שלי שאני צורב ISO אני יודע שהת'רד הזה יכול להיות לא חוקי אני מצטער מראש פשוט אני חיייייב לדעת איך צורבים ISO מי שיודע שיפנה לאי סי קיו במידה והמנהלים יראו את הת'רד הזה כלא חוקי ... מצטער מראש . :-\

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שאלה בכותרת... תודה

18. אני זקוק לאתר שמלמד על פקודות דוס למיניהם ואם אפשר גם תוכנות לבדיקת המחשב בדוס

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. האם מומלץ? או לבחור בWIN7? מדובר בפוטושופ ובפוטושופ לייטרום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by דיוגנס,

לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SloOmPer,

אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.