תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כל האייקונים מסומנים בכחול משום מה ואין אפשרות לבטל את זה , מה עושים ? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט bin עם איזו תוכנות יש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי בשבוע שעבר את תוכנת JDOWNLOADER ששמעתי עליה רבות ועל שביעות רצון האנשים שהורידו אותה וכמו כולם באתי לקובץ ענק שאני רוצה להוריד אותו גררתי אותו עם העכבר ולחצתי העתק ואכן זה הופיע בלשונית ה linkgrabber שלי למי שמכיר את התוכנה.. ושם סימנתי את הקבצים ולחצתי play ואכן הקבצים נמצאו בלשונית ההורדות אך לא ירדו בפועל דבר שאני לא מבין כי לפי מה שהבנתי אחרי כל הפעולות שעשיתי התוכנה הזו אמורה לעבוד ללא בעיות.... או ששכחתי משהו להגדיר? אשמח לעצות ולעזרה בפתרון הבעיה שבוע טוב וחג שמח שחף
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, האתר מיועד לאבא שלי, שהוא צלם. והנה כמה תמונות. http://img26.picoodle.com/data/img26/3/8/31/f_VWsitem_177264b.jpg במקום שישנה התמונה האדומה הגדולה יהיה פלאש של תמונות מתחלפות. ***עריכה: זה הוא עמוד הבית, לכן מכיל מעט מאוד פרטים. עמודים אחרים יהיו עמוסים יותר במעט , אך על אותו בסיס רעיוני של קו חלק ונקי.***
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צילמתי וידאו במצלמה דיגיטלית A95, סוג הקובץ הוא avi. מה עושים על מנת להפוך את הוידאו ב- 90 מעלות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חזרתי מחופשה בחו"ל, הדלקתי את המחשב והכל היה יחסית תקין (חוץ מהבעיה הזאת). הפעם שהדלקתי קפץ רק windows help and support אחד, למרות שזה לא קשור. טוב, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב. כל איזה 20 שניות הסרטון נתקע והמסך נהיה ירוק, ואז היה כתוב display driver has encountered an error and has recovered או משהו כזה. החלטתי לעדכן דרייברים, להתחיל באלה של כ.המסך. בינתיים שכחתי לפתוח את ההורדה והתחלתי לשחק BFBC2. אחרי כ-10 דקות המחשב החליט לעשות ריסטרט על דעת עצמו, וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק, מראה לי את המסך "welcome" הזה של windows, וזהו. המסך נהיה שחור, והמחשב דולק. כרגע אני על safe mode. מה לעשות? לנסות לעדכן את הדרייברים דרך safe mode? לשנות את הסדר של ה boot?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לצריבת DVD עבור צורב שלא קורא DVD?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו מסויים ,שישנו באתר GOOGLE VIODEO. מצאתי את זה אבל לא הבנתי כלום משם: http://fucoder.com/code/google-video-bookmarklet/ איך אני מוריד משם קובץ וידאו אליי למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום בניתי שרות API שמשתמש ב API של INTERACTIVE BROKERS. השירות שבניתי + הDB + חשבון פתוח מול IB ע"י IB GATEWAY או לחילופין TWS צריך להיות פתוח בשרת. באיזה שרת כדאי לי לבחור, יש צורך ברמת אבטחה טובה. השימוש במערכת מול IB כרגע ינוהל ע"י אדם אחד. הפניה לשירות שיאחסן נתונים בDB יהיה מכמה מקומות. האם כדאי לפרק ל2 שירותים את השירות מול IB לשמור במחשב אישי? תודה על הייעוץ המקצועי.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מעיף את זה משם? רשום לי ממש ליד שם האתר שפתוח, MOZILLA FIREFOX (BUILD 2010120307514) זה סתם מיותר ומציק. ניסיתי להתקין מחדש, ולא צלח. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-