תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל ליצור בסופו של דבר דיסק עם תמונות, באיזשהו תפריט נוח ויפה. אני פשוט מכין דיסקים לכבוד סיום קורס בצבא. אם למישהו יש ניסיון עם תוכנה מסוימת, או רעיון איך לעשות את זה, אני אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן כרום משום מה כל פעם מחדש הוא מגדיר את המנוע חיפוש שלו לask ולא משנה כמה פעמים אני ישנה את זה לגוגל, פעם הבאה שאני יפתח אותו הוא יהיה עוד פעם ask, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד עצמאית את התוכנה הנ"ל גם באמצעות ספר או באמצעות האינטרנט מישהו יכול להמליץ ?? תודה מראש וחג שמח, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לדיסק my passport 500 GB (מלא כמעט לחלוטין) נפגם הMBR הדיסק מזוהה ע"י הManager אבל רשום כריק. בעזרת תוכנות שונות ראיתי שהטבלת partitions שלו ריקה. (היה partition יחידה קודם לכן) התוכנה testDisk כלל לא מזהה אותו. האם מישהו יודע על פתרון ? האם יש אפשרות להעתיק את הMBR וה Partition table מדיסק זהה פעיל ? בתודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם אחרונה ודי אני חושב.. נעשה בפוטושופ CS ופלאש MX http://www.deviantart.com/view/23357750/
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שנותנת לפצל ולקבוע גדלים של מחיצות לאחר התקנת מערכת הפעלה (XP,7) ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתדע להציג בצורת מצגת קבצי מולטימידה כגון:קבצי התמונות, קבצי וידאו למינהם, פלאשים וכו'. כלומר נגיד ויש לי תקייות עם סרטים, תמונות, מצגות (PPS), פלאשים ועוד שאני יכול להגדיר מעבר קבוע מראש בינהם. כמו שיש לנו אפשרות הצגת בתור מצגת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי איזה 20 תיקיות שבכל תיקייה יש איזה 5-10 קבצי וידאו כל אחד באורך של 5 דקות פחות או יותר זה תיקיות של מדריכים אני רוצה לקחת את כל הסרטונים האלו ופשוט לשלב אותם ביחד לסרט אחד ארוך מישו מכיר תוכנה כזאת?? משו בסגנון שאני פשוט ישים את כל הסרטונים בסדר שאני רוצה יילחץ על START ואז זה יעשה לי מכל הסרטונים סרט אחד ארוך תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-