תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?
-
היום כשגלשתי באינטרנט התחילו לקרות דברים מוזרים. קודם כל האף דפדפן לא מציג תמונות כשהוא מעלה אתר כלשהו. כמו כן הרבה פעמים הוא פשוט כותב שלא ניתן להציג את העמוד ורק אחרי רפרשים רבים אני מציג אותו- אבל שוב בלי תמונות. זה קורה גם במוזילה וגם באבנט. אפילו כדי לכתוב את ההודעה הזאת עשיתי רפרש כמה פעמים. וירוס או ספק? **מחובר לנטוויזן***משתמש בפרוקסי שלהם כמובן**** **אימול מוריד כרגיל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שסורקת את המחשב בשביל למצוא קבצי mp3 (מוזיקה) כפולים שהם לא באותו השם ואם יש אז גם סריקה של קבצים לפי האיכות שלהם,אורך הקטע וכ'ו... תודה צדיקים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בבית מחשב לנובו ויש שם את התכונה ONEKEY RECOVERY 7.0 שבאה עם המחשב ומה שהיא עושה זה לשחזר את המחשב למצב התחלתי שבו קניתי אותו יש במחשב הזה כונ ניפרד ששם התוכנה שומרת הגיבי הראשון(שנעשה בחברה) ואם אני רוצה אני עושה BOOT למתוכנה הזאת ומשחזר את המחשב כמובן שחיפשתי את התוכנה גם למחשב הביתי שלי אבל לא מצאתי כלום יש תוכנות נוספות שעושות את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר. אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד. הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם של הכרטיס הוא intel 82801 gb ICH7 צריך את הSound Max שלו אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מספיק חזקה שיודעת להשוות בין שני PDFים (דיי גדולים - 600-1000 עמודים) כולל טקסט וטבלאות, אם היא יודעת לזהות גם IMAGEים שנוספו הוסרו הוזזו זה יהיה בכלל מעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רק התקנתי את הWINDOWS, ואז המידה פלייר שלי לא הצליח לפתוח שום קובץ. מילא זאת היתה הבעיה היחידה אלא שגם כל אתר, שאני נכנס אליו ורוצה לצפות בכל מני STREAMING כמו SPORT5 וONE, הוא ישר נותן לי CRASH על כל הIEXPLORER. לאחר מכן, ניסית להתקין מחדש את הגרסה 10, לא עזר. לאחר מכן, הורדתי את הגרסה 11 BETA גרסה פרוצה ללא וידוא WIN חוקי או לא, ועדין לא מפעיל שום קובץ אלא ישר נותן CRASH.. אני מיואש.. אשמח אם מישהו ידע לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר שעות מחפש בגוגל פתרון לבעיה אני עובד עם windows 7 מחשב חדש לגמרי מהאריזה התקנתי java 32 ביט למרות שבמאפיינים של המחשב שלי כתוב מערכת הפעלה windows 7 64 ביט פשוט שאני מוריד 64 ביט ומנסה להתקין הוא רושם לי "יישום אינו נתמך ב win32" ממשהו כזה אז התקנתי את 32 בקיצור אני בא להפעיל את ה java control panel בלוח בקרה שאני לוחץ על זה כלום לא קורה עושה מלא לאגים למחשב ואחרי 2 דקות ממזער סמל של java בשורת התחל למטה ושלוחצים על זה שום כלום לא עולה. מה נובע מזה. אני מנסה להתקין משחקים וההתקנה של המשחקים עם java לא עולים. שאני נכנס לאתר עם java הוא עושה מלא לאגים לאינטרנט ולא מעלה כלום בסוף. חיפשתי בגוגל באנגלית מלא java control panel cant open וכו'... ואין שום דבר שיכול …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איני יכול לשלוח ולקבל קבצים באי סי קיו, יש לי איס קיו לייט, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
חברה אני חייב את הדרויור הזה בבקשה תביאו לי.. WiNMM WDM Audio driver
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מצאתי מברשות לפוטושופ CS. וזה דבר ממש מגניב אלה 2 עבודות ראשונות שלי איתם. שנייהם בגודל של דסקטופ 1152X אז מי שמעוניין שיתכבד. זאת אותה אחת בגרסה אחרת
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך אני יוצר קוו שיעבור לאורך הקטעים המסומנים באדום ויחלק אותם? יש כלי שעושה את זה בצורה מהירה נכון? ואיפה אני יכל למצא מדריכים טובים לדברים בסיסים כאלה במקס, מצאתי המון מדריכים לאיך למדל, אבל הם לא מלמדים על הכילים של התוכנה כמו שאני צריך. (3dSMAX 8 )
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-