עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. נגיד שאני מוריד סרט בקאזה שהוא Divx אז אי אפשר לפתוח אותו ואם זה Mpeg או משהו שהוא לא divx אז אפשר! האם יש דרך לראות את הסרט בזמן ההורדה????

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. איך עושים איחוי? יש תוכנה מיוחדת לשם כך? האם זה משנה באיזה תוכנה משתמשים? יש תוכנה שתניב איחוי יותר מוצלח מתוכנה אחרת? או שכולם בסה"כ אותו דבר ומבצעות את אותה הפעולה? מה היא התוכנה המוצלחת לעניין? (אפשר בתשלום) 2. למה זה בכלל כדאי ומומלץ לעשות איחוי ? 3. כל כל כמה זמן מומלץ לעשות את האיחוי ? 4. מה הן כל הפעולות שיש לבצע לפני פעולת האיחוי? (הבנתי שיש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לפני, מה היא הפעולה?) 5. האם צריך לעשות איחוי רק למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? או גם למחיצה השניה שעליה אין מערכת הפעלה? 6. מהו בערך הזמן שאמור לקחת האיחוי ? **************************************************** שאלה נוספת בקשר לתוכנה בשם advanced system care יש בה פעולת "איחוי כונן חכם" האם התוכ…

5. יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Joli,

שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by dudi2002,

פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי אנטי וירוס Microsoft Security Essentials עכשיו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי טוב כרגע בשוק שמגן הכי טוב על המחשב כי לי נראה שהאנטי וירוס הזה לא עושה את העבודה,אם יש לכם המלצות לאנטי וירוס טוב אשמח לשמוע. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי בעיה קטנה עם העכבר, איך אני גורם לו להיות מדוייק? ניסיתי הכל, לשחק עם הDPI, להעלות רגישות במשחק/בWindows או כל מיני קומבינציות בין שניהם, אבל אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה, או שהעכבר מהיר מדי (ועדיין לא מדוייק) או שאיטי מדי (אם אני מאט אותו דרך הwindows). כעיקרון ככל שהDPI גבוה יותר כך העכבר אמור להיות מדוייק יותר וגם איטי יותר (סורק יותר נקודות לשניה) אבל שילוב של מהירות גבוהה+DPI גבוה לא גורמת לדיוק. יש עצות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ybe,

על איזה תוכנה למדידת FPS במשחקים , אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, אני עושה סקר איזה דפדפדן הוא המהיר והנוח ביותר לדעתכם כיום. אשמח אם תגיבו ותתנסו סיבה למה.. לא רק להצביע סתם.. אם יש לכם עוד דפדפנים שלא הוספתי בסקר אז תגידו.. הצבעתכם חשובה, תודה דניאל.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by froggy,

שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. סבבה, החלטתי לעשות מעשה. מלא זמן אני רוצה שתיהייה רשימה של תוכנות לעריכה גראפית. שתיהייה בראש פורום הגראפיקה במצבSTICKY. אז אם מנהל הפורום רואה את זה, אולי הוא יכול לSTICK HTIS בקשה?... חוקי התרד : 1) נא לצרף לכל תוכנה לינק לאתר בית + רישיון (חופשי, שיתופי) 2) בקשה בלי להספים, אנחנו רוצים תרד נקי... 3) אני אוסיף את כל התוכנות שירשמו לשדף הראשי, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם לדף האחרון... תוכנות : wings 3d : תוכנה מעולה לעריכת תלת מימד. מ-ע-ו-ל-ה. : www.wings3d.com : חינם. - 3d Canvas : תוכנה מעולה לאנימציה תלת מימדית : http://www.amabilis.com/downloads.htm : חינם. - The Gimp : תוכנה לציור דו מימדי. פרויקט לינוקס פתוח. אחלה תוכנה : http://www.gimp.org/ : חינם - Zbrush 2 : …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יום נעים לכולם, אני מנסה לנגן כמה קבציי MKV שונים (1080P) ונתקל לצערי בבעיה שחוזרת בכולם: האודיו והוידאו אינם מסונכרנים לחלוטין. יש לציין ששניהם רצים חלק לחלוטין ללא תקיעות, אך פשוט אינם תואמים. אני משתמש ב-KMPLAYER ואפילו ניסיתי לנגן את הקבצים ב-WMP המובנה בויסטה - והבעיה לא נעלמת. יש לציין שכבר התקנתי CCCP לפני שניסיתי לנגן ב-WMP ועדיין לא השתנה דבר. ייתכן שמדובר בחומרה בעייתית כלשהי? אולי העובדה שאני על VISTA 64 (חוסר תאימות כלשהו)? כל עזרה תתקבל בברכה - תודה. עידכון בנושא: הבעיה נפתרה בעזרת מדריך מצויין. פרטים בעמוד השני. תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי את הכותר הנ"ל בגירסת deluxe ולאחר העדכון האחרון של המשחק הוא לא עובד רואים את הודעת הפתיחה " inspired by historical event..... ולאחר מכן מסך שחור ניסיתי לעדכן דרייבים של כרטיס מסך , גם לבטא, גם לשנמך. ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לעדכן את כל ה c++ 2008.2005.2010 . .net וכו' ניסיתי לעשות תיקון לקבצים דרך המשחק ניסיתי לשנות ערכים בקובץ assassins ini כלום לא עוזר דברתי עם התמיכה של ubisoft הם בקשו שאשלח להם קובץ msinfo שלחתי להם ומאז נעלמו עקבותים הם לא מתייחסים להודעות ולא מעדכנים מה הסטטוס של הפניה. יש רעיונות מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by The-Devil,

מישהו התקין ? שיכול לתת חוות דעת על זה?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, אני לא יודע מאיפה הוא הגיע, מעולם לא הורדתי אותו, ואני מניח שהוא בא עם משהוא אחר שהתקנתי. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנס לפדפן-מנוע החיפוש בשורת הכתובות היא "Speedbit" במקום "Google". שיניתי את מנוע החיפוש לגוגל ואחרי סגירה של הדפדפן (Chrome) מנוע החיפוש "Speedbit" חוזר לתפוס את מקומו של גוגל. מחקתי את ה"Speedbit" הזה, ואחרי סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן-הוא שוב חזר. לא יודע מה לעשות, אני כבר שוקל לפרמט את המחשב... כמו כן, הרצתי סריקת אנטי-וירוס על המחשב, מחקתי כל תוכנה שאני לא רוצה מהמחשב שלי-וזה לא עזר. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש, אליסף

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי את הוירוס Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ni ו- Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ij במחשב, אני לא יודע איך למחוק אותם, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להוצאת של כתוביות בעברית ויצירת קובץ .srt מתוך DVD או מתוך קבצי idx, sub. ניסיתי מספר תוכנות כמו subrip אבל הקובץ שנוצר מכיל מחרוזות עברית הפוכות, וכאשר אני צורב אותו הכיתוביות הפוכות. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם חילוץ כתוביות בעברית ויכול לתת לי כיוון לפתרון (אולי אפילו תוכנה שמתקנת אוטומטית את קבצי srt לאחר יצירתם). תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים