עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cganir,

שלום. יש לי בעיה.התקנתי את האייסיקיו החדש, ובכל פעם שאני עובר בין היוזרים, האייסיקיו מצמצם את עצמו כאילו התנתקתי מהרשת. אני יודע שבגרסאות קודמות זה לא היה קיים, וזה נורא מפריע.אנחנו שני אנשים שעובדים על המחשב, וזה די מתסכל שהאייסיקיו נסגר ככה. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by malcolmx9,

אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zebra,

האם יש אופציה להעביר רשיון של תוכנת בבילון ממחשב ישן לחדש ואיך???

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. סבבה, החלטתי לעשות מעשה. מלא זמן אני רוצה שתיהייה רשימה של תוכנות לעריכה גראפית. שתיהייה בראש פורום הגראפיקה במצבSTICKY. אז אם מנהל הפורום רואה את זה, אולי הוא יכול לSTICK HTIS בקשה?... חוקי התרד : 1) נא לצרף לכל תוכנה לינק לאתר בית + רישיון (חופשי, שיתופי) 2) בקשה בלי להספים, אנחנו רוצים תרד נקי... 3) אני אוסיף את כל התוכנות שירשמו לשדף הראשי, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם לדף האחרון... תוכנות : wings 3d : תוכנה מעולה לעריכת תלת מימד. מ-ע-ו-ל-ה. : www.wings3d.com : חינם. - 3d Canvas : תוכנה מעולה לאנימציה תלת מימדית : http://www.amabilis.com/downloads.htm : חינם. - The Gimp : תוכנה לציור דו מימדי. פרויקט לינוקס פתוח. אחלה תוכנה : http://www.gimp.org/ : חינם - Zbrush 2 : …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by meirbit,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by roykoo7,

התוכנה ERD commander היא רק ל WINDOWS XP ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Mr.Angel,

שלום, לאחרונה אני מגלה בעיות אצלי בנורטון סיסטמוורקס 2006. אבל אין לי שום רצון לתקן אותו משום ששמעתי כבר הרבה פעמים שיש הרבה מאוד וירוסים שהוא לא מגלה, ועדיף לעבוד עם תוכנה אחרת. אז השאלה שלי היא איזה תכנה אתם ממליצים לי להשתמש בה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by benor,

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. http://www.ipkonfig.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=29 זה מטורף לי זה פשוט הרבה הרבה יותר מהר ! כדי שתעשו את זה גם ...!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב אז ככה.... לא יודע למה אבל עד עכשיו הייתי דיי חסיד של קאזה ובחרתי לא להתעניין בכלל בתוכנות השיתוף האחרות. אבל בזמן האחרון אני רואה הרבה ת'רדים על eMule והחלטתי לנסות. הורדתי את התוכנה ו... אני לא יודע מה לעשות. עשיתי חיפוש בפורום אבל יצאתי יותר מבולבל ממה שנכנסתי... ולכן אני רוצה לשאול כמה שאלות בסיסיות: 1. מה אני עושה בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה? הורדתי את גירסת ה - פלוס והיו שם שני סרברים, שלא הצלחתי להתחבר אליהם. מאיפה אני מוצא עוד סרברים? הבנתי שצריך לחפש בפורום של eMule. איפה זה? 2. עוד הבנתי שמהירות ההורדה מאוד תלויה בהגדרות של התוכנה (מהירות העלאת קבצים וכו') - מישהו יכול להגיד לי מה ההגדרות האופטימליות בשבילי - אני גולש ב - ADSL 0.5. אני יודע שה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. בהתחלה בכלל לא יכלתי להריץ כלום עכשיו איך שהוא אפשר להריץ סרטים והכל אבל אין חיבור אינטרנט + הוא מנסה להתחבר ללא הצלחה ...DISABLE ..ENABLE ...כיבוי מודם ...כלום לא עוזר מה גם שהמחשב קופא ל3 דקות ורק אז משתחרר בהתחלה של המסך כניסה של יוזר וססמא ... העפתי את SYGATE ....NOD ....והכל כדי לבדוק אם קשור ..עברתי על ה MSCONFIG ...כלום לא עוזר עשיתי ריסטור של 4 ימים אחורה - לא עזר ... MALEWAREBYTES גם מוצא את ה USERINIT הזה + NOD32 אבל לא מצליחים להסירו ...משום מה בSAFEMODE ה MALEWARE לא מוצא אותו יש לי גיבוי של IMAGE ACRONIS שעשיתי אבל לפני חודשיים , לא ממש בא לי עכשיו לעשות אותו אלא מוצא אחרון תמונות מצורפות נ.ב חייב את עזרתכם בדחיפות כי לא יהיה לי אינטרנט לקרוא את …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by m53242,

לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!

18. יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום. אני לפני פרמוט מחשב ורוצה לגבות את הפיירפוקס, גם ססמאות וגם מועדפים וכל אלו. אשמח לדעת מה ההמלצה שלכם לגיבוי הכי טוב. דרך הפיירפוקס עצמו או דרך תוסף כלשהו מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט bin עם איזו תוכנות יש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by guy94,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ZOOZIK,

כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by haim2468,

שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by kalisto08,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.