עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by marking,

כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nadavcj,

לפני חצי שנה עברנו דירה כאשר מהירות החיבור שלי הייתה 5 מגה תשתית בזק ספק בזק בינלאומי היו לי הרבה ניתוקים במסנג'ר אמרו לי שזה נובע מכך שאין לנו מרכזיית NGN בשכונה ובשביל למנוע את זה אני צריך לעבור למהירות גלישה של 2.5 לאחרונה החליפו למרכזיה שכזו והעלנו את המהירות ל 10 מגה. עדיין יש לי מליון ניתוקים של המסנג'ר וזה פשוט מרגיז. בזמן שהמסנגר מתנתק עדיין יש לי גלישה בדפדפן המחשב נייח ומחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייח נוסף מחובר באופן אלחוטי...בשניהם הניתוקים במסנג'ר קורים מה לעשות? חשבתי על פורטים...פתחתי המון סוגים שונים של פורטים. אני אובד עצות וזו בעיה מעצבנת אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by daniel0089,

היי, כרגע אני משתמש בFF אבל אני מרגיש שהוא קצת איטי והייתי רוצה לנסות משהו אחר... איזה דפדפן הכי מהיר ומה ההיתרונות והחסרונות של כל דפדפן. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

כאשר מופיעה הודעת שגיאה: the msdn collection does not exist. please reinstall msdn. לאחר חיפוש באינטרנט. ניתן להתקין visual basic services, אך הבעיה שהקבצים שוקלים הרבה מדי עבור ה56K שלי... הנה הלינק יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by AliceInChains,

אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by moshen1169,

יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by haim2468,

שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by url,

תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pssheba,

הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. -למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tomer_et,

לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט bin עם איזו תוכנות יש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים