עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nahum2,

איכן ניתן למצוא כזה? עדיף חינמי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. [flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by meirbit,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by EG,

אני מנסה להעתיק מהאינטרנט ב-COPY ו-PAST אבל הוא מעתיק לי את הטקסט הפוך הפכתי את הכתב בדף האינטרנט שייה הפוך העתקתי וגם זה לא עוזר. מה אני עושה? ??? חייב עזרה :smiley4:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by slrr,

אני חפשתי הרבה ולא מצאתי גם באתרים שבדביק וגם באתר של ACER (אי אפשר להוריד לא יודע למה).. תודה לכל העוזר.. הכי חשוב הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב הזה..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by marking,

כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. -למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by liav12,

אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. נגיד שאני מוריד סרט בקאזה שהוא Divx אז אי אפשר לפתוח אותו ואם זה Mpeg או משהו שהוא לא divx אז אפשר! האם יש דרך לראות את הסרט בזמן ההורדה????

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי את הוירוס Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ni ו- Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ij במחשב, אני לא יודע איך למחוק אותם, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shuy,

חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by אחד שיודע,

שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]

18. Started by avivlevy,

יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת : הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי "ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)" גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. איך נפתרים מזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אז ככה: אני צריך תוכנה להעלות את המהירות fsb זה גם יעלה לי את המהירות של המעבד וגם של הזיכרון..... :asthanos: אני גם צריך שהתוכנה תתמוך בלוח אם שלי: intel easton 815 אז אם למישהו יש ישלח לי לינק...... תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.