תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנת Office מ 2010 ומעלה חינמית, לא משנה הגירסהיש חיה כזאת? רק של מיקרוסופט.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן כרום משום מה כל פעם מחדש הוא מגדיר את המנוע חיפוש שלו לask ולא משנה כמה פעמים אני ישנה את זה לגוגל, פעם הבאה שאני יפתח אותו הוא יהיה עוד פעם ask, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! הורדתי את גירסה 7.0.1.321 של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי אבל שאני מנסה להתקין יש לי את השגיאה 1719... אני חושב שזה בגלל שיש לי את Windows XP64Bit... גם בגירסה 6.0.0.300 היה לי את אותה הודעת שיגאה אבל חבר הביא לי hotfix לwindows xp 64 bit והכל עבד כשורה אפשר בבקשה עזרה בהתקנה ?! תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה הורדתי היום סקייפ , לחצתי על ההתקנה וזה רשם לי את השגיאה הזאת . מישהו יודע איך לסדר את זה ?.. תודה מראש . http://img79.imageshack.us/my.php?image=74243881jp3.png
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק לאתר שמלמד על פקודות דוס למיניהם ואם אפשר גם תוכנות לבדיקת המחשב בדוס
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה המעצבנת הזאת? האם ישנו איזה פיתרון? אני חייב לציין שיש לי במחשב כל מיני מקודדים למיניהם אבל יש סרטים עם ווליום נמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-