עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by marking,

כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gal4545,

במהלך פתיחת פיקאסה מתבצע הכפלת כל התיקיות. למה? וכיצד ניתן להפסיק זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by The-Devil,

מישהו התקין ? שיכול לתת חוות דעת על זה?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by pyro_man,

ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Funkyzord,

אני צריך דחוף מאוד תוכנה שבודקת איזה תוכנות יש אל הport com 3 של המודם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by pssheba,

הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rantza,

התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by udi80,

הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by haim2468,

שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Jenia24,

יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by אנדי,

שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dor444,

היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by menahem2009,

יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BMN,

תגובות בונות בבקשה להתחשב בזה שזה הראשון שלי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by מסבחה,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה החינמי הטוב ביותר? ומה הבתשלום הטוב ביותר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by $שלומי$,

סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים