תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בFF אבל אני מרגיש שהוא קצת איטי והייתי רוצה לנסות משהו אחר... איזה דפדפן הכי מהיר ומה ההיתרונות והחסרונות של כל דפדפן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID). יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני חצי שנה עברנו דירה כאשר מהירות החיבור שלי הייתה 5 מגה תשתית בזק ספק בזק בינלאומי היו לי הרבה ניתוקים במסנג'ר אמרו לי שזה נובע מכך שאין לנו מרכזיית NGN בשכונה ובשביל למנוע את זה אני צריך לעבור למהירות גלישה של 2.5 לאחרונה החליפו למרכזיה שכזו והעלנו את המהירות ל 10 מגה. עדיין יש לי מליון ניתוקים של המסנג'ר וזה פשוט מרגיז. בזמן שהמסנגר מתנתק עדיין יש לי גלישה בדפדפן המחשב נייח ומחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייח נוסף מחובר באופן אלחוטי...בשניהם הניתוקים במסנג'ר קורים מה לעשות? חשבתי על פורטים...פתחתי המון סוגים שונים של פורטים. אני אובד עצות וזו בעיה מעצבנת אשמח לעזרתכם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו יש איזה תוכנה שבודקת את מערכת הקול במחשב? משהו כמו גצשרל כרטיס המסך רק במקום כרטיס מסך כרטיס קול ורמקולים? :s05: אם כן אז תצרפו גם לינק אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-