תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה לוקח לי יותר מדיי זמן לקודד לSVCD משהו באיזור ה6 שעות...לסרט באורך מלא...שעה וחצי... יש איזה תוכנה שאני יעשה איתה את זה יותר מהיר??..(עם כתוביות)..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מסמך מצורף בOUTLOOK 2003, עיבדתי אותו ושיניתי, שמרתי בSAVE ולא בSAVE AS ועכשיו אני לא מוצא אותו! הוא לא בRECENT והוא לא במסמכים האחרונים שבוורד ואני משתגע כי עבדתי עליו המון! מישהו יודע איפה אני כן מוצא אותו? (לא מצאתי ב"חיפוש" כי האפשרויות למילות מפתח היו רבות מדי- עימכם הסליחה)
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה כבר עולה לי על העצבים... יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף! אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו. מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג... ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו... וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU 1 - check Vcore settings כנ"ל לגבי CPU2. למה הכוונה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה תוכנה כדאי להשתמש חיבור בין קבצי וידאו בכל מיני פורמטים. לא בין פורמטים אלה כמה קבצים מאותו פורמט לחבר לקובץ אחד גדול.
-
- 9 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
טוב, חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב ואיתי מחשב חדש: desktop hp pavilion m8100n אני לא זוכר אם קיבלתי דיסק של הלוח אם, או אם איבדתי אותו אבל העובדה הגמורה היא שפשוט אין לי אותו. את המחשב קיבלתי עם מערכת הפעלה ויסטה, והחלטתי לפרמט אותו ולעבור ל XP הישן והטוב. מה שלא צפיתי זה שה XP לא ימצא ולא יתקין את הדרייברים לכרטיס רשת שלי (ethernet 10/100) , כלומר, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט! חיפשתי דרייברים לכרטיס רשת ולא מצאתי, אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד! הנה קישור למפרט של המחשב: http://computers.pricegrabber.com/desktop/m/39569266/details/ דרך אגב, אין לי מושג איזה לוח אם יש שם, אם זה קשור בכלל... תודה, עידו.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא רושם לי verifying DMI pool תמונה להמחשה בלבד- ולמטה הוא רושם לי MBR ERROR 3 זה לא מפריע לוונידוס לעלות, אבל אני רוצה להבין ולבדוק מה זאת הבעיה הזאת... ד"א יש מצב שזה קשור לכונן קשיח?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שניתן לגרום למחשב להידלק לבד באמצעות תוכנה או פקודה אם יש מישהו שיודע איך אני אשמח מאד... תודה. גיא
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה לעשות capturing ו-print screen אני מנסה לעשות print screen מתוך וידאו מאיזהשהו נגן , שאני עושה paste (לצייר למשל.) אני מקבל באותו מקום של הוידאו חלון שחור ! אותו דבר שאני מנסה לעשות capturing בעזרת casmtasia , אני מקבל מסך שחור במקום הוידאו. מישהו מכיר את הבעיה והפיתרון ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מה שאני צריך אני צריך שמישהו יהיה נחמד ויסביר לי בדיוק מה אני עושה כדאי להתחיל להוריד ב MIRC 6.12, מההתחלה עד הסוף (אפשר גם בפרטי, אפשר גם לא). ועד שאלה: יש לHW ערוץ בIRC ? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ פוטושופ ובו תמונת רקע ועליה הרבה שכבות של טקסטים. איך אני יכולה לסמן או לבחוא את כל שכבות הטקסט ולעשות שינוי אחד לכולם כמו גודל פונט או סגנון שכבה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש אבל לאלה שהשתמשו בה היו תוצאות טובות?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין לי מושג מה מחקתי אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט אקספלורר מופי לי הדבר הזה ואין לי מושג מזה מה עושים כדי להעיף את זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-