תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
רכשתי כונן Transcend 1TB StoreJet M3 הוא מגיע עם כפתור פיזי עבור גיבוי אוטמטי בלחיצה האם קיימת תוכנה או דרך כל שהיא להמיר את פעולת הכפתור? אני מעוניין שהוא יבצע הסרה בטוחה (win7x64)
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לוכלם! הסמסטר הזה החלטתי לעבור לכתוב הכל ישירות אל תוך המחשב שלי. אני משתמש בלוח כתיבה ובתוכנת OneNote 2013 שמותקנת במחשב, עד כה הכל טוב. התקנתי במחשב השני שלי (הביתי) את תוכנת הOnenote 2013 ויש לי סוגיה שאני מחפש פתרון בשבילה. בברירת המחדל של התוכנה, היא מנסה להבי מה כתבת בעט (בשביל שאם תחפש את זה במנוע החיפוש אתה תמצא את זה) הפונקציה הזו לצערי גורמת לבעיות, היא לפעמים מערבבת את המילים והסרטוטים. אחרי כמה שיחות עם הפורום של מיקרוסופט מצאתי את הסיבה. כאשר נכנסים לתוכנה, אפשר לגשת לאפשרויות > מתקדם > עט > אפשר זיהוי אוטומטי של כתב יד (יש שם קופסאת סימון) את האפשרות הזו ביטלתי במחשב הנייד שלי. וכאן באה הסוגיה, אחרי שהתקנתי במחשב הביתי את התוכנה, לא קיימת את הא…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה הOnline backup החינמי עם הכי הרבה נפח איכסון? לא ידעתי איפה לפרסם פה זה נראה לי הגיוני. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לא יודע עד מתי זה בתוקף Www.ononesoftware.com/creativelive פרטים על התוכנה https://www.ononesoftware.com/products/perfect-effects/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. הכתבה ב-HWzone 2. האתר הרשמי - ooVoo.com רציתי לשמוע חוויות שלכם מהתוכנה, ביקורות, וכל מידע אחר. אני עדיין לא הורדתי, אני הולך לעשות את זה היום. וזה נשמע כמו הדבר הגדול הבא (זוכרים את Skype). וזה גם ישראלי. ד"א, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הוידיאו של אירוע ההשקה, עם כל הדמו שעשו שם עם המנכ"ל וכולי? enjoy.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי משחק ושניסתי להפעיל אותו הייתה לי הודעת שגיאה שאין לי open gl 1.3 זה דרייברים או משו? מאיפה להוריד?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי לאימי אופן אופיס תוך הבנה שהיא תשרת את צרכיה הבסיסים : 1) צפייה במצגות הנשלחות לה למייל. 2) כתיבה ופתיחת מסמכים ברמה בסיסית. הבעיה היא בצורך הראשון, בעת פתיחת קובץ PPS ב OO הוא ניפתח לעריכה ולא לצפייה כפי שראוי ובנוסף ויותר חמור המוזיקה המצורפת אינה נשמעת בעת ההצגה (לאחר הרצת המצגת כמובן). הפיתרון הזמני שמצאתי הוא להתקין PPviewer, אך האם יש פיתרון איפה שהוא בהגדרות ה OO? חיפשתי וגיגלתי ולא מצאתי. אודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו') אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות. עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל. מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
התכנתי openoffice על המק שלי אבל אני לא מצליח לכתוב בעברית אני חושב שהסיבה לכך היא ש - openoffice משתמש בתת תוכנה של מק בשם X11 והיא די מבודדת את openoffice מהמערכת הפעלה אז כשאני מחליף שפה במערכת הפעלה openoffice לא מגיב להחלפה הזו מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.opera.com/download/get.pl?id=28548&thanks=true⊂=true דפדפן פשוט מהיר...והפעם כנראה בלי בעיות עם השפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בגרסה החדשה שיצאה יש שם דבר כזה שקוראים לו speed dial מישהו מכיר הרחבה ל firefox שעושה אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של uttorent, בהתקנה הוא חייב אותי להתקין על הדרך את optimizer pro, שזה תוכנת הגנה, עכשיו הוא הריץ אוטומטית סריקה על המחשב ( חדש ממש- סך הכל שבוע), והוא אומר שיש 1211 קבצים שצריכים טיפול, בנוסף יש לי Mcafee על המחשב, והוא לא התריע על הדברים האלו. השאלה שלי זה אם optimizer pro זה תוכנה אמינה ? ואם אני באמת צריך לתת לה לטפל בקבצים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה שפתאום יש לי התקן של Orbit-Explorer במחשב... זה מעצבן לאללה ואין לי מושג איך מסירים את הזבל הזה! בכל מקרה השאלה איך מסירים את החרטא הזה?? תודה.. 8)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה הורדתי את התוכנה OSCAR { מי של יודע תכנה של קודים לתוכנות ומשחקים} וכאשר אני משתמש בה אני יכול לרשום את התוכנה שאני מחפש הבעיה היא כאשר הוא מוצא את התוכנה הוא רושם לי את הקוד הרצוי בגיבריש אני לא מבין כלום האם יש דרך לתקן את הבעיה ? נ.ב הורדתי מספר פעמים את התוכנה אז לא צריכה להיות בעיה בהורדה.
-
אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE ומוגדרות בו 2 תיבות דואר: אחת פרטית ואחת משותפת (SHARED MAILBOX) שעובדים עליה כמה אנשים אני מעוניין להגדיר את המסייע מחוץ למשרד (OUT OF OFFICE) רק על התיבת מייל הפרטית רק שזה לא ממש אפשרי מכיוון שברגע שמפעילים את המסייע מחוץ למשרד הוא פועל על 2 התיבות אני יודע שיש אפשרות נוספת להגדיר כלל שברגע שמגיע מייל שהשם שלי מופיע ב- TO/CC זה מחזיר הודעה לשולח רק שהאופציה הזו לא עובדת כמו שצריך חשוב להדגיש שהתיבת מייל המשותפת היא למעשה התיבה הראשית והתיבה הפרטית כאילו מצורפת אליה אשמח לעזרתכם בנושא אם זה בכלל אפשרי תודה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הoutlock שלי לא שולח ולא מקבל דואר.. כשאני לוחץ על send/recive הוא רושם error ליד recive וטוען משהו שנקרא RSS feeds.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש ב Outlook 2010 [אך זה מתאים למיטב ידיעתי גם לגרסות קודמות]. נעלם לי המסך המפוצל, בו בחלק העליון מוצגות שורות הדוא"ל ובחלק התחתון תוכן השורה המוצגת. למיטב זכרוני זו הייתה ברירת המחדל, אך היא נעלמה פתאום לאחר ש Outlook נתקע ונסגר. לאחר שפתחתי מחדש אין תצוגה מפוצלת יותר... מישהו יודע איך מחזירים זאת ? [br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 19:11:48 OK! מצאתי חלונית קריאה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה דרך NEW MESSAGE ב OUTLOOK EXPRESS ? יש לי ":TO" שפה זה למי אני שולח (כתובת אי מייל) יש לי נושא ויש לי את תוכן ההודעה אני צריך לשלוח את אותו תוכן הודעה ואותו נושא רק לכמה אי מיילים שונים (כתובות שונות) איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-