תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לצרוב ISO שהורדתי מהאינטרנט, הגודל שלו הוא בערך 850 מגה, אבל הבנתי שכשצורבים את זה על דיסק 700 התוכנה מכווצת אותו. אז למה קיבינימאט זה לא צרב???? Recording device: LG CD-RW CED-8081B Recording method: Track-at-once Recording Speed: Max Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 0 Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [272476 Sectors] Thread1: Converting from Mode1/2352 to Mode1/2048 on the fly Thread2: Executing Thread2: Synchronizing Cache Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 272…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רשמתם לי כאן שהתוכנה הזאת עושה עבודה יותר טובה מ scandisk, חיפשתי אותו באתר של symantec ואין אליה זכר? היא באה כחלק מערכת תוכנות? יש אפשרות להשתמש בה בתור shareware,freeware ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK 1. איך עושים IMAGE עם הדבר הזה ?? 2. איך דוחפים את הIMAGE חזרה למחשב עם הדבר הזה... תודה... ;D
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ...זה לא נמצא באתר הרישמי של ASUS אז רציתי לדעת האם אלו גירסאות בטא או רשמיות. ואם הם אכן רשמיות אז למה זה לא מופיע באתר של ASUS?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה ההודעה הזאת בדיוק צצה אבל היא הופיע בדיוק אחרי ששלחתי מייל. אני לא יודע אם זה קשור אבל האייפי 213.57 שמופיע בהודעה הוא בטוח קשור למתב אינטנרט שהיא הספקית שלי. מה זה לעזאזל האתר הזה שהוא מפנה אותי עליו? ומאיפה לעזאזל צצה ההודעה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שאני מעוצבן חבל על הזמן.. מצטער, בקיצור כשאני עושה Create new connection ב WinXP עוד פעם אחת Next ואז בוחר את האפשרות השניה ולוחץ עוד פעם Next אני מקבל מסך שכאילו אני לא יכול לבחור כלום לא את ה Dial-up ולא את ה VPN ואני צריך דרך כולשהי בשביל ליצור חייגן בשביל להיתחבר ל ADSL.. מקווה לעזרה בתודה רבה kod-kod
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1002706608&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את המודם אבל לא מלוח הבקרה אלא לבד, ע"י מחיקת קבצים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה ביי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1002274755&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת: SMC TigerCard (8216L, 8216LC, 8216LT).z תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה באסה... אני לא יודע מה קרה אבל כשאני מפעיל סרט אז אני לא רואה חלק (smooth) על מסך מלא... כאילו נדפק המקודד של divx אבל גם אם אני מתקין אותו עוד פעם זה לא עוזר. נסתי להסיר את הדרייברים (det21.82) ולהתקין מחדש וזה עדיין לא עוזר. עוד דבר ששמתי לב עליו זה שההייקונים נראים פחות יפה עכשיו (יענו הצבע שלהם חלוד כזה). אהה ולא יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק כי שאני עובר מערכת הפעלה אז אפשר לראות חלק. אגב, נסתי להתקין גם את המקודד החדש וגם לא עזר.. בכל מקרה אני מתאבד אם אני אצטרך לפרמט בגלל זה!!
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פעם ביקשתי ממישהו עזרה בנוגע ל-Windows להפתעתי, הבנאדם שלח לי קובץ Gif חמוד ביותר שבו רואים את הפעולות שאני צריך לעשות בזמן אמת, כמו סרטון, כלומר ממש רואים את העכבר שלו זז ולוחץ על כפתורים, פשוט חמוד! זה היה לפני המון זמן ואני לא זוכר באיזו תוכנה הוא השתמש, אתם מכירים במקרה את התוכנה הזו? אני מחפש אותה כבר הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-