עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yaelgro,

אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  2. Started by or_,

כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by gt2,

שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. יש לי מחשב עם כרטיס מסך X300 לא חזק במיוחד וגם אני לא מיתכוון להישתדרג.. השאלה היא: כאשר אני מכבה את הLCD כשהמחשב עדיין דלוק ובא להשתמש בו לאחר כמה שעות אני מזיז את העכבר והמסך לא נידלק אני נאלץ לעשות ריסט למשב כדי לחזור להשתמש בו.... מה שניסיתי זה: 1, הגדרות צריכת חשמל - בכל המצבים, שמתי: לא לכבות כלום 2, שומר מסך כבוי 3, הגדרות כ.מסך ב- ATI CATALIST לדעתי תקינות 4, המחשב מחובר עם כבל DVI TO HD

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by אנדי,

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Arile,

סופש טוב, אני משתמש לי להנאתי במחשב ופתאום בום באם בים בוםםםםם ! ת-ק--ל-ה- !!!! אני לא מצליח להבין עד כמה בינה מלאכותית יש בתוכנות שהן מחליטות יום אחד נאה בזמן שאמורים לעבור לשעון חורף להתקלקל ולהתחיל לתרץ תירוצים להלן תמונה הממחישה: איך מטפלים בזה ובכלל מה זה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by Lior4543,

היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by EyalRDT,

משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by sapartil,

אני ממיר מ mp3 ל wave עם תוכנת ההמרה הזו MP3 WAV Converter 3.98 Portable התוכנה עבדה מצויין עד שפתאום סרבה להמיר שיר והקפיצה את ההודעה הבאה runtime eror this application has requested the run time to terminate it in an un usual way please connect the application suporte team for more infprmation מה הסיבה לזה או איך אני יכול לגרום לה להמיר את השיר שבגללו הקפיצה את ההודעה הזו ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by sby333,

שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by רומן גרוס,

שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?

15. שלום, כמו בכל לילה, השארתי את המחשב דולק. היום בבוקר כשהדלקתי את המסך, והזזתי את העכבר, המסך היה רק שחור (שחור דולק, לא שחור כבוי) חשבתי שהוא נתקע, ועשיתי ריסט האתחול היה תקין, והווינדוס עלה כמו שצריך הוא הגיע לשולחן העבודה, ופוף, המסך "כבה" (נשאר דולק, אבל שחור) המפרט שלי כמו בחתימה. אין שום OC לחומרה החיבורים תקינים, כי אחרי שהופיעה לי התקלה, פירקתי את כל המחשב, ועשיתי נקיון פסח. הוצאתי מלא אבק, והרכבתי הכל חזרה. הדלקתי שוב, ועדיין אותה הבעיה. מה יכולה להיות התקלה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בכרום זה רושם לי 103(net::ERR_CONNECTION_ABORTED): זאת השגיאה.. מחקתי את הכרום כמה פעמים והתקנתי מחדש , הפייסבוק עבד כמה ימים בסדר ושוב אני מקבל את אותה השגיאה. מכל דפדפן אחר זה גם עושה את אותה הבעיה. עשיתי סריקת וירוסים ומזיקים בכל התוכנות , אין שום דבר. אין לי מושג מה זה יכול להיות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by abarbotel,

מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]

18. אז הקלטתי דרך MP4 וזה יצא בקובץ WAV וניסיתי להריץ אותו בWINAMP וזה לא מריץ, ניסיתי במדיה פלייר 11 זה לא מצליח, ניסיתי בDIVX לא הצליח, ניסיתי בmedia player classic וזה רושם: C:\Users\Tal H\Desktop\REC0006.WAV::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_WAVE {E436EB8B-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0B…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by aldema,

אני פותח את האדובי פרימייר שלי וכל פעם שאני עורך משהו אז קובץ התמונה בסדר אבל האודיו תמיד הופך לOFFLINE בניגוד לאימג' שהם תמיד ONLINE.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? תודה.זה חשוב מאוד.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. מדובר במחשב חדש של חבר, שהותקנו עליו Windows 7 (ברוסית, אם זה משנה) וכן office 2007. הבחור משתמש בתיבת הדואר של ספקית האינטרנט באמצעות אאוטלוק ואינו מסתדר עם מחשבים יותר מדי, כך שהוא מעדיף להשאר עם מה שהוא מכיר גם אם זו לא השיטה האופטימאלית. הבעיה היא כזו: לאחר התקנת אופיס, ניסיתי להשתמש באשף ההגדרה כדי להגדיר את תיבת הדואר בתוכנה. אני לא מבין מה בדיוק קרה, אבל אחרי אותו נסיון ברגע שאני פותח את אאוטלוק קופצת ישר הודעת שגיאה בנוגע לקובץ VBscript.dll שאינו מופיע כביכול ברגיסטרי, ומציעה להוסיף אותו ידנית בעזרת regsvr32.exe או להתקין מחדש את ה"תוכנה". בהעיה היא שההוספה הידנית מתבצעת בהצלחה אבל לא עוזרת בשיט, ואילו התקנה מחדש של האאוטלוק ואף של האופיס כולו גם היא לא עוזרת, כך …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מחקו לי את האנשים באיסיקיו (בערך 200 אנשים) יש דרך לשחזר??

• 55 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  23. התקנתי ווינדוס מותאם אישית שחבר קינפג לי ... הווינדוס חוקי לחלוטין אני מדגיש !!! הבעיה היא שככל הנראה יש שם איזו תוכנה או קונפיגורציה באינטרנט אקספלורר שמונעת ממני לפתוח הודעה פשוטה בפורום ספציפי ! להלן פורום טלנירי בשוק ההון http://www.talniri.co.il/forums/forum.asp?id=1 כאשר לדומא נלחץ על הודעה מסוימת לא נקבל שום תגובה מצד הסקריפט לבצע אותה והתוכן לא יראה ... ( לדוגמא אם נעמוד עם העכבר על ההודעה , הסמן ישתנה למעין יד וברגע שנלחץ אנו אמורים לראות את התוכן ... אבל עם האקפלורר שום דבר לא קורה ) יש לציין שהדבר חשוב שכן אני עובד עם הפורום הזה על בסיס יומיומי ... עוד לציין שבפיירפוקס התמיכה לא מלאה וטובה דייה בפורום הנל ולכן אני משתמש באינטרנט אקפלורר ובפיירפוקס בקריאת ההודעו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. שלום, התיישבתי על המחשב ולהפתעתי אין לי קול. כשאני עושה ריסטרט למחשב הכל חוזר לקדמותו ויש סאונד ולאחר כמה שניות נעלם לי אשף הניהול של האודיו ואיתו הסאונד במחשב. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים