עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GeForce93,

שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!

2. תקלה במסנגר. רץ ברקע אבל אי אפשר להשתמש בו... עזרה בבקשה. במנהל ישומים אני רואה אותו רץ ולפעמים אפילו ב TRAY אני רואה אותו. אבל דבל-קליק עליו וכו' לא עוזר כלום. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by FuckMan,

שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  4. Started by Avi952,

במסך ה-LCD 19" הוא ננעל ברזולוצייה על רזולוצייה ברוחב של 480, ניסיתי לשנות את זה בדרייבר אבל זה לא הצליח , המסך נעול ל-640X480 כשהחלפתי ל-CRT הוא אפשר לי את שאר הרזולוציות. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום, ביצעתי הגדרות ל- outlook 2013 על מנת שיסונכרן מול תיבת הדואר של gmail נעזרתי במדריך שיש ב- HELP של gmail התוצאה היא סינכרון חד כיווני, כלומר outlook מקבל את כל המיילים אבל אם אני מבצע מחיקה למייל באוטלוק אז הוא לא נמחק בתיבת הדואר ב- gmail. אשמח לעזרה בנושא תודה !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arik100,

אז ככה אני ניסיתי לעשות שהחשבון שלי בגימייל ימשוך מיילים גם מהחשבון שלי בWALLA ככה שאני לא יצטרף להכנס לשניהם אלא רק לGMAIL אבל משום מה הוא אומר לי שיש תקלה או משו הסיסמא והשם משתמש בטוח נכונים אבל הפורט אני לא בטוח איזה פורט אני אמור להשתמש ? אם יש לכם עוד מידע בנושא אני ישמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן ערב טוב, ברשותי לפטופ LG F1 express dual pro (אולי יש קשר לעובדה שזה נייד או לדגם הזה). נתקלתי בשני תקלות חדשות שאין לי אפילו קו מחשבה למה זה יכול להיות קשור. 1. כל פעם שאני פותח את ה- EXPLORER V8 (ורק אותו, בגוגל כרום זה לא קורה למשל..) המסך מהבהב לשניה (כלומר נהיה שחור לשניה וחוזר). 2. מיידי פעם שאני מנסה לפתוח את האאוטלוק (2003 SP3), מופיעה ההודעה הבאה (מצ"ב כקובץ), והתוכנה עצמה מסרבת לעלות, לפעמים זה נפתר ע"י לחיצה נוספת להפעלה אבל לפעמים זה לא נפתר עד שעושים ריסטארט. עשיתי נקיון כללי למחשב עם CCLEANER הרצתי סריקה עם AVG שמותקן על המחשב ועם פנדה אקטיב סקאן (און ליין). עידכנתי את הדרייבר של הכ. מסך ועדין.. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eliXir,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)

9. הורדתי (בתשלום) את התוכנה הזו דרך חנות התוכנות של מיקרוסופט ולאחר ההתקנה אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת בכל פעם שאני מנסה להפעילה. אציין גם שבעת התקנת הגרסא החינמית של התוכנה ניתן לבחור בין 32 ביט ל64 ביט וכאשר בוחרים 32 התוכנה עובדת וכאשר בוחרים ב64 מקבלים את אותה הודעת שגיאה (בעת התקנת הגרסא המלאה דרך החנות של מיקרוסופט לא ניתן לבחור).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי תופעה מוזרה בעת מעבר לשפת הכתובה מעברית לאנגלית ולהפך alt+shift אני לא מצליח לעבור בין השפות רק בתנאי שאני עומד בשורת ה ADDRES רק אז ניתן לבצע את השינוי כאשר אני "עומד במקום אחר לא ניתן לעבור בין השפות מישהו מכיר את הבעיה הזו??? ואיך ניתן לתקן אותה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Wingedbull,

כשאני פותח את הדפדפן, זה לא מגיע לדף הבית ישירות אלא פותח טאב חדש ללא שום אתר. כנ"ל חלון הדפדפן נפתח בגודל קטן, ולא משנה אם אני מגדיל או סוגר אותו כשאתרים אחרים פתוחים ברקע, זה לא שומר. זו בעיה מטרידה, כי כל פתיחה מחדש אני צריך ללחוץ על דף הבית ולהגדיל את החלון. למישהו יש פתרון ?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shafik,

שלום רב, במקום עבודתי לאחר המשתמשים ישנה בעיה כשהוא מנסה לפתוח נוסחאות ב office 2010 שנוצרו ב MathType גרסה 5 הוא מקבל שגיאות (כרגע יש לו גרסה חדשה יותר של MathType) כשהוא מנסה לבצע REPAIRE כמו שהוא מתבקש הוא ממשיך לקבל שגיאות והתקלה לא נפתרת מצורף תצלום מסך לפי סדר הפעולות והשגיאות שהוא מקבל תודה רבה http://www.*צונזר*/my/zijnrywzjmmu.jpg http://www.siz.co.il/my/2qnkyktxdfzn.jpg

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by d-boy,

אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by srotem,

הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by jungle-man,

נתקלתי היום בתופעה מענינת ומוזרה: משתמש על אופיס 2007 (WIN7) אשר היו מקושר לו לאאוטלוק קובץ PST נוסף מעבר לmailbox, לא ברור מה עשה המשתמש (הוא לא ידע לאמר) אבל כלל התיקיות והמיילים בתוכם נעלמו. במקומם מופיע מייל אחד שנקרא בשם הקובץ ובגודל עצום של 985MB. גודל הקובץ המקורי, כאשר מסתכלים עליו בווינדוס אקספלורר נשאר הגודל המקורי 1.8GB, אולם בכל ניסיון לפתוח את הקובץ ע"י האאוטלוק מופיע בתוכו המייל היחיד בגודל 985MB. פתחתי את הקובץ באאוטלוק אחר והתופעה זהה. הרצתי scanpst מספר פעמים על הקובץ ולאחר זיהוי שגיאות ותיקונם, האאוטלוק פותח את הקובץ באותה צורה שגויה. רעיונות?

17. Started by Mczestaw,

כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by new1,

שלום, ברשותי חלונות 7. כשאני נמצא באתר מסוים אותו אני מעוניין לשלוח כלינק לחבר (file>send>link by email) בניגוד לעבר אז הכל היה תקין, עכשיו תוכנת הדואר (אאוטלוק) לא נפתחה והלינק לא נשלח. ניסיון לפתוח את התוכנה באופן נפרד, היא נתקעת ולא קורה שום דבר וצריך לבצע איתחול. אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לסייע? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dj gozlan,

שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by m53242,

שלום שתידעו בלי קשר חיבור סלולרי גלאסי 4S למחשב. אני היקנתי מחדש חלונות XP PRO SP3 אנגלית. עשיתי עידכונים מלאים מיקרוסופט. הכל עובד ותקין. הורדתי באתר סמסונג תוכנה KIES גירסה 2. התקנתי.ואח"כ היה עידכונים חדשים פעמיים לתוכנה KIES. גמר עידכונים וסוגר תוכנה KIES ופתאום בום הודעה שגיאה. מה זה דבר הזה הודעה שגיאה מוזרה.למה זה קורה? עשיתי כמה בדיקות במחשב שלי: 1. עשיתי בדיקה דיסק קשיח - ונימצא תקין 2. עשיתי בדיקה זיכרון 3GB - נימצא תקין 3. הסרתי תוכנה אנטי וירוס סיקיוריטי ESET . - והיתקנתי מחדש תוכנה KIES ועדיין אותו בעיה תקלה.לא עזר. 4. הסרתי כרטיס מסך ATI- HD3650 - והיתקנתי מחדש תוכנה KIES ועדיין אותו בעיה תקלה.לא עזר. 5. לקחתי חלונות XP בשפה עברית והיתקנתי מחדש.…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. כל פעם שאני מנסה לגבות את פיירפוקס, בסיום הגיבוי, התוכנה רושמת שקובץ הגיבוי פגום וקורסת. כל פעם שאני מסנה לשחזר את הגיבויים של פיירפוקס (ביצעתי התקנה נקייה כרגע של פיירפוקס) היא רושמת לי שאיננו מסוגל לגשת לאף אחד מקבצי הגיבויים וקורסת. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. Started by yosh45,

מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין

24. Started by natijarufi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  25. היי לכולם, נמאס לי כבר מהבעיה הזאת! התקנתי מחדש את המשחק, עשיתי פירמוט אינספור פעמים, עשיתי שחזור מערכת ומה לא, ועדיין אותה בעיה חוזרת אליי אחרי זמן מה של שימוש במחשב! אני לא יודע איך בדיוק להסביר אותה, אבל אשתדל: בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק (כרגע רק MW2 ו-BC2) אני פשוט לא יכול לשחק כי יש לי מין FPS drop וכנראה בגלל שיש לי 100% שימוש במעבד כל הזמן! היה לי פעם ויסטה 32Bit, אבל אז יצא Windows 7, אז התקנתי עם 32Bit. עבד בסדר (לפי איך שאני זוכר), אבל אז החלטתי לנצל במלואו שיש לי 4GB ז.פנימי ומעבד שתומך ב-64Bit, אז התקנתי W7 עם 64Bit. אחרי כשבוע של שימוש נדמה לי, פתאום הופיע הבעיה הזאת עם 100% שימוש במעבד! מאז אני כבר לא יודע מה לעשות, עשיתי פירמוט פעם התקנתי דרייברים ה…

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים