תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן ווידאו טוב... משהו בסגנון של ה BS Player הייתי שמח להשתמש ב BS player אבל יש לי בעיה איתו ולא ענו לי באשכול שפתחתי... אז אם אפשר לקבל ממכם המלצה לנגן בסגנון שלו, שיש אפשרות להוריד גרסא חינמית שלו אני אשמח
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להתקין ווינדוס xp או ווינדוס vista. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור ופחות במשחקים. בכלל מה ההבדל בין גירסא ביתית לגרסא מקצועית?, והאם כדאי ללכת על 32bit או על 64bit?. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה שיש לי וירוס במחשב של אבא שלי וכל תוכנת אנטיוירוס/אנטיספאייור שאני מנסה להתקין זה לא נותן לי להתקין ורושם שיש שגיאת WIN32 ,עשיתי סריקה למחשב עם הדיסק של קאספארסקי והוא כיויכול ניקה וירוסים אבל עדיין לא הסתדר המחשב, יש אולי המלצה לתוכנה כל שהיא שיכולה להציל אותי או אולי להכנס לחלונות ממצב בטוח ושם להתקין אשמח לשמוע על פתרונות מקוריים תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלוש בIE - בכרום אין שום בעיה (חוץ מאתרים שלא מוצגים טוב...) גם לא אחרי שהתקנתי IE8 גם לא בלי ADDONS גם לא בלי סקריפט הפרוקסי וגם לא אחרי שעשיתי RESET להגדרות משתמש תחת Internet options/advanced מה עושים? תודה למשיבים משתמש ב: win XP SP3 [אנגלית] pentium D 820 1Gb
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על תוכנות פיירוול-מה זה בדיוק? תוכנה כלשהי בעלת פורטים שמגנה על המחשב? מוירוסים? ואיזה גרסאות יש לה? צריך להתקין אותה? איך משתמשים בה? ופרמוט מחשב צריך תוכנה?נגיד אני מפרמט אבל רוצה לשמור כמה תוכנות שלא יימחקו איך אני עושה את זה? תודה וגם תוכנה שנקראת WinDVR מהי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע בדיוק איזה דרייברים צריך להוריד ומאיפה, ולמה. אשמח אם תתנו לי כאן קישורים ישירים לדרייברים, או שפשוט תגידו לי למה אני צריך למצוא דרייברים. Q6600+ac freezer 7 pro ABIT IP35 Geil DDR2 4096mb 800mhz BFG Nvidia GeForce 8800GTS OC 512mb PCIe 2.0 Samsung Sh-203B NZXT Hush + SeaSonic S12ll-500 500W Hauppauge winTv-PVR-150 MCE Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser Microsoft OEM Vista Premium ENG 32Bit המון תודות!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אינלי מושג למה אבל פתאום סרטי mkv ושירים בflac לא עובדים לי. עד עכשיו זה עבד לי מצויין ולא שיניתי/הורדתי כלום ככה סתם פתאום. זה פשוט לא מפעיל אותם או רושם error בbsplayer למישהו יש מושג למה? (ישלי win7 אם זה קשור) עריכה: אוקיי מחקתי codacs והורדתי חדשים עכשיו הסרטים עובדים אבל עדיין יש את הבעיה עם שירים באיכות flac שמשום מה לא עובדים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, לפני מספר דקות הוכרזה הבטא הפתוחה ל-Windows Live Essentials 2011. הורדה החל ממחר (או כבר היום, חמישי), כאן: http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta מקור: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/06/23/announcing-the-new-windows-live-essentials-beta.aspx שיפוצים נרחבים ב: Messenger, Photo Gallery, Movie Maker ו -Live Sync (שיבוסס על Live Mesh שעדיין פעיל אך עתידו עגום, רק עם פחות מקום אכסון בענן). עריכה: http://www.windowslivepreview.com.asp1-17.websitetestlink.com/essentials/
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כבר משחזרתי מבית הספר אני שם לב שיש בעיה להתחבר לאיי סי קיו, הוא מנסה להתחבר ולוקח לו הרבה זמן, ובסוף הוא מתחבר, ולפעמים בכלל לא. האם לעוד אנשים זה קרה היום? ואם לא אז מה הסיבה שזה קורה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוריד תוכנה שמדמה ממש מחשב כף יד ?... ידוע לכם על משהו כמוVirtualPC שיכול להריץ Windows mobile... בקיצור מחשב כף יד . תודה אשמח לתשובות .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה במייל של gmail. אני לא מצליח להוסיף אנשים לשליחה מרשימת התפוצה שיש לי. כשאני לוחץ על הכפתור הכחול למעלה הוא כותב שיש לי בעיה עם חוסם פופאפים אבל ניטרלתי את כל התוכנות שהיו לי וזה עדיין לא עבד לי. מה אני יכול לעשות.? תודה..ניר.
-
יש אצלי בעיה עם הפיירפוקס , לפעמים כשאני פותח אותו אני מגלה פתאום שכל המועדפים ששמרתי נעלמו לי(עשיתי גיבוי , אבל לא כל אתר שאני מוסיף למועדפים אני מגבה את הכל) וזה כבר ממש מעצבן , אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה , אצל חבר שלי זה גם קורה לפעמים , אבל לא בתדירות כמו אצלי... יש אולי איזה פיתרון לבעיה הזאת? *אני משתמש בגירסה האחרונה של הפיירפוקס.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! ביקשתי כאן לא מזמן המלצה ל2 כוננים, אבל במהלך הדיון הכל קצת הלך לאיבוד.. נסגרתי לגבי כונן אחד, לגבי השני אני אעשה קצת סדר מעוניינת בכונן נוסף, שיהיה מחובר למחשב נייח באופן יחסית קבוע בכדי לעבוד דרכו על עריכת סרטים בתוכנות: AVID, After Effects, Cubase. אני אזדקק לe-SATA בתוכנות הללו? ירגישו הבדל במהירות? לא קריטי לי אם זה יהיה מארז וכונן או אחד מובנה.. לשיקולכם. תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-