תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לאחותי מתנה ליום הולדת וחשבתי על לקנות לה לוח גרפי אבל היסתכלתי קצת וראיתי שהרבה לוחות גם מיועדים לכתיבה רגילה כאילו במקום מחברת אז השאלה שלי אם למישהו יש להמליץ על משהו נורמלי עד 500ש'ח שהיא תוכל להישתמש בזה לציורים שהיא עושה ואח'כ אולי גם להפוך את זה לאנימציה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מגדיר אתר בית מסויים, ולאחר שאני סוגר את התוכנה ומפעילה מחדש, אתר הבית הוא משהו אחר( משהו של מוזילה), וזה תקף גם להגדרות אחרות שאני משנה והתוכנה "לא זוכרת".
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, אני גולש מדיי פעם באתרים של קליפים/מוזיקה וכאלה וה-IDM מוריד אוטומטית,אם אני מסרב להוריד הקליפ לא עולה פשוט אני רוצה לחסום את יוטיוב לדוגמא,שה-IDM לא ידע להוריד ממנו איך שאני נכנס אלא אם ביקשתי קיימת אופציה שכזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה מיצרים קבצי BIN ו CUE ??
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב 6750 אינטל 2.66 ארץ עם אובר קלוק ל 3.5 גיגה ארץ 4 גיגה זיכרון פנימי של ocz כונן קשיח 16 בפר כרטיס מסך ATI 4870 512 ו VISTA עשיתי בדיקה בפסי מארק החדש ונטאג ויצא לי 5000 נקודות בדיוק האם זה טוב או לא טוב ?!?! התוכנה הזאתי באמת בודקת כמו שצריך תמחשב ? עד כמה אפשר להסתמך על התוצאות שלה?!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות את סיסמת המסנג'ר שלי , בלי כל תהליך הקבלת סיסמה דרך האימייל והכל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר יצא לי לעבוד עם תוכנת ביטורנט TLN,תוכנה לא מעמיסה ושהגיעה למהירויות הורדה גבוהות. האם היום יש תוכנה טובה יותר שאתם ממליצים עליה?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את רוב האתרים האפשריים קופצת ההודעה של ה activex ... אני מאשר להוריד האתר עולה מחדש ואז הודעה על קובץ חסר\ בעייתי. הבנתי מתוך חיפוש שזה שייך ל macromedia flash התקנתי ידנית וגם לא עזר מצורפת תמונה תודה אנשים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז כך עם כל גירסה חדשה שיוצאת נירו הופכת לכבדה ומעצבנת יותר והחלטתי שאני צריך משהו אחר שיעבוד על ויסטה 64 ביט ושבין היתר יתמוך בצריבת DL DVD תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה לי את האנטי וירוס 6 ואת הסמארט סקיורטי 6 ניסיתי לעדכן את התוכנה דרך התוכנה וזה לא היה מעדכן לי.. מחקתי את התוכנה (את שתיהם ) ובאתי להתקין מחדש, האנטי וירוס מתקין לי אבל הסמארט סקיורטי עושה לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו זה השגיאה: service eset service (ekm) could not be stopped. verify that you have sufficient privileges stop system services מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האימיול בלי לכבות את הפיירוול של ESET.. עכשיו הבעיה היא שאם אני משנה בהגדרות איזה משהו שאני יוכל להגדיר פורט מסוים הוא מתחיל לשאול אותי על כל דבר קטן שמתרחש במחשב וזה די מעצבן.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה המטרידה הזו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה עם תוכנת האנטי וירוס AVAST. אני משתמש בתוכנה כשנה ולאחרונה היא הפסיקה להתעדכן... כאשר התוכנה מנסה להתעדכן היא מנסה להתחבר לשרת כ5-10 דקות ולאחר מכן מקפיצה לי הודעה כי ניסיון חיבור לשרת העידכון ניכשל... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה כבר שעה וחצי לזהות איזה פונט מופיע באיזה שהיא תמונה... ולא מצליח האם יש מישהו שיכול לעזור?מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
במסנג'ר שאני פותח אותו או סתם מתחיל שיחה כול שניה קופצת ההודעה הבאה: The procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll ובעברית: {לא נמצאה נקודת כניסה} - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסהexcept_handler4_common_ של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll וגם בפוטשופ ובהרבה מאוד תוכניות אחרות, וזה ממש מעצבן שזה מופיע. גם אחרי ההתקנה הזאת שמתי לב שנוספו לי 2 קבצים בתיקיית "המסמכים שלי" השמות שלהם הם: msvcrt(DEBUG).dll crysis.rtf ועוד קובץ טקסט שהיה ברוסית שהסביר בדיוק כמו בסיום ההתקנה איך לאפשר לקרייסיס הגדרות גבוהות.. השגיאה הזאת מעצבנת.. בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד!!! ניסית…
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-