עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Funkyzord,

אני צריך דחוף מאוד תוכנה שבודקת איזה תוכנות יש אל הport com 3 של המודם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Haflo,

[זה ניסיון ראשון שלי לבצע סקר אז תסלחו לי על הפאדיחות] מהו לדעתכם האנטי וירוס הטוב ביותר?, במה אתם משתמשים? [poll] [opt] Symantec Norton AntiVirus [/opt] [opt] F-Secure [/opt] [opt] Aladin [/opt] [opt] McAfee [/opt] [opt] CA Innoculate [/opt] [opt] אחר [/opt] [/poll]

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. יש לי XP עברי, אי לכך ובהתאם לזאת הטקסטים שנפתחים ב-Notepad מתיישרים אוטומטית לצד ימין, זה בסדר גמור מבחינתי, אך אני מעוניין שקבצים מסוג Nfo ו-Diz יתיישרו לשמאל, לכן עשיתי העתק של ה-Notepad למקום אחר במחשב והגדרתי לקבצי Nfo ו-Diz שייפתחו בעזרת ה-Notepad המועתק, כמובן שעדיין הטקסט מיושר לימין אז אני מעוניין לערוך את ה-Notepad.exe ולגרום לו ליישר אוטומטית את הטקסט לשמאל בלי שאני אצטרך כל פעם ללחוץ על Ctrl+Shift השמאליים. אפשר לעשות את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

מישהו שמע על התוכנה הזאת? והאם היא תוכנה יעילה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by BenK,

כאס אמאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקנתי 3dMark2001 ובדקתי תוצאה.... אני עובד על P3800@900.... Asus cuvx4 256 זיכרון של מיקרון Hercules 3d prophet 4500............ ולצערי/הפתעתי גיליתי כי תוצאתי היא 1200..............! :-/ :-/ :-/ זה הגיוני...........!? אני עובד עם הDefault ב3d mark.....

• 42 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by TNT,

מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kaisman,

אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shayb19,

מתי יוצא ה FINAL שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TNT,

יש לי איזה אנציקלופדיה שעובדת על דוס. אני רץ תחת WINDOWS XP, וכאשר אני מפעיל את האנציקלופדיה אז הכתב שם מופיע לי בג'בריש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי כמה קבצים שמשום מה רק נגן המדיה מסוגל לנגן אותם, איך אפשר לעשות בו playlist? וגם queing? (מרווח של כמה שניות בין כל שיר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה להורדת שירים וכו...טובה, נוחה ולא עושה בעיות ??? בתודה מראש B@By-KiLLeR

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guy94,

אני רוצה לדעת איך עושים סימן של שורש...?! ???

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  17. Started by shimon23,

מה האתר של התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אנשים בואו לסרבר חדש !! פתחו ערוצי ווארז איזה ערוצים שבראש שלכם !! אז יאללה בלאגן אחים שלי /server CyberServ.ath.cx 6667 /join #עברית אל תיצאו אם אתם רואים קצת אנשים תשארו נמלאה תסרבר.. בסך הכל אתם יודעים שאלה הכי וותיקים בסוף זוכים ....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by masterhaifa,

אני מנסה לצרוב מאימג שעשיתי (הייתי חייב להחזיר את המקור) 2 דיסקים של כמעט 800 מגה יש לי ימהה 16 ונירו וקלוןסידי איך אני גורם להם לזהות את הדיק כ800 מגה הם מזהים אותו כ100 מגה בלבד תודה ביי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by KoM,

אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by z.g,

יש לי חלונות 98 בעברית עם אינטרנט אקספלורר 4 ואני רוצה להתקין את גירסה 5 (או גירסה יותר חדשה) האם אני צריך למחוק את גירסה 4 ואח"כ להתקין את הגירסה החדשה או שפשוט להתקין את הגירסה החדשה על הישנה והאם אפשר בכלל להתקין גירסה 5 או 6 על חלונות 98 בעברית(שמעתי שזה גורם לאיזה בעיות במחשב) ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים