תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הכתובת של האתר של סיגל בוכמן, הדרכה של HTML ובניית אתרים?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת Cannon BJC-4300(דרעק לא נורמאלי)שלא מוכנה להדפיס לי כבר איזה ארבע חודשים, בזמן האחרון החלטתי שאני הולך לתקן את זה לא משנה מה, ולא מצליח לי.. :-/ אז הבעיה ככה: כול פעם שאני רוצה להדפיס משהו, לא משנה מה(צבעוני, שחור-לבן, סתם דף ריק)קופצת לי ההודעה הזאת אבל מה, בבדיקת דיו, הוא מדפיס לי מעולה... לפי ההודעה המעצבנת הזאת, אני צריך להחליף דיו, ובדקתי כמה הדיו הזה עולה(110 שקל..)ואני לא ממש רוצה לבזבז את הכסף הזה בגלל שמה שיש לי עכשיו מלא לגמרי.. יש דרך לתקן ת'בעיות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי נירו ללא התוכנה המתלווה INCD, פשוט לא ניתן להתקין אותה לא מתאימה ל-XP ! לעומת זאת, ניתן לבצע את אותה פעולה מתוך XP, עכשיו משהו מוזר קורה .... אני מעביר לכונן/צורב שבו נמצאת מדיה רב פעמית מפורמטת קבצים, הם מופיעים בכונן, עדיין ללא צריבה. כשאני מבקש לצרוב אותם, הצריבה מתבצעת, אך איני יכול לראות כלום ! קודם הם הופיעו לפני הצריבה כשרק "זרקתי" אותם לשם, אחרי הצריבה אין להם זכר, על אף שבוצעה הצריבה בליווי האשף. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? אגב, זו פעם ראשונה שאני עובד עם XP, ומן הסתם גם עם תוכנת הצריבה המובנת בה. עזרה בבקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
INCD לא מוכנה להתקין עצמה בחלונות XP, מקסימום ב- בחלונות 2000 !! מי שנתקל בבעיה זהה ומצא פתרון, אשמח להיעזר בו. תודה אה כן, עוד דבר ב-NERO הטקסט בחלון (רק) של הכוננים מופיע כג'יבריש!! מה יהיה?! ל-XP יש מחלת ילדות? היא לא אמורה להיות מערכת מושלמת?! אם זה יעזור, אז הכל מוגדר ב-XP לעברית.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה ממש חשוב אז בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש איפה שהוא ברשת חבילה של Codecs שמכילה בפנים את רוב ה Codecs המצויים? נמאס לי להוריד סרטים וכל פעם לקבל הודעה שאין לי את ה Codec המתאים....
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאס אמאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקנתי 3dMark2001 ובדקתי תוצאה.... אני עובד על P3800@900.... Asus cuvx4 256 זיכרון של מיקרון Hercules 3d prophet 4500............ ולצערי/הפתעתי גיליתי כי תוצאתי היא 1200..............! :-/ :-/ :-/ זה הגיוני...........!? אני עובד עם הDefault ב3d mark.....
-
- 42 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני משתמש בדריברים 23.11 עם gf 2 pro - בwindows מוגדר לי קצב ריענון 85. אבל אני מרגיש משום מה שקיימת לי תופעת ריצוד, וכשהרצתי 3d mark 2001 תראו מה קיבלתי בתוצאות : וכאן רואים שקצב הריענון הוא רק 60, אז השאלה היא אם זה רק ב 3d mark או ב windows בכלל ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת תוכנה שנותנת מידע על חומרת המחשב נכון? זה תוכנת Freeware או שהיא מוגבלת בזמן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה להורדת שירים וכו...טובה, נוחה ולא עושה בעיות ??? בתודה מראש B@By-KiLLeR
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
:AR15: אני מבקש ממי שיכול לעזור לי ללמד אותי איך להכנס לצ'אט תפוז ללא שם, והכוונה להיות שקוף בחדר בלתי נראה, הצלחתי כמה פעמיים, והיום לא הולך לי עשיתי רוווח אנטר נקודה , הכל וכלום לא הולך, כמו כן אבקש ממי שיכול להתקין לי לינוקס למחשב שלי יש לי פנטיום3 ואבקש שתי מערכות הפעלה, אני מוכן לשלם סכום נאה,אני כ"כ רוצה לינוקס במחשב ביקשו לי סכום ענק להתקנה ולא נשמע לי הגיוני מי שיכול לעזור לי אני ישמח, אני גר בת"א בתודה ממני בני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ניתן להריץ תוכנה (שעובדת ב-DOS PROMPT) כך שהיא לא תופיע בחלון אלא רק ב-PROCESSES (ב-CTRL+ALT+DEL) ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007470496&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דחוף להקליט בשידור חי דרך האינטרנט יש לי שתי דרכים לבחור אחת עם רייל פלייר - רשת ב' מדיה פלייר - רדיו קול חי איך ניתן להקליט את השידור תוך כדי האזנה? = שידור חי מקווה שתוך חצי שעה אקבל תשובה אחרת זה אבוד :'( תודה
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג Winamp Base Skin? אני רוצה לייצור Skin חדש ואין לי את ה Base?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-