תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שאני בא לעשות סריקה מופיעה לי השגיאה הזו אז אני עושה מלא פעמים אישור ואז מתחילה הסריקה למישו יש מושג מה זו השגיאה הזו? להתקין גירסה חדשה?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מייצא את קובץ המיילים של האאוטלוק 2003 ואחרי התקנה חוזרת מחזיר את המיילים וכנ"ל לגבי משתמשים כלומר לשמור את הפרופיל ואחרי התקנה חוזרת להחזיר אותם
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה תוכנה זאת ויכול לתת לי קישור להורדה ? http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/mainboards/asus-p4p800e/ac97-driver.png&1=1 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה דיסק bootable עם כמה תוכנות שימושיות בשבילי ... הדיסק צריך לעבוד כבר מהדוס והקבצים שאני יצור מהם את הדיסק הם קבצי iso .. בבקשה אם למישהו יש שם של תוכנה ואולי גם את המדריך לזה אני אודה לכם מאוד...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. DFX wianmp enhancer הפלאג אין שמשפר את השמע של הווינאמפ האם יצא פלאג אין תואם לגרסה 5? 2. אחת מהסיבות שנשארתי ב2.8 ולא עברתי ל 3 הוא שהוא לא קורא עברית ב display של השירים גם ב - 5 לא תיקנו את זה יש פתרון? 3. ולסיכום , יש סיבה בכלל לעבור לגרסה 5?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
^. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו השתמש/משתמש בתוכנה ויש לו המלצה או ביקורת קטלנית - אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אקספלורר 9 באנגלית ניסיתי להתקין בעברית ואני מקבל הודעה שמה שמותקן חדש יותר מה עושים ? מערכת הפעלה win7 בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמאוורים לא עובדים על הכי חזק... יש איזשהי תוכנה שתוכל להגביר אותם דרך המחשב ? או שאני צריך לפתוח את המארז ומבפנים לעשות את זה ? תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה יש לי דיסק און קי של POWER DISK יש לו בעיות האם ישנה תוכנה לתיקון או שיחזור הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-