עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by klingon,

האם יש הבדל, ברמת התוכנה, בין אופיס 2013 לבין אופיס 365 ? או שבעצם ההבדל הוא בדרך התשלום ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by odpel,

שלום הורדתי office 2016 מאחד האתרים אך לא ניתן לשנות את ממשק ההפעלה מאנגלית לעברית גם כאשר הורדתי language pack מאתר מיקרוסופט לא ניתן להוסיף את ה pack . אודה לעזרתכם תודה

3. Started by iMeash,

שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)

4. Started by beniloew,

שלום לכולםץ אני מחפש בנרות אופיס 95 בעברית או וורד 7.0A בעברית. האם למישהו יש מושג היכן ניתן למצוא את הממצא הארכיאולוגי הזה?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by litmanovitziv,

שלום רב! לאחרונה התקנתי את חבילת OFFICE 2007. בהגיעי להשתמש באקסל, נתקלתי בחסימה לשנות את פורמט התאריך, כאשר לוחצים Ctrl+1 . חשוב לי לציין, כי גם בגרסה הקודמת 2003 נתקלתי באותה בעיה. אנא, עיזרו לי !

6. Started by zebra,

שלום לכולם! בעיה בעייתית אני נמצא בארגון אשר קיים בו EXCHANGE 2010 הכל עובד תקין חוץ משליחת זימונים למשתמשים אשר מותקן אצלהם OFFICE 2003 זה יוצר להם את כל תוכן הזימון בג'יבריש. בחלק מהמחשבים ביצעתי עדכונים מלאים לאופיס והבעיה נפתרה ובחלקם הבעיה לא נעלמת. האם יש למישהו מושג מה אפשר עוד לעשות ?? שיניתי באזור שפה בלוח הבקרה גם הכל לעברית וזה גם לא עוזר תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 14:26:44 אני יוסיף לומר שמשתמשים עם OFFICE 2007 לא נתקלו כלל בבעיות.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by GaLmgnT,

שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by snsn_1,

איפה ניתן למצוא פונטים נוספים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by udi,

שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  10. Started by tom1989,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל יש לי בעיה בOUTLOOK הרגיל והWEB ACESS, כול פעם שאני מקבל מייל הוא מגיע בצורה מחורבשת וכול הסוגריים והדברים מתלגנים, גם בעברית וגם באנגלית, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בOUTLOOK או בWEB ACESS?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by orninyo,

אם יש לי אופיס באנגלית האם ניתן לשנות את הממשק שיהיה בעברית ?

13. יש תמונה למטה המציגה את הבעיה... "Microsoft office has not been installedfor the current user.please run setup to install the application" ניסיתי התקנה חדשה כולל ריסטרט והכל (פעמיים) אבל הבעיה כל הזמן חוזרת... מישהו מכיר פיתרון... :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by yot,

אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה

15. שלום לכולם,האם מישהו מכיר תוכנה או אופציה אחרת שאפשר לבצע על מנת שטבלאות גדולות של אקסל עם הרבה נתונים,יעבדו יותר מהר ואני מתכוון קבצים בגדלים של לפעמים אפילו 1G,יש הרבה מספרים ונתונים וזה משגע את המחשב,חשוב לציין שמדובר במחשבים חזקים עם מספיק RAM.תודה רבה! (הקבצים נפתחים לוקאלית על המחשב ולא דרך הרשת)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by yanivl,

מותקנת לי במחשב תוכנת אופיס 2003 ויש בעיה איתה. כאשר אני מקבל מייל או רוצה לשלוח מייל אני חייב ללחוץ על "שלח/קבך" על מנת שדברים יתחילו לזוז ולהתעדכן. אצל אנשים אחרים הבעיה לא קיימת וכאשר מגיע מייל חדש הוא מופיע ידירות בתיבת הדואר נכנס שלהם. כיצד ניתן לפתור את התקלה שגם אצלי יופיעו מיילים ישר עם הגעתם?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. Started by The Dom,

איך אני גורם לITUNES לקודד קבצים ל OGG? גוגל לא עזר ממש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by icewolf,

שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by Merrymoon,

היה לי מאד משעמם... לא, לא ממש. להקה אחת ביקשה ממני (שוב) לצייר להם קריקטורות ואני אמרתי נראה, והתחלתי לעבוד על טכניקה חדשה לציור ולקחתי תמונה של הסולן (לשעבר) כדי להתאמן (אחרי שהתעללתי בתמונות אחרות) ואני דיי מרוצה מהתוצאה. זה לא 100% פיקס אלא רק להמחשה. ;D

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Armageddon1,

המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. ..... עד עכשיו לא הייתה לי תקלה ולו תקלה אחת בתוכנה הזאת...... והיום להפתעתי כשנכנסתי למסנג'ר כול האנשי קשר נמחקו ונשארו רק 3....... זה קרה למישהו? איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

סוף סוף !!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: NOD הוא האנטי וירוס בין ההכי טובים היום בשוק תוכנות הAnti-Virus הוכחה http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml ויש עוד המון אתרים אם רק תחפשו!! ועכשיו הם הוציאו בטא חדשה 2.5 שבו התוכנה תסרוק SPYWARE ברמה ממש טובה !! לעומת הגרסאות הקודמות עוד מידע על הבטא+הורדה http://www.nod32.com/download/downbeta.htm לפי דעתי NOD32 יותר טובה מKASPERSKY בדקתי בסריקה של אותו יום סריקה של KASPERSKY ושל NOD32 וNOD32 סרק הרבה יותר קבצים מאשר KASPERSKY NOD32 RuleZ

• 7 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים