תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי. החליפו לי לוח אם כי הקודם נהרס.. מישהו יכול למצוא לי לינק להורדה של הדריבר של הכרטיס קול הזה? בבקשה תעזרו אני מחפש כבר יומיים...
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיעזור לי להבין את התוכנה הזאת???
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם.התקנתי את המשחק CALL OF DUTY 4 עשיתי הכל,קראק וכל זה.ולא עולה לי,רשום לי. הנה תמונה.קריסיס עולה לי כמו גדול.אז מה הבעיה עם המשחק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי לאחרונה בבעייה חדשה ומעיקה: בזמן שיטוט באנטרנט, קופצים לי חלונות עם פרסומות וחומר אחר, אף תוכנה לא הצליחה לזהות ולהסיר את הגורם לבעייה. חלק ניכר מן הפעמים אני מגיע לאתר www.oldgames.se. נאמר לי כי הפתרון יותר מורכב משימוש בתוכנת anti-spyware רגילה, ועל כן אני זקוק לעזרתכם. בתודה מראש, אבידע
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון של דקה אחת בלבד, קובץ בנפח 200 מגה, שצולם במצלמה דיגיטלית FHD בעלת דיסק קשיח, הקובץ הוא M2TS AVCHD אני מנסה להציג אותו ב VLC וב Media Player על גירסאותיהן האחרונות, אך הנגנים לא מצליחים להציג (קפיצות ותקיעות רבות). אני יודע בוודאות שהקובץ תקין (ראיתי אותו מוצג באופן תקין לחלוטין במחשב אחר), אני יודע בוודאות שהסיבה היא לא מחשב חלש, המחשב שלי הוא Intel Core 2 Quad 64bit Q6600 2.4GHhz עם 4 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8800 GT, Windows Vists Ultimate Service Pack 2 אגב, המחשב מנגן ללא כל בעיה קבצי MKV בגודל 10 ג'יגה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק, אני מניח שהכיוון הוא Codec/חבילת קודקים שמתאים לפורמט הסרט הזה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לא ידעתי כל כך מה לחפש אני מחפש תוכנה שאפשר לי לחבר מצלמת אינטרנט למחשב ולראות את התמונות לייב מאותה מצלמה מכל מחשב המחובר בLAN לדוגמא: אני מחשב למחשב בסלון את המצלמת רשת ורוצה לבדוק שהכל בסדר בסלון אז אני נכנס לתוכנה ורואה מהמחשב שלי לא דרך הסלון
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרטון וידיאו שאני רוצה לערוך, אני רוצה להוסיף לו שני דברים: 1. לעקוב אחרי משהו עם עיגול (כמו שעושים בחדשות שעוקבים אחרי פרצוף עם עיגול אדום, ולכל מקום שהראש זז גם העיגול זז) 2. להוסיף בלון טקסט יש לי את adobe premiere, אבל אני לא ידוע אם זה אפשרי שם... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תמיד כשאני עובד על VPC כלשהו, אז כשאני רוצה לצאת, יש לי אפשרות אלצת בלי לשמור את כל מה שקרה ב-Session הנוכחי. עכשיו, יש לי VPC שאין לי את האפשרות הזו בו. מנגד ב-VPC אחר, כן יש את האפשרות.. הנה תמונה של איך שזה נראה כשאין את האפשרות.. יש רק 3 אפשרויות ב-ComboBox, ונעלם ה-CheckBox שמאפשר לבחור או לא לבחור את "Commit changes to the virtual harddisk" למה זה קרה? ואיך אפשר לעשות שב-VPC שאין את האפשרות, תהיה האפשרות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
נתקלתי לאחרונה משום מה בשם הזה, ועד עכשו לא הבנתי מה בדיוק הסיפור של הדבר הזה. הדפדפן מתיימר להיות מותאם במיוחד לווינדוס, יותר מאשר פיירפוקס, בפועל הפופולאריות שלו ברצפה, אז מה קורה כאןו? הוא באמת יותר טוב לווינדוס או שזה סתם קישקוש? הם צודקים עם העיקרון שפיירפוקס בעצם לא "בנוי" בשביל ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוסיף כיתוב בזמן הסרט או לעצור את הסרט ולשים כיתוב לכמה שניות וזה ימשיך.. כאלו דברים פשוטים על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה להפעלת המצלמה והמקרופון במחשב נייד חדש שרכשתי אבל שיכולה להקליט גם . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהמחשב עולה יש את המסך בשחור של אינטל אחרי זה מסך שחור ואז ריסטרט אחרי זה עוד פעם , מסך כחול (של אינטל) מסך שחור ושוב......... ניסיתי ללחוץ על F8 / F5 / F4 ולא קורה כלום ! ניסיתי לעלות את הביוס, שם הכול ניראה רגיל, אני יוצא ממנו ואז שוב ריסטרט וכל זה.... מה זה ? למה זה קורה ? ובעיקר איך ליפתור את זה... תודה ואם זה לא שייך תעבירו ...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני חושב שאקנה את הmacbook pro ב17 אינצ', אבל מישהו אמר שהלפטופ אולי לא יתאים בעיקרון לעריכת וידאו, ואולי יהיה עדיף לי את הdesktop של אפל לאפטר. ואני רוצה לדעת גם אם בכלל 3DS MAX או CINEMA 4D יעבוד לי על המק. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים... עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין. עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא (DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי... דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מוש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-