עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by i_love_u,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , יש רק משהו אחד שממש מפריע לי , כאשר אני רוצה להחליף לכתוב באנגלית אני צריך ללחוץ על הALT השמאלי וSHIFT וכאשר אני רוצה להלחיף לעברית אני צריך ללחוץ על הALT הימני וSHIFT זה די מעצבן אותי , אני ממש רגיל לעשות את זה רק על ידי הALT הימני מישהו יודע איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני כבר מנסה ימים מפעיל את האשף מנסה הרשת הביתית כאילו עובדת אבל להחליף קבצים בין שתי מחשבים ולגלוש ברינטרנט דרך מחשב אחר אי אפשר למה??????????????????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Haflo,

איך אני הופך קובץ בפורמט WMA לפורמט Wave or Mpeg3? מושג למישהו? anyone? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

אני מנסה למחוק קובץ ומופיעה לי ההודעה הבאה (ראה תמונה מצורפת) איך לעזאזל אני מוחק את הקובץ מבלי שהודעה זאת תופיעה לי?? אגב שם הקובץ הוא: Avpshelx.dll

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DJO,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008400226&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Or ei,

איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? זה באמת חשוב לי...אז בבקשה אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...

12. Started by unknown,

במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון???

13. Started by ThE_BesT,

מה זה לעזאזל?? ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shimon23,

שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ThE_BesT,

יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי לוח אם 7DXR של gigabyte והתקנתי את הגרסה הקודמת כי יש לו שבב 686B. בכל מקרה הגרסה החדשה שווה את ההטרדה?

17. Started by BenK,

איך עושים בדיקה שהAGP הוא על X4?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אז ככה: אני צריך תוכנה להעלות את המהירות fsb זה גם יעלה לי את המהירות של המעבד וגם של הזיכרון..... :asthanos: אני גם צריך שהתוכנה תתמוך בלוח אם שלי: intel easton 815 אז אם למישהו יש ישלח לי לינק...... תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yuvyuv,

טוב, אז ככה: שיחקתי קצת עם ה- Powertoys for Windows XP ואיך שהו האיקונים ניהיו מכוערים ביותר (ראו תמונה מצורפת [זה משפיע בעיקר על האיקון של ה- ACDSEE ושל ה- WinACE]). למישהו יש רעיון מה אני עושה בקשר לזה ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. את המשחק האחרון לפי מה שהבנתי כבר אי אפשר להוריד ברשת. אם מישהו יודע איפה כן אפשר להוריד אותו, או אם יש אותו למישהו והוא מוכן לשלוח לי אז שיגיד ואני אצור איתי קשר בICQ. Thanks

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. מישהו יודע מה הכתובת של האתר של סיגל בוכמן, הדרכה של HTML ובניית אתרים?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Haflo,

למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ot,

התקנתי נירו ללא התוכנה המתלווה INCD, פשוט לא ניתן להתקין אותה לא מתאימה ל-XP ! לעומת זאת, ניתן לבצע את אותה פעולה מתוך XP, עכשיו משהו מוזר קורה .... אני מעביר לכונן/צורב שבו נמצאת מדיה רב פעמית מפורמטת קבצים, הם מופיעים בכונן, עדיין ללא צריבה. כשאני מבקש לצרוב אותם, הצריבה מתבצעת, אך איני יכול לראות כלום ! קודם הם הופיעו לפני הצריבה כשרק "זרקתי" אותם לשם, אחרי הצריבה אין להם זכר, על אף שבוצעה הצריבה בליווי האשף. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? אגב, זו פעם ראשונה שאני עובד עם XP, ומן הסתם גם עם תוכנת הצריבה המובנת בה. עזרה בבקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים