עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם מישהו יוכל לפתור לי את זה אני אוכל את הכובע. למעשה, אין לי כובע. אז אני אלך לקנות כובע ואז אוכל אותו. יש לי כרטיס קול מסוג Delta 66 (כרטיס אולפני) כשאני משתמש בו, אני מתחיל לשמוע תיקים וקרחצים (קטנים) הכרטיס כבר עבד לי במחשב אחר. ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר הכי חדש 2. להתקין דרייבר ישן 3. לבטל את כרטיס הקול ה- Onboard 4. להעביר את הכרטיס ל- PCI אחר 5. להגדיל את ה- Buffer בתוכנה של הכרטיס קול 6. לעשות ב- Preformence שהמחשב יעבוד על Background Services 7. להגדיר בכרטיס קול של יהיה Mapping 8. לעשות Load Default ב- Bios 9. להטיל כישופים. לברך את המחשב. לתלות שום מסביב. ולשיר את התיקווה. 10. ניסיתי להרוג את כל ה- Processes של ניראים לי רלוונטים ולסגור את כל ה- Services שלא…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. היייי חזרתי לי מגרמניה המדהימה והתרגלתי לקום מוקדם אז היום קמתי לי ב9 בלי שום דבר לעשות אז גלשתי קצת אכלתי בוקר והלכתי לפוטושופ התוצאה מגניבה ביותר תהנו

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by black spider,

שלום, יש תוכנה או אולי אתר שמתרגמם טקס מאנגלית לעברית?

5. Started by amd,

עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  6. שלום, לפני כמה זמן התקנתי את ה-Windows ואני מחפש תוכנה טובה לניגון שירים, תכתבו לי איך קוראים לתוכנה ותיתנו לי לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by gal atedgi,

אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לנעילת תיקיות במחשב אם יש אז תשימו בבקשה קישור

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by zahiz007,

היי חברים, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערך ולכתוב לתוך מסמכי PDF קיימים. ולא בתצורת הערות שכאלה... האם יש כזו? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by darkman,

אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

^שמציגה בכל משחק אחוזי מעבד וראמ פנוי,לא יזיק גם טמפרטורות נורא יעזור אם היא תוכל לתת צליל במקרים מסויימים! נועד לבידקה למסכים הכחולים ה(#&*% שמפריעים לי בWOW (אכן ).

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by הדרי,

שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …

14. ^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים נייחים ברשת חוטית. לכל אחד מהם יש HD עם 3 פרטישנים: מערכת הפעלה, שימוש שוטף וגיבוי. אני מחפש תכנה שבכל יום תבצע סינכרון אוטומטי של סיפריות מסויימות ממחשב A למחשב B ולהיפך. כלומר התכנה תבדוק האם יש קובץ חדש\שונה בסיפריה DOCS על מחשב A ותעתיק אותו לסיפריה DOCS בפרטישן הגיבוי על מחשב B. כך גם להיפך גיבוי וסינכרון ממחשב B למחשב A. יש למישהו רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by avishem,

בס"ד שלום, לא יודע אם זה הפורום הנכון. מחפשים תכנה לניהול תהליך עבודה. מדובר בעסק של כ-20 עובדים מתוכם 10 משתמשים במחשב. התהליך אותו צריכים לנהל הנו - קבלת הזמנה עם פריטים שונים, ביצוע התאמה סופית לעתים במקומות אחרים, סגירת התהליך. מערכת CRM רגילה לא תומכת בנתונים האלו, ומערכת ניהול פרוייקטים לרוב מסורבלת בשביל 20-30 הזמנות ביום... יש רעיונות? כיוון? בברכה ובתודה מראש, אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש עדיין עם partition magic 8... מה יש היום?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. היי אני צריך תכנה שיודעת לסגור תכניות שהגדרתי מראש אוטמטית, בקיצור תכנה שיודעת לנהל סגירה של תכניות או לחילופין מישהו מכיר את הפקודה שגורים איתה תכנית ? 2.איך מנקים מידע מהזכרון? (win xp ) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by Am,

מחפש תכנה לניהול קורס אקדמי, על התכנה להכיל מאגר שאלות שישלח באופן אקראי לרשומים בקורס, מתן מספר אפשרויות למענה על השאלות, בדיקת התשובות ומתן ציון סופי. אודה לעדכון אם שמעתם על תכנה מתאימה. :

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אני רוצה לבצע סינכרון מלא בין שתי תיקיות על המחשב כלומר כל מה שקורה בראשונה יקרה גם בשניה. התיקיות על אותו המחשב בהארד דיסיקם נפרדים. יש תכנה או אפילו איזה כלי של ווינדוס לעניין? תודה \ רום

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by chenc,

שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

היי, חבר מחו"ל שלח לי 2 קבצי AVI, שמשום מה לא עובדים אצלי במחשב. יש לציין שאין לי שום בעייה עם כל קובץ וידאו אחר, בין אם זה AVI MPG או לא יודע מה. אצלו הקבצים עובדים, זה פשוט קבצים שהוא הקליט משידור טלביזיה ושלח לי (ממשחק כדורגל אם זה חשוב). הקטע הוא שאצלו זה עובד ואחרי שהוא שולח אותם אלי הם לא עובדים. יכול להיות שזה בגלל שהוא הקליט אותם בחו"ל? והאם יש תוכנה שאפשר לתקן איתה קבצי AVI ? תודה מראש, דודי.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by lilian,

האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?

25. Started by SHAY951,

אני שואל בשביל חבר ....הוא רוצה תכנה שתקח סרטון קצר ותהפוך אותו לאנימציה בקובץ GIF. יש חיה כזאת?

דיונים חדשים בפורומים