עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamavi,

רציתי לדעת, יש גם תיקון למעבדי אינטל כפולי ליבה או רק לAMD? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by icebreak,

https://addons.mozilla.org/messages/307259.html במקום להוציא גרסא חדשה, אפשר להשתמש בעדכון שם (או לעשות את השינוי לבד), גרסאות עתידיות יכילו פתרון יותר טוב כנגד ה BUG

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by maverick,

מחפש תוכנה לתיקון עיניים אדומות. תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. אני מקוה שכאן זה המקום הנכון... תוך כדי עבודה על המחשב גיליתי שתיקיה בת 3 GB של תמונות נמחקה מהמחשב. ביצעתי שחזור עם תוכנת UNDELETE, כעת כל התמונות קיימות אך לא נפתחות הודעת שגיאה: "לגלריית התמונות אין אפשות לפתחו תמונה זו או וידאו זה. נראה שהקובץ ניזוק או נפגם." יש למישהו רעיון איך אני יכול לתקן את התמונות ששחוזרו? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sheam,

אחרי שעות של הורדת קבצים(גדולים) מתברר שחלק קטן מהקובץ נפגע במהלך ההורדה שאלתי היא האם יש תוכנה שמסוגלת לשפץ את הקובץ? :spiny:

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני לא ממש יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, אז מצטער מראש אם זה לא המקום המתאים.. יש לי כמה קבצים חשובים של VISIO שנפגמו לי, הם נותנים לי שגיאה 100 שמחיפוש בגוגל אומר שהקובץ פגום. עכשיו מגיעה השאלה איך אני יכול לתקן אותם? לפחות שיהיה אפשר לראות מה יש בהם ולהעתיק לקובץ אחר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by zikri00,

אז ככה , ההארד דיסק שלי נמחק , ביצעתי שיחזור לקבצים עם התוכנה GetMyDataBack NTFS הוא שיחזר לי ת'קבצים , אבל מסמכי הWORD יצאו פגומים , שאני מנסה לפתוח מסמך WORD זה פותח לי את השגיאה הבאה : ואחרי שאני לוחץ נפתחת לי השגיאה הבאה : בבקשה אתם חייבים לעזור , תודה מראש . ואם לא פירסמתי את זה בפורום הנכון אז תעבירו אבל אתם חייבים לעזור לי בבקשה .

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by sofix4,

יש לי וורד 2007 באנגלית, ומשום מה כשאני כותב מילה עם שגיאה, הוא לא מציג שהיא שגויה. לפני שפירמטתי את המחשב זה כן זיהה ותיקן, אבל עכשיו לא ???

9. Started by djzander,

אין לי תיקון שגיאות בעברית , איך עושים שיהיה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by אוריפ,

אהלן! לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, והטכנאי הביא לי ווינדוז XP ואופיס XP בשביל להתקין במערכת המפורמטת. אך שוד ושבר! (סתם לא, אבל פתאום גיליתי חסק לWORD קובץ DLL של המילון שלו לתיקון שגיאות כתיב בעברית. יש למישהו פתרון? קודם כל מישהו יודע איך קוראים לDLL? כי הוא כתב זאת במהרה ואז ההודעה שאמרה את השם לא חזרה. במקרה ומישהו יודע מה הקובץ, ויש לו אותו במחשב, יכול בבקשה לשלוח לי אותו בICQ/EMAIL או כל דרך אחרת? תודה!

11. האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Koss,

אהלן. חזרתי מטיול ובמהלך הטיול כרטיס הזכרון שבמצלמה שלי נדפק ונאלצתי לשחזר את התמונות בעזרת CardRecovery PRO רוב התמונות שוחזרו באופן מלא אבל חלק לא מבוטל מהם נהרסו. צירפתי 2 דוגמאות. ניסיתי את Stellar Phoenix Photo Recovery אך הוא לא עזר. תוכנות חינמיות פשוטות נוספות שבדקתי גם לא נחלו הצלחה. יש למישהו פתרון? (ועדיף חינמי?)

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  14. Started by wow,

יש לי שורה אחת בתרגום שהיא הפוכה איך אני מתקן את זה?(עם איזה תוכנה ואיך)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by avihy,

יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vince carter,

אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,יש WINDOWS 7 32BIT. יצרתי לפני כמה ימים תיקייה עם כל השירים החדשים שיצאו בזמן האחרון ומשום מה מאתמול זה לא רוצה להכנס לתיקייה הזאת. אני נכנס אליה ופס טעינה למעלה נטען עד הסוף מאוד הרבה זמן(מספר שעות) ובסוף התיקייה בכלל לא נפתחת. מה אפשר לעשות? ניסיתי להעביר אותה מכונן C לכונן D ועדיין שום דבר לא עוזר.

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

19. (אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים) שלום לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע. אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע) ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים. התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Inertia,

לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נתקלתי בבעיה מוזרה רצח !!! לאחר שפירמטתי את המחשב (וחילקתי אותו למחיצות) נכנסתי למחיצה D. ברור כי הכונן הזה היה אמור להיות ריק לגמרי. בתוך הכונן אני מוצא ארבעה תיקיות ממוספרות בצורה הזו http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlzn1qjcrm4.jpg וכשפתחתי את התיקיות האלה בכולם היו קבצים מהסוג הזה http://www.siz.co.il/my.php?i=yjwtznjgmmfo.jpg מה זה התיקיות האלה? מאיפה הם צצו? האם למחוק אותם?האם זה וירוסים?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  23. שלום חברים. יש תיקייה אשר אני מעוניין למחוק בכונן E , הוצאתי הכל ממנה ואני מעוניין למחוק אותה. אבל אי אפשר אני מקבל חלון הודעה הנה הוא לפניכם. הוא כותב שהתיקייה לא ריקה, אבל אין כלום שם.. כיצד אני מוחק את התיקיה הזאתי? אשמח לקבל עזרה, תודה לכם.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by גמני,

יש לי כונן ישן שיש שמותקן עליו הדפדפן. איך אני יכול להסתכל על תיקיית המועדפים ולהוציא משם מה שאני רוצה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים