תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להפעיל את תכנה הנ"ל על קובץ התקנת מ"ה XP כדי ליצור קובץ התקנת ב USB, וקבלתי את הודעות השגיאה- ראה בקובץ המצורף
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את התוכנה VobEdit שמתיימרת לעשות את העבודה אבל משום מה התוכנה הזו עובדת לי רק על קבצים קטנים. כאשר אני מנסה לחבר קבצים בגודל 1 ג'יגה התוכנה ממירה לי את הקבצים שוב ל-VOB ולא מחברת אותם. אשמח לשמוע אם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או לחילופין אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה הזו אשמח אם יסביר לי למה אני לא מצליחה לחבר קבצים גדולים?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ipkonfig.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=165&Itemid=29 זה מטורף לי זה פשוט הרבה הרבה יותר מהר ! כדי שתעשו את זה גם ...!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום בעיית חומרה לא כל כך יכולה להיות כאן לפי דעתי בכל מקרה אפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה תקינה הבעיה חוזרת על עצמה שוב ושוב. ניסיתי לשחזר לא עבד. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך המע' הפעלה ניכנסת אבל ברזולוציה נמוכה מאוד של 640 הורדתי דרייבר מעודכן מati אבל שוב דבר לא עזר אחרי ההתקנה שוב חזרה התופעה. מצב בטוח פועל וגם איפשור כרטיס מסך באנגלית: safe mode vga enable ישנם הצעות לתיקון \ בדיקות כלשהם? אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? תשמעו יש לי כרטיס רשת של EDIMAX וחיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרייבר .. הכרטיס רשת הוא : EDIMAX IEEE 802.11G TURBO MODE EW-7128G WIRELESS LAN PCI CARD אם מצאתם דרייבר, בבקשה תוודאו שהוא בהתקנה תודה רבה, דרך אגב אני חדש :]
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני משתמש בגוגל כרום ואני רוצה לחסום אתר מסוים שלא יוכלו להיכנס אליו יותר בדפדפן אני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שבאקספלורר אפשר לעשות את זה אבל אני לא יועד איך עושים את זה בקרום אולי מישהו יכול לעזור לי במקרה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים. עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מיספר רב של שירים מהפורמט WMA של WIN (אני לא מבין מי משתמש בזה בכלל ) ל MP3 וכמובן שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי כמה תוכנות אך הם עובדות בצורה חלקית :-\ ביותר (החינמיות) וחלקן דמו שלרכישה עולות כ 50$ לא הגזמנו קצת : אני מוכן ליקנות אבל מה זה הסכומים האלה פשוט ביקשתי ממשהו לגבות לי מיספר דיסקים שנתתי לו והוא החליט לישמור אותם בפורמט :-X הזה כמובן שעכשיו אין לי גישה לדיסקים האלה אחותי נסעה איתם לאוסטרליה ;D
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קודם כל אקדים ואומר שיש לי ווינדוס אקספי home כבר המון זמן ואני די מרוצה ממנו... הבעיה התחילה לפני כשבוע +- והיא שכשאני נכנס לגוגל ועושה חיפוש על אתר כלשהוא (לא משנה איזה אתר ניסיתי זה פשוט בכולם!!) אז אחרי שגוגל מוצא אותם אם אני לוחץ על הלינק כדי לעבור לאתר אז פשוט אני נשלח לאתר הזה http://www.yahoo.com/ .אז בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה וירוס קטן ומעצבן אז ניסיתי סריקה עם תוכנת האנטיוירוס שלי (avg) ולאחר שזו לא העלתה שום בעיה ניסיתי גם בAd-Aware SE Professional וגם היא לא העלתה כלום. מחקתי גם את כל ההיסטוריה +קבצי הקוקיס שיש לי וגם זה לא עזר אז אני מתחיל לחשוב שאולי משהו במחשב (כלומר באקספלורר..) לא מוגדר נכון .. אז בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הסיפור הזה!!! :bash: ותו…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיצר לא יודע מה הולך נירא לי איזה מישהו שלך לי משהו שפשוט התלבש לי על כל דבר שקשור בgoogle אם זה להיכנס לאתר לgmail הכל !! כשהוא מתחיל לטעון את העמוד הוא מראה אתר בשם dutty.de מזה החרא הזה !!!! רציתי לבדוק אולי זה איזה שהוא מסכה שדומה לגווגל ?! בדקתי את המקור של התמונה שיש באתר של גוגל וכיבלתי את זה ! http://www.dutty.de/images/logo.jpg לא יודע מה הולך פה !!! אבל אני משתגע !!! עזרה בבקשההה@@@
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-