עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. :o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by djsharon,

איך אני מוחק את ההודעה מהפורום

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. Started by shark,

מישהו מכיר תוכנה שהופכת DIVX ל VCD ושומרת על איכות הסרט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by G@L,

אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by penny,

מה זה 3Deep בקשר לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  10. Started by YAAKOV33,

??? למישהו יש מושג למה לאחרונה שאני מוריד תוכנות או שירים דרך KAZAA זה ממש איטי יש לי מודם 56K ואם פעם דברים היו זזים לי בקצב של 4.5kbps היום אני לא עובר את 1.5kbps (ברור שאני לא מפעיל עוד דברים ברקע...) לא שיניתי כלום בהגדרות אז כך שאין לי מושג איך אפשר לסדר את זה למישהו יש פתרון ??????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by djsharon,

אני צריך דחוף XP WINDOS בעיברית לא ל 30 יום פרוץ דחוף להשאיר לי הודעה אם מיספר טלפון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לא מוצא את זה הכל פה שונה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. Started by djsharon,

אני מחפש WINDOWS XP דחוף אני צריך בעיברית מאיפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DOMMA,

אני חייב עזרה 133176989 אי סי קיו בבקשה זה חשוב

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by godisme171,

מישהו יודע על אתר שעוזר לך ללמוד איך לעבוד בפוטושופ 5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by saar,

היי לכולם אני מחפש חומר לימוד על אורקל ללימוד עצמי...עדיף בעברית. יש אפשרות למצוא כאלה דברים? (אני לא מתכוון לספרים בסטימצקי וכו.. ) תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. פריהאנד פוטושופ פייג' מייקר מחשהו שמע? יודע? מכיר? :-/ תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by KapiSH,

אז ככה, אני חבר בכמה קהילות וכשאני מוריד משהו שהם מפרסמים אני תמיד שומר את הכתובת בקובץ טקסט שאין לו שם, בקובץ זה אני מאחסן את כ-ל הטקסטים החשובים שאין לי איפה לרשום, במשך הזמן לאט לאט במשך הזמן מה שקרה זה שנוצר לי קובץ טקסט ענקי ומבולגן, מלא בכתובות שעדיין עובדות של דברים שאני העלתי, של חברים שהעלו, של כל מיני דברים שונים שלא ממויינים בכלל. אני מחפש תוכנה שפשוט יש בה כרטיסיות, אני נותן שם לכל כרטיסיה ורושם את הדברים הנחוצים, למשל כרטיסיה בשם "My Upl0adZ" ושם אני ארשום את מה שאני העלתי, וכו'... אם מישהו מכיר תוכנה כזו, או תוכנה אחרת לאירגון יעיל של טקסט, נא לרשום פה, זה באמת חשוב לי. תודה ויום טוב, קורנהוליו הקדוש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GiDo,

לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. Started by shimon23,

לפני בערך חודש המליץ כאן מישהו על תוכנה בשם intel aplication accelerator שנועדה להאיץ את ביצועי הפנטיום 4 אך היא מתאימה גם לפנטיום 3. בכל מקרה התקנתי פעם את התוכנה על win xp pro , ולאחר זמן מה הסידי שלי לא זוהה, אך לא ייחסתי את זה לתוכנה הזאת, וחוץ מזה לא הרגשתי שום שיפור בביצועי המחשב. לאחר שכל המאמצים לזהות את הסידי נכשלו התקנתי שוב את הווינדוס, ועכשיו שהתקנתי שוב את התוכנה הזאת הסידי לא פועל שוב, הפעם זה היה לי ברור שזה בגלל התוכנה, הסרתי אותה, ונחשו מה? פתאום הסידי פועל. ואיזה עוד הפתעה? המחשב פועל הרבה יותר מהר לפעמים מאשר עם התוכנה. בקיצור עוד מוצר מבית אינטל שלא כדי לכם להתקרב אליו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ofir_16,

אהלן יש לי לוח אם של גיגהבייט ga7vtxh ומעבד athlon xp 1600 ואני לא מצליח לראות את הטמפרטורות של המעבד והלוח דרך התוכנה הזאת!, אבל היא כן מראה את המתחים השונים! יש פה מישהו עם לוח כזה שכן הצליח לראות טמפרטורות או מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה?? אגב בתוכנות אחרות אני כן מצליח לקרוא טמפרטורות אבל לפי מה שהבנתי זו אמורה להיות התוכנה הכי טובה! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shimon23,

יש לי את הטריילר של שר הטבעות, אבל כשאני לוקח ממנו תמונה (ע"י print screen ), ופותח אותה בצייר אי אפשר לערוך את התמונה וגרוע מזה כאשר אני שומר אותה היא נהיית שחורה שזו כנראה איזו הגנה, מישהו יודע כיצד ניתן לפרוץ את ההגנה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני חולה וגם קצת משעמם לי (קצת חופש מהאימונים ) אז בא לכם שאני ישקיע במדריך ענק על כל הנושא של המרת סרטים ל DivX או VCD ? אני מאוד בקיע בנושא ואני יכול לכתוב מדריך של משהו כמו 10 עמודים.. מעוניינים ??? בעיקר לבעלי האתר ... אולי תשימו אותו במדריכים של האתר ??? מחכה לתשובה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by omri_ro,

להגדיר בIE שחלונות חדשים שנפתחים בעזרת קליל ימני על העכבר->OPEN IN NEW WINDOW לא יהפכו להיות החלונות הפעילים אלא רק יפתחו ברקע?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים