עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך למחוק וירוס (לא אצלי ;D ) , שלא נמחק בתוך התוכנה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. היי אני משתמש בתוכנה easy cd creator 5 ורציתי לנסות לצרוב סרט שהורדתי מהאינטרנט בפורמט אבי (divx) ולהפוך אותו לדיסק וידאו שיהיה ניתן לראות אותו במכשיר דיוידי או ויסידי רגילים ולא ממוחשבים.בeasy cd התוכנה הייתה נתקעת אחרי שהייתי בוחר את הקובץ של הסרט הזה וגם סרטים אחרים בdivx.מה ניתן לעשות איך צורבים סרט divx כדי שיהיה ניתן לראות אותו במכשירי דיוידי או ויסידי רגילים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לתוכנה להורדת אתרים? אני מחפש משהו טוב (יש לי ניסיון עם Snake Web and with Teleport) יש לי לדוגמא אתר בשם www.supercars.net שאני רוצה להוריד בשלמותו אל הדיסק שלי, אני רוצה את כל הקישורים הפנימיים, תמונות, מפרטים וגם לא אכפת לי אפילו את ה Fucking Banners !!! רק שיוריד כמו שצריך...... מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BenK,

שלום. התקנתי את העדכון האחרון מבית Creative לדריברים של Sound blaster live. Value! משום מה לאחר ההתקנה נוצרות לי בעיות ולאחר ניסיון למחיקת הדריבר החדש נוצרים לי בעיות בהחזרת הישנים (=התקנת הישנים לא עוזרת ולאחר ההסרה הוא מחפש קבצים לא קיימים) ולא רק זאת כל פעם שאני מנסה לכבות את המחשב הוא דורש ממני לעשות End Program למשהו שנקרא DERVL (או משהוא כזה) למישהוא יש הצעות??? פ'פפפפפפפ...... תודה! :-/

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  5. אם מישהו יודע איך אני יכול להוריד את הפרסומות המרגיזות של איסיקיו 2001B ? או שמישהו בבקשה יכול לתת לי לינק מאיפה להוריד לזה קראק, או משהו כזה.. תודה רבה עריכה - :bash: - ככה זה כשיש אחים קטנים.... :bash: בקיצור זאת שאלה של אחי שהשתמש בשם שלי :saint: :AR15: מה לעשות, ככה זה כשלשני אנשים לא מספיקים שני מחשבים (והאח הגדול לא נמצא תמיד בבית) ... אני בכלל לא משתמש ב ICQ הזה, בכל אופן, תודה שעזרתם לו.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by B@By-KiLLeR,

יש לי צורב של ימאה 8X4X24 ואני משתמש בנרו 5. מאתמול שהתקנתי ווינדוס 98 ( היה לי 2000 ) וניסיתי לצרוב 2 דיסקים ב COPY : Empire Earth & RTCW כאשר בווינדוס 2000 הצלחתי לצרוב את Empire Earth האם זה מקריות ? בעייה בצורב \ ווינדוס \ או בעייה בתוכנה, ותנו לי בקשה שם + לינק לתוכנת צריבה טובה ! בתודה, B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. Started by Haflo,

יש למישהו אתר/מסמך/קובץ על פקודות Batch מתקדמות?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. בבקשה שמישהו יחזור אלי ב-ICQ ניסיתי לאחד כוננים עם PartitionMagic7 באמצע נתקע - reset. עכשיו לא רואים את כונן E - 10GB , למרות שהוא קיים - רואים בתוכנה. איך אני מחזיר אותו כך שיוכר שוב? מישהו מבין בתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by SharP,

רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Or ei,

אני נכנס להגדרות ופתאום נעלמו לי 32 MB מה קרה להם ???????

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ot,

כאלו ברמה של אולפן הקלטות מקצועי. אם אפשר כמובן שמות וקישורים (אם יש), ואיזו מהן מועדפת. תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by DOMMA,

אם למישהו יש תוכנה כזאת ......... אודה לו אם יגיד לי את שמה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ss,

ברצוני להוריד אינציקלופדית בריטניקה בעיברית אשמח לקבל שם של אתר שממנו אוכל להוריד ואם משהו יכןל להעביר לי אותה באיי-מייל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. :o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by djsharon,

איך אני מוחק את ההודעה מהפורום

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by titan,

קניתי לי הרד דיסק חדש ... סתם ככה ללא סיבה ... עכשיו אני נורא עצלן .. אז במקום להתקין את כל התוכנות מחדש עשיתי כזה דבר:1. התקנתי על ההרד דיסק החדש (בו נקרא לו D) וינדוס XP PRO2. העתקתי מהישן (בואו נקרא לו C) את הספריות WIN\ DOC\ PROGRAM לספריות בD עם שם שונה קצת3. חיברתי את הישן והפעלתי במקבלי כאשר C הוא הMASTER שלי, מחקתי את ה WIN\ DOC \ PROGRAM שההתקנה של הWIN יצרה לי ושיניתי את השם של הספריות שהעתקתי מC לשמם המקורי4. הדלקתי את המחשב מחדש כאשר D הוא הMASTER והמחשב עלה !!! עם כל התוכנות והכל אבל אוי ואוי ... D נשאר D ... ועכשיו הוא תלוי בC ... לא ניתן לשנות בC את השמות של WIN\ DOC \ PROGRAM בגלל שהם בשימוש5. הדלקתי את המחשב כאשר רק D מחובר והWIN עלה אך לאחר שרשמתי את הס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by G@L,

אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yirmi,

קניתי לפני שבוע צורב פלקסטור מהירות 24, משו טוב מאוד. ראיתי בנרו שיש אפשרות של overburning ולפני שצרבתי הוא כותב לי הודעה כזאת שהסיכון הוא עלי ושיכול לההרס הדיסק ואפילו הצורב. מישהו יכול להסביר לי על זה והאם כדאי לי להשתמש בזה או שלא מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. Started by penny,

מה זה 3Deep בקשר לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים