עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vmhome1,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תחליף חינמי ל PARTITION COMMANDER??? מאד חשוב, שתהיה תמיכה למערכת הפעלה 2003 WINDOWS SERVER. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rtr,

יש למישהו יש רעיון תוכנה שאפשר ליכתוב ולהדפיס דרכה ? אפילו בצורה רגילה ולא עם כל מיני תספות פשוט אין לי אופיס ואני לא מתכוון ליקנות/"להשיג" אחד בישביל מכתב אחד שאני צריך 10X

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  3. Started by Overclocker,

מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xena,

מישהו מכיר? היא לא עובדת כראוי. בעקרון למי שלא מכיר אותה, אני מחפש תוכנה שתעבוד כראוי בויסטה למטרת המרה מקבצי MPG לקבצי AVI עם מקודד XVID. עדיף משהו מקצועי.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by IlanF,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

8. Started by ofer_mat,

FLASK ב XP קורס לי כול הזמן יש למישהו תחליף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. MEGAEPG כבר לא עודכן הרבה זמן, באיזה תחליף אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. Started by ross,

יש לי את התוכנה update notifier בשביל לדעת אילו תוכנות שיש לי על המחשב קיבלו עידכונים, אולם היא הפסיקה להתעדכן. למישהו יש תוכנה portable שעושה את אותו דבר.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by faza,

אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by m0sh,

טוב חברים אני חייב תוכנה לראות YES במקום windvr אם אני בטעות לוחץ על מקש בזמן הצפייה אז זה נכנס למצב הקלטה ולא יוצא ממנו...כלומר ברגע שאני יוצא ממנו זה תוקע את המחשב ואי אפשר לסגור את התוכנה ואי אפשר לעשות ריסט... אז אני יודה אם מישהו יתן לי תוכנה אחרת... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by sgsg,

שלום לכולם, היום בבוקר התקנתי לתומי על מחשב חדש את הגרסה האחרונה של utorrent, שכמובן הורדה מהאתר הרשמי. במהלך שלבי ההתקנה שמתי לב והסרתי כל אפשרות להתקנת תוכנות צד-שלישי או תוספים לדפדפן. ברגע שהפעלתי את כרום,הופתעתי לגלות סרגל כלים של conduit ואת העובדה שדף הבית שלי הוחלף ללא ידיעתי או אישורי לדף החיפוש של conduit. מחיפוש קצר באינטרנט, נראה שהם התחילו לדחוף את ההתקנות הלא מאושרות האלה החל מנובמבר השנה. אני לא יודע מה קרה שם בחברה, אבל אחרי שנים של שימוש בתוכנה, אני חושב שזה הזמן להיפרד ולמצוא תחליף שלא מתקין זבל על המחשב. על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by nadav.sagi,

כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by WarNet,

היי,האם מישהו מכיר תחליף ראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by guypld,

אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Cyron,

אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by Home Boy,

אני צריך תוכנה שתחתוך לי קטעים מסרטים ותעשה מהם קובץ נפרד אז הורדתי את virtual dub ולאחר שניסיתי להעלות סרט אליה אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) ושאני רואה את הסרט בתוכנה הסאונד מקדים לתמונה... רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שתעשה את העבודה או אם יש לכם דרך לפתור את הבעייה??? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

עד עכשיו לא יצא עידכון לתוכנה. יש תחליף איכותי? תודה רבה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by guyyug,

MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להחליף את הנ"ל ועדיין תאפשר לי לקנפג כרצוני את כל כפתורי העכבר שלי (MX1000)? אני חושד בה שהיא גורמת לתקלה קטנה וכדי לשלול את זה החלטתי להסירה ולעבוד עם האפשרויות הבסיסיות של העכבר (מאוד מתסכל) ולכן אני מחפש תחליף שאולי אפילו ישאר כקבוע

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם. נכון לעכשו מותקנת אצלי גירסה 9 של שהרידר ואני מחפש תחליף שגם ידע לקורא את הקבצים (כולל הצפנות ואבטחה שונה כמו ששמים בכל מיני חשבוניות- ספקי אינטרנט, כביש 6, סלולארי....) וגם שיהייה קל יותר מהאקרובט. זה לא הגיוני שהתוכנה הזו- שבעיקרון אני לא יכול לעשות איתה שום דבר חוץ מלקרוא מסמכים בפורמט PDF תתפוס מעל ל-200 מגה! תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

דיונים חדשים בפורומים